Αγκύρας

μπορει να ηταν απο μωρο καποιου εδω στην γειτονια και να την αφησε η να του εφυγε που δεν νομιζω παντως Αγκυρας ειναι σιγουρα γιατι μου το λενε ολοι!!! και εχει ολα τα χαρακτηριστικα μιας γατας Ακγυρας!!! βασικα οταν γεννησε βρηκαμε 1 γατακι τα υπολοιπα μαλλον πεθαναν στη γεννα!!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απλα προσπαθω να σου εξηγησω οτι απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καν εκτροφειο στη χωρα μας,ειναι λιγο δυσκολο να βρεθει μια γατουλα Αγκυρας να περιδιαβαινει τους δρομους.Αν θελεις φερε την σε μια εκθεση να σου πει καποιος ειδικος κριτης-γνωστης της φυλης αν ειναι,κι εμενα τον κεραμιδογατουλη μου κτηνιατρος μου τον εγραψε περσιας να φανταστεις...
Πολυ κριμα για τα μωρακια...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι βρε αλλα υπαρχουν pet shops!!! Καποιος θα την πηρε και θα την παρετησε μετα!!! εγω δεν θα το εκανα αυτο!!! δενομαι παρα πολυ ευκολα με ενα ζωακι οτι και αν ειναι αυτο αλλα ειδικα γατες και σκυλους!!! Δεν πειραζει για τα γατακια κριμα βεβαια που πεθαναν αλλα παλι καλα δεν ειχα δεθει μαζι τους γιατι ακομη θα εκλαιγα!!! μα γινεται να μου λεισεις την απορια γιατι μια γατα τρωει τα γατακια της οταν γεννιουνται η και ακομη μια μερα μετα που εχουν γεννηθει και ειναι υγιεστατα???

Στα pet shop σπανια ειναι οντως της ρατσας που αναφερουν τα γατακια.;)
Οσο για την ερωτηση σου,δυστυχως δεν ειναι ολες οι γατουλες καταλληλες για μανουλες,καποιες μπορει να εχουν ορμονικα προβληματα,καποιες απλα ακολουθουν το ενστικτο τους,καποιες καταλαβαινουν ποια γατακια δεν θα επιβιωσουν και τα παρατουν ή τα τρωνε για να μην τα μυρισουν οι αρσενικοι και βρουν και τα υπολοιπα της γεννας και τα πνιξουν.

χμμμ...μπορει να ειναι ετσι οπως τα λες παντως ειναι ολοιδια...ναιι το αναφερω αυτο γιατι μια φιλη μου εχει μια γατα η οποια σε καθε γεννα της τα τρωει...και τα προλαβε στο τσακ τα γατακια...τωρα τα εχει και τα ταιζει μεσα στο σπιτι της και κλαινε ολη την ωρα τα γλυκα μουυυ...εχω αλλη μια απορια...επειδη ειμαι στεναχωρημενη και δεν ξερω τι να κανω μηπως μπορεις να μου πεις γιατι το γατακι μου το μικρο φευγει συνεχεια απο την αυλη?? ξερω επειδη θελει να εξερευνησει και την υπολοιπη γειτονια αλλα νιωθω οτι δεν με αγαπαει πια γιατι δεν γυριζει καθολου ουτε την μανα του να βρει...μονο σημερα το μεσημερι το ειδα και παρα πολυ λιγο μετα ξαναεφυγε!!! δεν μπορω χωρις αυτο κλαιω ολη την ωρα!!!:(

Eιναι επικινδυνο να φευγει ή να μενει στην αυλη,βαλε το μεσα στο σπιτι.

Καλησπέρα :) γατάκια καθορόαιμα μπορεις να βρεις μονο απο εκτροφείο και αφου δεν υπάρχει εκτροφείο στην Ελλάδα λίγο δύσκολο;)
τα πετ σοπ δεν έχουν καθαρόαιμα ζωακια ....
καλο θα ήταν η φίλη σου να στειρώσει τ γατούλα της ... αν θες διαβασε μεσα στο φορουμ γιατι πρέπει να στειρώνουμε τα ζωάκια μας ....
και εγω βρήκα ενα γατακι που ήταν τυχερό και βρήκε μεσα σε 2 ώρες σπίτι και μοιάζει πολύ με Αγκύρας
dsc02557m.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

για ποιο λογο ειναι επικινδυνο?? δεν γινετε να το βαλω μεσα στο σπιτι δεν με αφηνουν οι γονεις μου...και την μεγαλη μου γατα εξω την εχουμε αφου την βρηκαμε και εξω!!! αχαα μπορει απλα να μοιαζει δεν ξερω παντως αυτο μου λενε ολοι!!! τι να πω δεν ξερω!!!:confused: σημερα το γατακι μου το μικρο το βρηκα και το ταισα για να μην ξαναφυγει αλλα τωρα ειναι η ηλικια που εξερευναει τα παντα και δεν μπορω να το περιορισω!!! εχει αλλα 2 μικρα στη γειτονια και πηγαινει καμια φορα και παιζει μαζι τους!!! :D τι πρεπει να κανω για να μην φευγει τον καιρο που εγω θα λειπω? γιατι τωρα τα σαββατοκυριακα δεν ειμαι εδω καθε φορα!!!!

Το κακόμοιρο! Θα πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις γατογονιό να το υιοθετήσει επειγόντως, εφόσον ακόμα δεν μπορείς να παίρνεις αποφάσεις μόνη σου για τη φροντίδα του, αλλά οι γονείς σου! Όσο το γατάκι μένει έξω κινδυνεύει! Κρίμα...και είναι τόσο όμορφο!:(
ίσως θα ήταν καλύτερα να διαμορφώσεις ένα θέμα στις αγγελίες με φωτογραφίες του!

φατσάκια μου όμορφα.....:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Τις Λ Α Τ Ρ Ε Υ Ω......................

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back