Αγοραπωλησίες, ράτσες, αδέσποτα...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κι όμως ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!! και κυριολεκτικά το έσωσα απο μια τρελη!! Και δεν είναι Βιρμανάκι.. Ιμαλαϊων είναι..Και εγώ δεν κατακρίνω εσένα.Σε καταλαβαίνω και πολύ. Έχεις ξπδέψει χρόνο χρήμα και πολλά γι αυτά τα γατιά και είναι φυσιολογικό να τα δίνεις εναντι κάπιου ποσού..Για κάποιους άλλους το λέω που γράφουν μεγάλα λόγια..σε άλλα θέματα..
Ειρήνη τα μεγάλα λόγια καλό είναι να γίνουν μεγάλες πράξεις από όλους αυτούς. Εγώ έχω δύο περσικά στο σπίτι μου κ ένα κεραμιδάκι που το πήρα γιατί ήταν τυφλό, όμως ο χαρακτήρας μου δεν κολλάει μ αυτή τη ράτσα, δεν είναι κακό αυτό ούτε φταίω γι αυτό, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν προσέχω κ δεν προσπαθώ για τα αδέσποτα αυτή τη στιγμή ταίζω 16 αδέσποτες γάτες, τρέχω για τα φάρμακά τους όταν είναι χτυπημένες να τις χωρίσω όταν τσακώνονται κ γενικα βοηθάω όσο κ όπου μπορω κ μακάρι να μπορούσα να τα προστατέψω όλα γιατί αδέσποτα δεν υπάρχουν μονο μέσα εδω υπάρχουν στη γειτονιά του καθένα μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον έχω βγει εκτός θέματος.. Ή μάλλον δεν θέλετε να καταλάβετε τι εννοώ.. Εγώ την κοπέλα ούτε την ξέρω ούτε την κατακρίνω.. έχει πανέμρφα γατιά.. Και καλά έκανε και τα ζευγάρωσε και καλά έκανε και τα πουλάει..Κι εγώ την έχω ζευγαρώσει τη γάτα μου δεν τα πούλησα βέβαια αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα.. Δεν κατακρίνω την κοπέλα πάντως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παραξενα πραγματα γεινουντε,κανεις δεν ξερει τι θελει τελικα...κριμα:/:

κάποιος πρέπει να μας μάτιασε γιατί σε πολλές συζητήσεις μαλώνουν τις τελευταίες μέρες !:|:|:( ειδικά σε ένα θέμα που διάβασα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ!:(

Δε χρειάζεται να πει σε ποιους αναφέρεται...το πήραν το μήνυμα;)
κορίτσια αν υπάρχουν μεταξύ σας θέματα, σεβαστό αλλά λύστε τα ή συζητήστε τα αλλου...
τα όμορφα τσιντσιλάκια και η Sabi δεν έχουν νομιζω καμια ανάμιξη...

παραξενα πραγματα γεινουντε,κανεις δεν ξερει τι θελει τελικα...κριμα..

:lol::lol::lol: Άσε, καλή μου...με τέτοια κρίση που περνάμε είναι δύσκολο να παραμείνουμε φυσιολογικοί..:lol::lol:

Πόσα γατουλάκια σου έχουν μείνει;:)

Μάλλον έχω βγει εκτός θέματος.. Ή μάλλον δεν θέλετε να καταλάβετε τι εννοώ.. Εγώ την κοπέλα ούτε την ξέρω ούτε την κατακρίνω.. έχει πανέμρφα γατιά.. Και καλά έκανε και τα ζευγάρωσε και καλά έκανε και τα πουλάει..Κι εγώ την έχω ζευγαρώσει τη γάτα μου δεν τα πούλησα βέβαια αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα.. Δεν κατακρίνω την κοπέλα πάντως.
:up:
και ξαναλέω....

κορίτσια αν υπάρχουν μεταξύ σας θέματα, σεβαστό αλλά λύστε τα ή συζητήστε τα αλλου...

Παιδιά παρεξηγήσατε.. Κι εγώ έχω και αδέσποτα και ράτσας και ότι θες.. λογικό είναι να σου αρέσει μια ράτσα

Μα με τις λέξεις που επέλεξες να το περιγράψεις βρε Ειρήνη είναι σα να την κατακρίνεις. Δηλαδή θα σταματήσουν όλα τα εκτροφεία επειδή εδω μέσα υπάρχουν αδιάθετα γατάκια; Και αν εγώ θέλω Τσιντσιλα μου αρέσει αυτή η ράτσα ποιος θα μου επιβάλει το αντίθετο δεν καταλαβαίνω; Γιατί ακούστικέ πολλές φορές κ το εξής ανατριχιαστικό ότι τα γατια ράτσας πιανουν τη θέση των αδέσποτων!!!:blink: Που βρισκόμαστε στο δημόσιο κ πιανονται η θέσεις;

Παιδιά παρεξηγήσατε.. Κι εγώ έχω και αδέσποτα και ράτσας και ότι θες.. λογικό είναι να σου αρέσει μια ράτσα

Βρε Ειρήνη μου, δεν είπαμε ότι κατακρίνεις την κοπέλα.. απλά αυτή μπήκε στο σάιτ γιατί έκανε μια γέννα και θέλησε με αντίτιμο να δώσει τα γατάκια. Τα γατάκια τσιντσιλά είναι δύσκολο να βρεθούν σου ξαναλέω.. Η ράτσα τους στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Κάποιοι θέλουν τσιντσιλά και πρέπει να περάσουν από ολόκληρες διαδικασίες για να αγοράσουν τσιντσιλά!! Καλό είναι να διαιωνίζονται οι ράτσες.. Να μην χάνονται τα χαρακτηριστικά τους ;)

:up::up:.αυτη η αγγελια καθοταν τοσω καιρο δεν πειραζε κανενα...τελους πανδον εδω τα τσιντσιλακια συζηταμε ετσει δεν ειναι....:rolleyes:

10 άτομα σε παρεξηγήσαμε μωρέ Ειρήνη??
Τι ακριβώς θέλεις να πεις...κι αν έχει σχέση με τα Τσιντσιλά μωράκια πες το...αν όχι, άνοιξε ένα ωραιο νεο θέμα ή ψάξε αν υπάρχει κάτι ανάλογο και γράψε;):)

:up:
και ξαναλέω....

Ναι έχεις δίκιο Γιουλη να μη χαλαμε την αγγελία της κοπέλας. Εύχομαι πολύ σύντομα να υπάρξουν δύο πολύ καλά σπιτάκια για τα όμορφα τσιντσιλάκια

Μα με τις λέξεις που επέλεξες να το περιγράψεις βρε Ειρήνη είναι σα να την κατακρίνεις. Δηλαδή θα σταματήσουν όλα τα εκτροφεία επειδή εδω μέσα υπάρχουν αδιάθετα γατάκια; Και αν εγώ θέλω Τσιντσιλα μου αρέσει αυτή η ράτσα ποιος θα μου επιβάλει το αντίθετο δεν καταλαβαίνω; Γιατί ακούστικέ πολλές φορές κ το εξής ανατριχιαστικό ότι τα γατια ράτσας πιανουν τη θέση των αδέσποτων!!!:blink: Που βρισκόμαστε στο δημόσιο κ πιανονται η θέσεις;

Εγώ σταματάω εδω.. Μακάρι να βρουν τα γατάκια καλό σπίτι! Νομίζω έπιασες ακριβώς τι εννοώ..

συμφωνώ απόλυτα και κάτι τελευταίο για να επιστρέψουμε στο θέμα μας που είναι πωλούνται περσικά γατάκια τσιντσιλά,το site αυτό πιστεύω είναι για να ανταλλάζουμε ιδέες και να μιλάμε γενικά για τις γατούλες μας και να γινόμαστε φίλοι και εμείς και όχι για να αποδείξουμε ότι είμαστε περισσότερο φιλόζωοι από τους άλλους ούτε ότι η δική μας άποψή είναι κανόνας και πρέπει να την επιβάλουμε!

Εγώ καταλαβαίνω ότι:

Oποιος θέλει να ασχοληθει με τα αδέσποτα μονο μπορει να το κάνει και να το υποστηρίξει
Οποιος θέλει να ασχοληθει με τα αδέσποτα και τα ζωα ράτσας μπορει επίσης να το κάνει και να το υποστηρίξει
και τέλος
Οποιος θέλει να ασχοληθεί μόνο με τα ζωα ράτσας μπορει να το κάνει κι αυτός και να το υποστηρίξει...

Αρκει
ο ένας να μην κατακρίνει και εμποδίζει τον άλλο

Με κοινό γνώμονα

την αγάπη μας στις γάτες! :)

κοριτσια sorry... κάτι τελευταιο....:redface::redface::redface:

Αυτο αναφέρεται απο το mycat για τα Διάφορα στις αγγελιες

Διάφορα: Αγορές, πωλήσεις, προξενιά, εύρεση σπιτιού για να φιλοξενήσει τη γατούλα σας στις διακοπές και λοιπές άλλες αγγελίες που αφορούν γάτες αλλά δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες

Εγώ καταλαβαίνω ότι:

Oποιος θέλει να ασχοληθει με τα αδέσποτα μονο μπορει να το κάνει και να το υποστηρίξει
Οποιος θέλει να ασχοληθει με τα αδέσποτα και τα ζωα ράτσας μπορει επίσης να το κάνει και να το υποστηρίξει
και τέλος
Οποιος θέλει να ασχοληθεί μόνο με τα ζωα ράτσας μπορει να το κάνει κι αυτός και να το υποστηρίξει...

Αρκει
ο ένας να μην κατακρίνει και εμποδίζει τον άλλο

Με κοινό γνώμονα

την αγάπη μας στις γάτες! :)
εισε πολυ εξειπνη,σε σεβουμε!!!:up:

Αγαπητοί φίλοι,

Καταθέτοντας και εγώ την άποψη μου για την ένταση που δημιουργήθηκε σχετικά με την εκτροφή και πώληση γατιών ράτσας, θα ήθελα να σας πω ότι δεν με ενδιαφέρουν οι ράτσες (παρόλο που αντικειμενικά υπάρχουν κάποιες που είναι πανέμορφες).
Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι το εξής:
Όσοι επιλέγουν γατιά ράτσας, είναι πολύ σημαντικό να τα φροντίζουν όχι ως διακοσμητικά στοιχεία του σπιτιού τους αλλά ως μέλη της οικογένειας τους!!!!!!
Για μένα μόνο αυτό μετράει και τίποτα άλλο.
Η επιλογή είναι αποκλειστική προσωπική επιλογή του καθενός, και παρακαλώ να μην παρερμηνευθεί το μήνυμα μου ως κρίση για κανέναν, διότι δεν έχει τέτοιο ύφος σε καμία περίπτωση.:)

εισε πολυ εξειπνη,σε σεβουμε!!!:up:
κι εγώ...κι ας μην σε ξέρω προσωπικά...:)

Αγαπητοί φίλοι,

Καταθέτοντας και εγώ την άποψη μου για την ένταση που δημιουργήθηκε σχετικά με την εκτροφή και πώληση γατιών ράτσας, θα ήθελα να σας πω ότι δεν με ενδιαφέρουν οι ράτσες (παρόλο που αντικειμενικά υπάρχουν κάποιες που είναι πανέμορφες).
Για μένα αυτό που έχει σημασία είναι το εξής:
Όσοι επιλέγουν γατιά ράτσας, είναι πολύ σημαντικό να τα φροντίζουν όχι ως διακοσμητικά στοιχεία του σπιτιού τους αλλά ως μέλη της οικογένειας τους!!!!!!
Για μένα μόνο αυτό μετράει και τίποτα άλλο.
Η επιλογή είναι αποκλειστική προσωπική επιλογή του καθενός, και παρακαλώ να μην παρερμηνευθεί το μήνυμα μου ως κρίση για κανέναν, διότι δεν έχει τέτοιο ύφος σε καμία περίπτωση.:)
Συμφωνώ με αυτό...ειναι κάποιοι λίγοι που μάλλον το κάνουν:/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back