Αδέσποτα και τσίρκο

Θα στείλω κι εγώ e - mail Και είναι ενδιαφέροντα όλα αυτά. Θα στείλω και στο Δήμαρχο. Μακάρι να απαγορευόντουσαν κι εδώ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και μιας και είμαστε σε γατο-σάϊτ, ρίξτε μία ματιά σε αυτό
που προσωπικά με άφησε με ανοιχτό το στόμα...

Το τσίρκο της Μόσχας ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΑΤΕΣ ~

https://www.moscowcatstheatre.com/

5.jpg

1.jpg

6.jpg

circuscat.jpg

big_7.jpg

:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν είναι δυνατον........

Μα καλά, πώς μπορείς να εκπαιδεύσεις μια γάτα;

χμμμμμμμμμμμμμμ κατι δεν μου αρεσει

Νομιζω και ελπιζω οτι δεν τις βασανιζουν τις γατες εκει. Εχω ακουσει γι αυτο το τσιρκο. Τις δελεαζουν με τροφη ειπαν. Ο προτελευταιος ειναι ακριβως σαν το Σιβα.

Ισμήνη μου τα ίδια λένε και για τα υπόλοιπα τσίρκο.
Ότι είναι θέμα εκπαίδευσης δια μέσου ανταμοιβής με φαγητό...
:hmm:Τελοσπάντων, απλά μου έκανε εντύπωση το συγκεκριμένο θέαμα.
Πρέπει να πέφτει πολύ catnip !
:confused:

Ειχα δει στην Tv εναν τυπο (Ρωσια) που εκανε κολπα με τις γατες.
Δεν νομιζω οτι ειναι οπως τα υπολοιπα ζωα γιατι απο τη μια εκεινα τα ζωα ειναι αγρια, απο την αλλη τα νουμερα που κανουν οι γατες (εκεινες που ειδα εγω) ηταν ακροβατικα πανω σε ξυλα που κρατουσε ο τυπος. Δεν εδειχναν κακοποιημενες ουτε φοβισμενες, εδειχναν να παιζουν (τα λιονταρια στο medrano και οι τιγρεις φαινονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ και εκει παιζει και πολυ μαστιγιο εαν εχεις προσεξει.....αρα αυτα εχουν φαει πολυ ξυλο πριν και μολις βλεπουν μαστιγιο φοβουνται).

Ισμήνη δεν λέω ότι έχεις άδικο. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο να 'εκπαιδεύεις' μία γάτα και να 'εκπαιδεύεις' μία τίγρη.
Απλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για τη μεταχείριση των ζώων από ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν για τους δικούς τους σκοπούς και ιδιαίτερα για να βγάλουν χρήματα. Δεν μου κάθεται καθόλου καλά η χρησιμοποίηση αυτή.
:/:

Ουτε κι εμενα. Εαν ειχε παρει το Σιβα αυτος ο κλοουν θα του εσπαγα το κεφαλι....
Και μια γατα ειναι ωραια και χωρις "νουμερα"! Σιγα μη τη βαλουμε να λυνει κι εξισωσεις!!!

Και μια γατα ειναι ωραια και χωρις "νουμερα"! Σιγα μη τη βαλουμε να λυνει κι εξισωσεις!!!
Τα νούμερα που κάνει από μόνη της για το κέφι της φτάνουν μια χαρά είναι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back