gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι ένοικοι του κτιρίου, δε θέλουν τα ζώα στον ακάλυπτο χώρο και γενικώτερα στο κτίριο και μας είπαν να τα απομακρύνουμε. Τους είπα να κάνουν λίγη υπομονή ώστε να βρω μια λύση και από ότι φάινεται, μου έδωσαν μερικές μέρες (ίσως και μια εβδομάδα) προθεσμία. Μου
πρότειναν επίσης ότι αν δεν έχουμε τι να τα κάνουμε, ίσως θα έπρεπε να τα θανατώσουμε ή "να τα ξεφορτωθούμε".

Είναι σαφές ότι πρέπει επειγόντως να βρεθεί χώρος να φιλοξενήσει την "οικογένεια" μέχρι να μεγαλώσουν λίγο τα γατάκια και ακολούθως να βρεθούν και "γονείς" να τα υιοθετήσουν (αν γίνεται). Παρακαλώ, όσοι μπορούν να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν άμεσα με e-mail.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια δοθεί ή και λύση που θα προταθεί.
ΥΓ: Η "μαμά" είναι ψιλοάγρια, όπως τα περισσότερα αδέσποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
....εσύ δεν υπάρχει καμμια περίπτωση να τα φιλοξενήσεις έστω και προσωρινά μέχρι να μην έχουν ανάγκη τη μαμα τους; ....Μια αλλη λύση θα ήταν να φιλοξενηθεί έστω και σε κήπο απο κάποιο μέλος του σαιτ, αφου λες οτι η μανουλα ειναι ημιαγρια..
επειδή προσπάθησα να γράψω σύντομο μήνυμα, δεν εξήγησα καλά την κατάσταση, ούτε συστήθηκα όπως θα ήθελα. Το σάιτ το παρακολουθώ εδώ και κάποιο διάστημα αλλά δεν είχα γίνει μέλος. Είχα μια γάτα που πέθανε 16 Φεβρουαρίου (16 χρονών, τα τελευταία 4 χρόνια είχε καρκίνο και νεφρική ανεπάρκεια. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει σε κόστος ψυχολογικό και οικονομικό όλο αυτό). Πέθανε την ημέρα με το χιόνι και την είχα 24 ώρες στο μπαλκόνι γιατί δεν είχα που να την πάω λόγω καιρού. Δε γράφω λεπτομέρειες για να μην κουράσω δεν είναι και το σημείο άλλωστε κατάλληλο. Οπότε αυτή τη στιγμή δεν έχω ακόμα συνέρθει από την απώλεια αλλά και από το πώς έγινε το όλο γεγονός. Λόγω των παραπάνω δεν μπορώ να πάρω κάποιο ζώο στο σπίτι. Πόσο μάλλον 6 γάτες και θα ήταν και λάθος να ζουν όλες αυτές σε 60τμ. Αν τα έπαιρνα σπιτι με προοπτική να τα δώσω, αν δε βρεθεί κάτι θα είναι άδικο να ξαναβγούνε στο δρόμο ξαφνικά ενώ θα έχουν μάθει να είναι σε ένα ασφαλές περιβάλλον αρχικά. Τη γάτα μαμά ήθελα να την στειρώσω αλλά δεν πιανότανε με τίποτα, τώρα που γέννησε με αφήνει και πιάνω τα μικρά αλλά δεν θέλει και πολλά πολλά, είναι πολύ στο «χου». Για αυτό και έγραψα σε εσάς για βοήθεια.
Επίσης στη δουλειά μου έχουμε ήδη ένα γατάκι με κινησιακό πρόβλημα στα πίσω πόδια και σκοπεύω αυτό να υιοθετήσω (αν και προσπαθώ να τους πείσω να το πάρουμε μόνιμα μέσα). Όλοι ξέρετε ότι είναι δύσκολο λόγω του προβλήματος να υιοθετηθεί. Το συγκεκριμένο έχει και τη μεγαλύτερη ανάγκη για σπίτι. Το βρήκαμε κάτω από το φορτηγάκι της δουλειάς μέσα σε λασπόνερα να ουρλιάζει) (δεν το είχα πάρει γιατί η γάτα μου ήταν όπως ήδη είπα πολύ άρρωστη και γιαγιά, συν του ότι δε θα δεχόταν σε αυτή την ηλικία άλλο γατί, το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν). Συμφωνήσανε στη δουλειά να μένει μέσα όταν είμαστε εκεί αλλά όταν είναι κλειστή η επιχείρηση να βγαίνει στον ακάλυπτο. Έχει την άμμο του και σπιτάκι εκεί. Ουσιαστικά γι’ αυτό άρχισε να έρχεται και η άλλη γατούλα γιατί είδε ότι υπάρχει εκεί φαγητό.
Εγώ θα μπορούσα να στειρώσω τουλάχιστον 2 από τα γατάκια και τη μάνα (αν και εσείς ξέρετε κάπου να κάνουν καλές τιμές για αδέσποτα) αν ενδιαφέρεται κάποιος να τα πάρει σε κάποιον κήπο ή κάπου θα ήταν τέλειο.
Επίσης, θα μπορούσες να παραθέσεις λεπτομέρειες για το θέμα τις φιλοξενίας (πώς και που να γίνει? Κόστος?).
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Να ρωτήσω... τα μωράκια είναι τελείως νεογέννητα; Έχουν αρχίσει να τρώνε και να περπατάνε;
Είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί λύση πολύ σύντομα!
Μην ανησυχείς!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεννήθηκαν την Παρασκευή 21/3. Τώρα άρχισαν να ανοίγουν τα ματάκια τους. Μόνο γάλα από τη μαμά τους πίνουν προς το παρόν.Να ρωτήσω... τα μωράκια είναι τελείως νεογέννητα; Έχουν αρχίσει να τρώνε και να περπατάνε;
Jeannine
Δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Yasmin είδα το σάιτ που μου πρότεινες αλλά είδα ότι κυρίως ζητάνε εθελοντές, δεν είδα κάτι σχετικό με φιλοξενία (ίσως και να μην κατάλαβα καλά).Δοκίμασε κι αυτο....
Πάντως θα δοκιμάσω σήμερα και στο Κ.Γ. να δω αν μπορέσω να πάω τη γάτα εκεί. Πρέπει να ρωτήσω πρώτα τι και πως. Ακόμα ψάχνω βέβαια και ελπίζω για το καλύτερο.
Ευχαριστώ πολύ εσένα και όλους από το my cat και για τα π.μ. με συμβουλές.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορείτε να φέρετε την γατούλα με τα μικρά της στον κήπο της πολυκατοικίας μου. Δεν κινδυνεύουν από φόλες και έχουμε κι άλλα κακομαθημένα αδεσποτάκια καθώς ταίζονται και από μια γιαγιά που μένει δίπλα μας. Το τηλ μου είναι 6976296749. Ουρανία αν εννοούσες εμένα, μένω στο Μαρούσι.
Πάρτε με να συνεννοηθούμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
πάλι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα,
Μπορείτε να φέρετε την γατούλα με τα μικρά της στον κήπο της πολυκατοικίας μου. Δεν κινδυνεύουν από φόλες και έχουμε κι άλλα κακομαθημένα αδεσποτάκια καθώς ταίζονται και από μια γιαγιά που μένει δίπλα μας. Το τηλ μου είναι 6976296749. Ουρανία αν εννοούσες εμένα, μένω στο Μαρούσι.Πάρτε με να συνεννοηθούμε.
Εσένα εννοούσα
Μπέρδεψα τα βόρεια προάστεια
. Απλά δεν ήθελα να πω τίποτε εδώ πριν σου στείλω πμ
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχουμε και φωτογραφίες από τη μαμά και τα γατάκια!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

Jeannine
Δραστήριο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχουυυυυυυ ζωούλες μου!!!!κουκλια!!!Μην αγχωνεστε ομως ειναι μικρα ακομα για να τα δωσεις....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool