χριστινα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
που προσωπικά με άφησε με ανοιχτό το στόμα...
Το τσίρκο της Μόσχας ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΑΤΕΣ ~
https://www.moscowcatstheatre.com/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
https://youtube.com/watch?v=PMbJxaw0bt4
https://youtube.com/watch?v=R5r5YrSD-8w
χριστινα
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Ότι είναι θέμα εκπαίδευσης δια μέσου ανταμοιβής με φαγητό...
Τελοσπάντων, απλά μου έκανε εντύπωση το συγκεκριμένο θέαμα.Πρέπει να πέφτει πολύ catnip !

Ismini
Διάσημο μέλος
Δεν νομιζω οτι ειναι οπως τα υπολοιπα ζωα γιατι απο τη μια εκεινα τα ζωα ειναι αγρια, απο την αλλη τα νουμερα που κανουν οι γατες (εκεινες που ειδα εγω) ηταν ακροβατικα πανω σε ξυλα που κρατουσε ο τυπος. Δεν εδειχναν κακοποιημενες ουτε φοβισμενες, εδειχναν να παιζουν (τα λιονταρια στο medrano και οι τιγρεις φαινονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ και εκει παιζει και πολυ μαστιγιο εαν εχεις προσεξει.....αρα αυτα εχουν φαει πολυ ξυλο πριν και μολις βλεπουν μαστιγιο φοβουνται).
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Απλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για τη μεταχείριση των ζώων από ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν για τους δικούς τους σκοπούς και ιδιαίτερα για να βγάλουν χρήματα. Δεν μου κάθεται καθόλου καλά η χρησιμοποίηση αυτή.

Ismini
Διάσημο μέλος
Και μια γατα ειναι ωραια και χωρις "νουμερα"! Σιγα μη τη βαλουμε να λυνει κι εξισωσεις!!!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα νούμερα που κάνει από μόνη της για το κέφι της φτάνουν μια χαρά είναι.Και μια γατα ειναι ωραια και χωρις "νουμερα"! Σιγα μη τη βαλουμε να λυνει κι εξισωσεις!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool