Αθηνούλι!!!
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πολυ κριμα για τα μωρακια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθηνούλι!!!
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Οσο για την ερωτηση σου,δυστυχως δεν ειναι ολες οι γατουλες καταλληλες για μανουλες,καποιες μπορει να εχουν ορμονικα προβληματα,καποιες απλα ακολουθουν το ενστικτο τους,καποιες καταλαβαινουν ποια γατακια δεν θα επιβιωσουν και τα παρατουν ή τα τρωνε για να μην τα μυρισουν οι αρσενικοι και βρουν και τα υπολοιπα της γεννας και τα πνιξουν.
Αθηνούλι!!!
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
γατάκια καθορόαιμα μπορεις να βρεις μονο απο εκτροφείο και αφου δεν υπάρχει εκτροφείο στην Ελλάδα λίγο δύσκολο
τα πετ σοπ δεν έχουν καθαρόαιμα ζωακια ....
καλο θα ήταν η φίλη σου να στειρώσει τ γατούλα της ... αν θες διαβασε μεσα στο φορουμ γιατι πρέπει να στειρώνουμε τα ζωάκια μας ....
και εγω βρήκα ενα γατακι που ήταν τυχερό και βρήκε μεσα σε 2 ώρες σπίτι και μοιάζει πολύ με Αγκύρας
Αθηνούλι!!!
Νεοφερμένο μέλος
σημερα το γατακι μου το μικρο το βρηκα και το ταισα για να μην ξαναφυγει αλλα τωρα ειναι η ηλικια που εξερευναει τα παντα και δεν μπορω να το περιορισω!!! εχει αλλα 2 μικρα στη γειτονια και πηγαινει καμια φορα και παιζει μαζι τους!!!
τι πρεπει να κανω για να μην φευγει τον καιρο που εγω θα λειπω? γιατι τωρα τα σαββατοκυριακα δεν ειμαι εδω καθε φορα!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος

ίσως θα ήταν καλύτερα να διαμορφώσεις ένα θέμα στις αγγελίες με φωτογραφίες του!
Στεφανία ΛΠ
Νεοφερμένο μέλος

Τις Λ Α Τ Ρ Ε Υ Ω......................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool