'Αγριο γατάκι... τι να κάνω;

• Thread starter Thread starter tzoutzou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Eγω για να καταλαβω αν η θερμοκρασια της Leia ειναι πιο ψηλη απο το κανονικο,βαζω τα χειλη μου στα αυτια και τα πατουσακια της.Το κανω συχνα ομως και ετσι την εχω μαθει..
Οσο για ιδιοτροπιες...ελα να δεις τη δικια μου την τρελη!!!!Οταν ερχεται κοσμος στο σπιτι,εξαφανιζεται κι ας τους εχει δει χιλιαδες φορες!!Οταν ερχεται ο αδερφος του αντρα μου που δεν πολυσυμπαθει τις γατες,κυκλοφορει λες και δεν τρεχει τιποτα!!!!
Δε γουσταρει αγκαλιες και χαδια,δεν καθεται πανω ή διπλα μας παρα μονο οταν κοιμομαστε(τοτε γουργουριζει κιολας) αλλα τις κανουμε ολα τα παραπανω με το ζορι,εστω και για λιγο!!!!!Μονο οταν κοιμαται ειναι ευαλωτη και τοτε βγαζουμε το αχτι μας!!!Το τι φιλια εχει φαει κοιμισμενη...!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον μεσα απο ταπαραπονα διακρινω και μια ευτυχία την οποιαδιαπιστώσαμε οταν ηρθαμε ε? Αχ παραπονιαρα, αντε τωρα εχεις και το κουτσουπιδι-κουνουπιδι να χαιδευεις,μονο μην απελπίζεσαι τοσο γρηγορα τα ζωα θελουν υπομονη κι επιμονη. Καλο ειναι να μην πολυ ασχολεισαι με τη θερμοκρασια γιατιο αλλαζει συχνα και επειδη εισαι και μητηρ ανυσηχούσα θα το κανεις καθε τρεις και λιγο και θα σε ανυσηχει πιο πολύ. οι περαστικες αδιαθεσίες απο το φαγητο η αλλο ειναι μεσα στο παιχνιδι καλυτερα να εμπιστευτεις τον γιατρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ με τα χείλη κατάλαβα οτι είναι λίγο ζεστούλες αλλά όσο τις βλέπω να είναι ζωηρές δεν ανησυχώ (πολύ!!).Παιζει μάλλον ρόλο και η ζέστη γιατί εχθές με τον βρασμό έκαιγαν και οι δύο και κοιμόντουσαν μέχρι που βράδιασε.Μετά ούτως η άλλως έχει κυνηγητό.Και μιλάμε για πολύ κυνηγητό!! Πολύ τρέξιμο!!Προχτές τους πήρα ένα γατοτούνελ και έγινε το σώσε.Βέβαια η Νεφέλη ως συνήθως το σνόμπαρε επιδεικτικά όσο ήμουν εγώ μπροστά αλλά μετά του έδωσε και κατάλαβε.Ξύπνησα το πρωι της Κυριακής για να βρω ενα άλλο σπίτι απο αυτό που άφησα το βράδυ! Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι πλέον έχει η καθεμιά τον καημό της! Η Νεφέλη θέλει να τρυπώσει στα συρτάρια της ντουλάπας στα οποία δεν χωράει αλλά και δεν την αφήνω (το προσπαθεί διακαώς πάντως!!) και η Κουτσουπίτσα θέλει να μπει στο ψυγείο.Κάθε φορά που ανοίγω την πόρτα του ψυγείου τσακίζεται απο όπου και αν είναι και νιαουρίζει στα πόδια μου,προσπαθώντας να ανέβει στο ψυγείο.Πράγματι yasmin έχεις απόλυτο δίκιο!!!

Έχει πολύ γούστο, που το καθένα τους έχει το χαρακτήρα του, τις συνήθειές του και τις ιδιοτροπίες του!! Πράγματι, το τούννελ ξετρελλαίνει τα γατούλια, βγάλε μας , καλή μου, μια φωτογραφία τους (κρυφά κρυφά, ξέρεις...... α λα παπαρατσέ :lol::lol:)

Μαζεύω υλικό για να τους ανοίξω ένα δικό τους θεματάκι γιατί πλέον αυτό δεν μας αντιπροσωπεύει.......
Περισσότερα δεν θα σας πώ;). Επιφυλάσομαι να το έχω έτοιμο σε λίγες μερες και με τα ντοκουμέντα.

Ελπίζουμε όσοι μας βοηθήσαν και ενδιαφέρθηκαν για όλες μας να μας παρακολουθούν που μεγαλώνουμε και αλλάζουμε μέρα με τη μέρα.

Ασφαλώς και θα σας παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον και αγάπη, όπως και εσείς ελπίζω. Θα ανταλλάσσουμε επισκέψεις:up::up::up:Και πάντα θα υπάρχει και το θέμα των κεραμιδακίων, όπου συναντιόμασε όσοι ανήκουμε σ'αυτή τη ράτσα:lol:Μην το πολυκαθυστερείτε όμως, είμεθα και ανυπόμονοι τύποι, καθόλου cool:cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back