ruko
Διάσημο μέλος

Πάντως, φαίνεται ότι πάτε πολύ καλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Διαβασε λιγο αυτο το αρθρο
χρειαζεται οπωσδηποτε να επιβαλετε καποια πραγματα με καλο τροπο στην κουτσουπιτσα γιατι οταν την ειχα εγω δεν ηταν καθολου ετσι ουτε στης ελενας. Ειναι απο τα γατακια που θελουν μια ηρεμη και σταθερη εκπαιδευση και να αισθανεται σιγουρια ο ανθρωπος που την εχει και αυτο να μεταδιδεται μεσα απο τον τροπο κρατηματος και το χαδι.Γιατι αλλιως σε κανουν ευκολα οτι θελουν επειδη ειναι κα κουκλακια. Οπωσδηποτε αυτο το δεν την ελενχουμε χρειαζεται να αλλαξει. Ξερω οτι εισαι απειρη γατομαμα αλλα ξεκοκαλισσε το αρθρο και θα σου στειλω και οδηγιες εκπαιδευσης πιο λεπτομερεις.
Ειναι εξαιρετικα επειγον γιατι εαν ενα γατακι μεγαλωσει χωρις ορια μετα θα γιενι μια γατα ανεξελενκτη και αυτο δεν επιτρεπεται γιατι θα δημιουργει προβληματα. Η σωστη εκπαιδευση στη καταλληλη ηλικια ειναι πολύ βασικη για να μη δημιουργησει κανεις προβληματα συμπεριφορας. Και η μικρη ηταν πολύ καλη σε οσους την ειχαν. Πολύ ηρεμη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10007&catid=member&imageuser=6264
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=10006&catid=member&imageuser=6264
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
elenaklimt
Νεοφερμένο μέλος

. Θα κανονίσουμε με την Ασημίνα τέλος της βδομάδας να έρθουμε και θα τα πούμε και από κοντά, διάβασε τις οδηγίες και θα σου φέρω και το βιβλίο που μιλάει για τη συμπεριφορά των γατιών. Πολλές φορές όταν είμαστε καινούριοι γατογονείς κάνουμε το λάθος να θεωρούμε ότι τα γατάκια σκέφτονται και αντιλαμβάνονται τα πράγματα όπως εμείς, όμως παρόλο τον πλούτο των συναισθημάτων τους η αντίληψη τους είναι διαφορετική.Αν θες έλα σπίτι για καφέ ,να δεις πως παίζουν τα μικρά μεταξύ τους, πως συμπεριφέρονται με την Τιγκερμπελ, πως είναι μαζί μου, έμενα με βοηθάει όλη αυτή η κατάσταση να καταλάβω πολλά πράγματα που παλιά δεν καταλάβαινα. Πρέπει να καταλάβει η Κουτσουπίτσα τι είναι καλό και τι δεν είναι και τώρα είναι η πιο κρίσιμη ηλικία, μπορεί να καταλάβει,έχει την αντίληψη, απλά χρειάζεται ο σωστός τρόπος και χειρισμός. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ παιχνιδιάρα και υπερκινητική είναι όμως και τρυφερούλα και πανέξυπνη.Δεν είναι κακό να παίζει, απλά όταν κάτι που κάνει το θεωρείς επικίνδυνο ή ενοχλητικό (πχ. αν σε γρατσουνάει ή δαγκώνει), πρέπει να της δείξεις ότι δεν πρέπει. Έγω τη φυσούσα στο πρόσωπο ή της έλεγα με σταθερή φωνή μή. Επίσης αν κάτι έκανε σωστά ή άκουγε πχ. ελά , όχι κλπ.της έδινα μια λιχουδιά. Χρειάζεται υπομονή και χρόνος, τώρα που είναι μικρή για να απολαμβάνετε αύριο
. Ότι θες πάρε με τηλ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος
Το βράδυ που πήγα να την δώ, μετά που ξύπνησε,μου την έδωσε ο γιατρός να την κρατήσω.Έχωσε το κεφάλι της στον λαιμό μου και νιαούριζε με τέτοιο παράπονο που με έκανε κομμάτια.Δεν ήθελα να την αφήσω με τίποτα απο πάνω μου,μου την ξεκόλλησαν για να την βάλουν στο κλουβάκι.
Και φυσικά βγαίνωντας με έπιασε ενα νευρικό κλάμα μέχρι να πάμε σπίτι έκανα το κεφάλι μου καζάνι.'Ασχημο πράγμα να είσαι πρωτάρης,τουλάχιστον η τύχη μας βοήθησε.
stellak
Διάσημο μέλος
Ήταν κάτι που όφειλες να της το προσφέρεις για να αποφύγετε τα παρατράγουδα. Άλλωστε, με το που θα επιστρέψει σπίτι, είναι μια καλή ευκαιρία για πολλές αγκαλίτσες. Μακάρι. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση!
moukelis
Επιφανές μέλος
elenaklimt
Νεοφερμένο μέλος
. Προσπάθησε να σκεφτεσαι θετικά. Καλή της ανάρρωση και πολλά φιλιά και χάδάκια στο Νεφελάκι. Όλα θα γίνουν καλύτερα θα δεις...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Κι εμείς χθες στειρώσαμε τη Μπασσέτ, σήμερα γύρισε σπίτι και αυτή τη στιγμή κοιμάται μακαρίως στην κορυφή του γατόδεντρου (εγώ την ανέβασα, η ίδια πονούσε).Όλα θα γίνουν περαστικά και το Νεφελάκι θα γίνει ένα γλυκύτατο γατάκι, λίγο ντροπαλούλι ίσως, αλλά, γλυκύτατο και χαριτωμένο!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starter
Δραστήριο μέλος
elenaklimt
Νεοφερμένο μέλος

starter
Δραστήριο μέλος
Κατα τα άλλα πάντως όλα καλά. Έφαγε του σκασμού,ήπιε ενα μπολ νερό, έκανε κακά και τσίσα και εχθές το βράδυ και σήμερα το πρωί και έπαιξε και λίγο με το μωρό.
Αγκαλιές απο του χρόνου.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιιλακια στα μουσουδακια....
starter
Δραστήριο μέλος
starter
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

starter
Δραστήριο μέλος
Ο γιατρός της έβαλε θερμόμερτο και ήταν καινονική η θερμοκρασία της αλλά θα ήθελα να μπορώ να τους τη μετράω και στο σπίτι.
Μπορει κανείς να μου πει εναν πρακτικό τρόπο να το κάνω.
Ο γιατρός υποψιάζομαι που της το έβαλε αν και δεν είδα με σιγουριά αλλά πιστέψτε με δεν της άρεσε καθόλου.(Τα κορίτσια μου είναι σεμνά!)
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν υπαρχει και καποιος αλλος τροπος δεν τον γνωριζω αλλα νομιζω οτι δεν ειναι απαραιτητο να τους παιρνεις συχνα τη θερμοκρασια αν δεν υπαρχει κατι ανησυχητικο, οποτε πας στο γιατρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool