ruko
Διάσημο μέλος

Επίσης, η μέθοδος αυτή πρέπει να εφαρμόζεται σε συνδυασμό με άλλους τρόπους εκπαίδευσης. Συνεχίζεις την μέθοδο με την τροφή; Είναι πολύ σημαντικό το γατάκι να έρχεται κοντά σου σε κάθε τάισμα και όχι μια φορά στις τόσες. Εφόσον δεν μπορείς να τη φτάσεις, το καταναγκαστικό χάδι και στη συνέχεια η αγκαλιά θα γίνουν εκείνες τις ώρες.
Αν εξακολουθεί να βγαίνει έξω, π.χ. όταν βλέπετε τηλεόραση, δοκίμασε να παίξεις μαζί της με ένα λέιζερ ή καλύτερα ένα παιχνίδι με σπάγκο για να μπορέσεις να την "αγγίξεις" από μακριά. Είπες ότι το δοκίμασες, αλλά μην περιμένεις να μπει στο νόημα με τη μία.

Τέλος, όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, ένα γατάκι που βγαίνει ή που κάθεται πάνω στη ντουλάπα και σε παρατηρεί σου κάνει ανοίγματα. Βρες ένα (διαδραστικό) παιχνιδάκι που θα του κινεί το ενδιαφέρον, συνέχισε με τη μέθοδο της τροφής και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

starter
Δραστήριο μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι πολυ σημαντικο ομως τωρα να προσπαθησεις να συνεχισεις ετσι και να μην την αφησεις να "ξανακυλησει".
Εστω και μιση ωρα την ημερα να αφιερωνεις σε αυτην την προσπαθεια, θα δεις βελτιωση....
Αντε μπας και δουμε και μεις τα ξελιγωμενα καμια φωτογραφια της της μαϊμους!

Πως ειπαμε οτι την λενε?
starter
Δραστήριο μέλος
Λεω να την βγάλω Νεφέλη μια που τώρα σιγουρεύτηκα οτι είναι κοριτσάκι,γιατί της πάει πολύ. Έχει τα χρώματα απο τα βόρεια σύννεφα που μου αρέσουν και είναι και λίγο αλαφροίσκιωτη.
Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω μια φωτό. Ελπίζω τώρα τα πράγματα να εξελιχθούν καλά γρήγορα και να έχω μόνο καλά νεα να μοιράζομαι μαζί σας.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καθε μερα κι απο λιγο κι ολα θα φτιαξουν!!!
Ωραιο ονομα το Νεφελη....
Ειχα κανει μια λιστα κι εγω για τα μωρακια που εχω για υιοθεσια, αν θες να παρεις καμια ιδεα....
Ονοματα...
Ariel (με τονο στο Α )
Pixie
Iridessa
Aemelia
Bagot
Κασσανδρα
Juno
Zana
Kaisha
Αυρα
Αλοη
Ιολη
Αλθαια
Tara
Pushak (σημαινει γατα στα περσικα)
Indira
Irma
Semira
Kalinda
Odette
https://www.lowchensaustralia.com/names/fantasylinks.htm
starter
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
starter
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Είναι από τα πιο έξυπνα, ατίθασα, καθαρά, ζωηρά και χουρχούρικα γατιά!!!Μην την αφήνεις σε χλωρό κλαρί!Χαδάκια και γλυκόλογα και το νερό ήδη μπήκε στο αυλάκι

Πω, πω, ανυπομονώ για την πρώτη φωτογραφία, κάπως σαν το γαμπρό, που περιμένει να σηκώσει η νύφη το πέπλο για να την δει για πρώτη φορά

starter
Δραστήριο μέλος
Πιστεύω οτι θα σας δώσω μια γεύση σύντομα.
Και απο εξυπνάδα δεν λες τίποτα.Γατί να ανοίγει πόρτα και μετά να την κλείνει πίσω της νομίζω οτι μόνο σε κινούμενο σχέδιο είχα δει.
Χαλάλι το ζόρι και η στεναχώρια πάντως αν είναι να γίνουμε φίλες.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ξεκούρδιστο γουργούρισμα, χα χα χα χαΕίναι πανέμορφη και ενω φαίνεται σωματικά μεγαλούτσικη αν την κοιτάξεις στα μάτια καταλαβαίνεις οτι είναι ακόμη μικρό γατάκι.Σε λιώνει. Έχει και ένα εντελώς ξεκούρδιστο γουργούρισμα,σαν χαλασμένο παιχνίδι κάνει αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ.
Πιστεύω οτι θα σας δώσω μια γεύση σύντομα.
Και απο εξυπνάδα δεν λες τίποτα.Γατί να ανοίγει πόρτα και μετά να την κλείνει πίσω της νομίζω οτι μόνο σε κινούμενο σχέδιο είχα δει.
Χαλάλι το ζόρι και η στεναχώρια πάντως αν είναι να γίνουμε φίλες.

Ωραία, και η Μπασσέτ έχει γουργούρισμα σαν ροχαλητό συναχωμένου κι αυτό, γιατί γουργουρίζει σπανίως και η γουργουρομηχανή της χάνει στροφές

Κλείνει και την πόρτα; Αϊνστάιν να την πεις, όχι Νεφέλη!!!Η Μπασσέτ μέχρι 10 μηνών για να ανοίξει την πόρτα, καθόταν μπροστά και την κοιτούσε να την υπνωτίσει , μπας και ανοίξει από μόνη της. Τώρα, ενός έτους, ρίχνει μια κουτουλιά στις εσωτερικές πόρτες ή τις σκαλίζει με το "χέρι της" και, για να της ανοίξουμε την μπαλκονόπορτα, επιτέλους, έμαθε να νιαουρίζει

Μια φορά μάλιστα, που ήμουν με παρέα και δεν την άκουγα, ήρθε και μου έπιασε το χέρι και μου έκανε το νιαούρισμα "άνοιξέ μου"
starter
Δραστήριο μέλος
Εχθές της έσπασα τα νευρα όμως.Δεν προσπάθησα καθόλου να την βγάλω έξω αλλά πήγαινα κάθε μισή ώρα και τη μιλούσα.Και το βράδυ δεν της έβαλα φαγητό την συνηθισμένη ώρα.
Για φαγητό ομως η κυρία βγήκε μόλις ήρθε η ωρα της.Δεν το βρήκε ,έφυγε και ξαναγύρισε τρεις φορές.Μετά μόλις βεβαιωνόταν οτι δεν την βλέπω (που την έβλεπα) έφερνε γύρους τον καναπέ σαν τον καρχαρία (ψιλοκρυμμένη πάντα).Κλείνω και εγώ τα φώτα και πάω για ύπνο και την βλέπω σιγά σιγά να έρχεται απο πίσω μου και να κοιτάζει το κρεβάτι απο τα δυο μέτρα.Φεύγει και ξανά το ίδιο τρεις τέσσερις φορές. Μόλις έκανα να κουνηθώ εξαφανιζοταν.Τελικά ήρθε και καθόταν δίπλα στο κομοδίνο για λίγο και μόλις σηκώθηκα να της βάλω φαγητό πήγε και χώθηκε στην κρυψώνα νουμερο 3 που είναι πιο κοντά στο φαί της.
Να την πλησιάσω πάλι ούτε λόγος.
Μετά απο αυτό το σκηνικό όμως ήταν και η πρώτη φορά που την έπιασα να παίζει.Την είδα να γυρίζει ανάποδα μια γωνία απο το χαλί και να ξύνει τα νυχάκια της και μετά να το αφήνει να πέσει να να πηδάει απο πάνω του και να τραβολογάει τα κρόσια και αμέσως να πηγάει να πιάσει την άκρη απο ένα πουκάμισο που ήταν στην καρέκλα.Και ξανά το ίδιο με την ίδια σειρά.
Αν αυτό δεν είναι διαβολάκι πως είναι το διαβολάκια;
starter
Δραστήριο μέλος
Εχω αρχίσει να απογοητεύομαι.
moukelis
Επιφανές μέλος
starter
Δραστήριο μέλος
Βεβαια κάθομαι κοντα της,κοιταζόμαστε αυτή στην κρυψωνα εγω απο εξω και της ,μιλάω αλλά μέχρι εκει δεν μου επιτρεπει κατι άλλο.
Για να την χαιδεψω αναγκαστικά θα πρεπει να την κυνηγήσουμε και να την πιασουμε με το ζορι και με πολύ κόπο,γαντια και δεν ξερω κι εγω τι αλλο.
Εχω μεινει και μονη μου σ'αυτην την ιστορια και ειναι πολυ δυσκολο.Ο αντρας μου συμφωνησε να την κρατησουμε αλλα μου ξεκαθαρισε οτι δεν θα κηνυγαει ενα γατι καθε βραδυ επι ενα μηνα και για δεν ξερω εγω ποσο θα παει αυτο το βιολι.
Δεν ξερω τι αλλο να κανω.
Αυτη φαινεται καλα παντως,πρεπει να πήρε και λιγο βάρος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool