Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
25-10-15
11:53
Θα συμφωνήσω με την pepper φίλε Δημήτρη. ΄Ετσι κάνουν οι γατούλες όταν πια έχουν απογαλακτίσει τα μικρά τους και είναι έτοιμες για νέο ζευγάρωμα. Εμάς μπορεί να μας φαίνεται κάπως, αλλά έτσι είναι η φύση.Δημήτρη τα γατάκια είναι αρκετά μεγάλα και η γάτα τα έχει απογαλακτίσει. Προσπαθεί να τα κάνει να είναι ανεξάρτητα πια, γι'αυτό τους φέρεται έτσι.

΄Οσο για το μικράκι που έχεις χάσει, δεν γίνεται τόσες μέρες να μην εμφανίζεται χωρίς σοβαρό λόγο. Δεν νομίζω πάντως να μπορείς να κάνεις και πολλά πάνω σ' αυτό. Το γατάκι είτε το είδε κάποιος, το ερωτεύτηκε και το πήρε, ή κάτι του έχει συμβεί.
Δυστυχώς κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι στην αδέσποτη ζωή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
7Δημήτρης7
Νεοφερμένο μέλος
Ο 7Δημήτρης7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 24 μηνύματα.
25-10-15
16:43
pepper το ξερω αυτο που λες απλα τους φερεται ασχημα πολλες φορες και τους βγαζει νυχια,τα γρατσουναει στο προσωπο μολις πανε να την πλησιασουν..Αυτο μου φανηκε πολυ περιεργο...Επισης εχω παρατηρησει οτι και ηρεμα να καθονται μακρια της τα αγριευει και φευγει
Claire Rentfield δυστυχως υπαρχουν πολλα κακα στην αδεσποτη ζωη..Απλα περιμενα να μου πει καποιος τι παιζει και δεν εμφανιστηκε αν υπαρχει η πιθανοτητα να του εκανε κατι ασχημο η μαμα του η καποια αλλη γατα,αλλα απ οτι βλεπω απ την απαντηση σου δυσκολα τα πραγματα για να ξαναεπιστρεψει...
Οπως κι αν εχει σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Claire Rentfield δυστυχως υπαρχουν πολλα κακα στην αδεσποτη ζωη..Απλα περιμενα να μου πει καποιος τι παιζει και δεν εμφανιστηκε αν υπαρχει η πιθανοτητα να του εκανε κατι ασχημο η μαμα του η καποια αλλη γατα,αλλα απ οτι βλεπω απ την απαντηση σου δυσκολα τα πραγματα για να ξαναεπιστρεψει...
Οπως κι αν εχει σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
7Δημήτρης7
Νεοφερμένο μέλος
Ο 7Δημήτρης7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 24 μηνύματα.
01-12-15
14:57
Καλησπερα και παλι..Εδω κι εναν μηνα (ισως κ λιγο παραπανω) τα γατακια κ η γατα (οχι την μαμα του μια αλλη) που ταιζα εδω δεν ερχοταν...Αυτον τον μηνα εψαχνα σ ολη τη γειτονια να τα βρω σχεδον καθε μερα διαφορες ωρες αλλα τιποτα...Λεω κατι κακο εγινε μετα...Στεναχωρεθηκα πολυ γτ ειχα δεθει με αυτα τα 2 γατια..Και με το αδερφακι απ το ενα γατακι που εχει φυγει εδω κ πολυ καιρο...Σημερα βρηκα την γατα και το γατακι που ταιζα σε μια πολυκατοικια εδω λιγα βηματα πιο κατω..Το γατακι δε με πλησιαζει πια..Με φοβαται πολυ αλλα η γατα στν αρχη δε με πλησιαζε ομως μετα καταφερα να την χαιδεψω στο κεφαλι κ με πλησιασε..Πηγα σπιτι πηρα γατοτροφη και της εδωσα...Ετρωγε την χαιδευα μου τριβοταν..Αυτη η διαδικασια για κανενα 30λεπτο περιπου ωσπου μετα εφυγε..Θα ξαναπαω παλι αργοτερα κ αν δν ειναι λιγο πιο μετα..Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε εναν τροπο να τα επαναφερω στην πολυκατοικια μου?Γιατι θελω να τα φροντιζω και λυπαμαι πολυ που εφυγαν..Μαλιστα παρακαλουσα τον Θεο να μου βρει το γατακι κ να το φερει κατω απ την πολυκατοικια..Σας παρακαλω τωρα που ισως τα ξαναβρηκα παλι πρεπει να βρω καποιο τροπο να τα κανω να με ακολουθησουν να ρθουν κατω απο εδω..Ειναι κοντα λιγα βηματα ρε γμτ...Και τωρα εχω σκασει ειδικα για το γατακι που δεν πλησιασε..ηταν κ σε κατι χορτα μεσα το πετουσα κροκετες αλλα δε μπορουσε να τα δει :/
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα.
01-12-15
15:24
μαλλον καποιος απο την πολυκατοικια τα εδιωξε τα φοβισε... στο λεω επειδη κ εμας ειναι μια γυναικα που μολις τα βλεπει κατω τα φοβιζει γιατι λεει δεν θελει να καθονται στην πορτα, και απομακρινονται λιγο πιο περα, τωρα δεν ξερω τι μπορεις να κανεις το πιο πιθανο να τα βρισκεις εκει να τα ταιζεις και να τα προκαλεις να σε ακολουθησουν. κρατανε μυρωδιες ειδικα το μερος που συχναζουν δυσκολα το αλλαζουν μονο αν τα φοβισεις πολυ και ισως αμα βρουν κατι καλυτερο... μην τα παρατησεις παντως 

7Δημήτρης7
Νεοφερμένο μέλος
01-12-15
16:19
Ευχαριστω για την απαντηση σου Αγγελικη..Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να τα κανω να με ακολουθουν? Εστω το οτιδηποτε σκεφτεσαι μπορει να βοηθησει γιατι εχω στερεψει απο ιδεες εγω..Αυτο με το φαγητο δε πετυχε σημερα που προσπαθουσα να τα κανω να με ακολουθησουν κρατωντας τις κροκετες..Δε τα αφηνω με τιποτα..Αρκει να με πλησιασει λιγο το γατακι αρχικα να το ταισω γιατι δε μπορω να αφησω κροκετες σε ξενη πολυκατοικια..Δε ξερω καν τι καπνο φουμαρουν και μπορει να γινει καμια στραβη τιποτα και να την πληρωσει το γατακι..Ειναι και πρωτη μερα εξαλλου..Θα δειξει αν τις αλλες μερες ειναι ακομα εκει..
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 146 μηνύματα.
01-12-15
16:34
ισως να αφησεις λιγο φαγητο πιο περα, κατι που να αφηνει εντονη καλη μυρωδια και να πας και εσυ λιγο πιο περα για να βγει το γατακι και υστερα να εμφανιστεις σιγα σιγα, αμα συνηθισει την παρουσια σου και μετα σε βλεπει και συχνα παλι με φαγητο και καλη προθεση θα σε ακολουθησει. ειναι δυσκολη υποθεση τα αδεσποτα, ειτε περνανε δυσκολα, τωρα ειναι και χειμωνας βρισκουν αλλες 'φωλιτσες', εχουν κινδυνους και θα εκαναν τα παντα να επιβιωσουν, δεν γινεται να εμπιστευονται κιολας ο καθενας εξω τα πληγωνει τα τρομαζει, αμυνονται σε ολα.
7Δημήτρης7
Νεοφερμένο μέλος
01-12-15
22:57
Ευχαριστω πολυ Αγγελικη να σαι καλα..Θα το εφαρμοσω σιγουρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum