chrisidor
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Και τώρα άρχισε να κάνει αυτό τόν ήχο-κάλεσμα που κάνουν οι γάτοι και να τσακώνεται και με τον Μαλλιαρό...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Καλή τυχη. Ακούγεται καλύτερα ο γατούλης πάντως!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κι εμενα μου ειχε σπάσει τα νευρα. Αλλά τωρα βρηκα το τροπο που του ταιριάζει. Εσενα ειναι ακόμη πιο δυσκολο γιατι φοβάται να τον ακινητοποιησεις λογικα
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Εγω τον δικο μου τον βαζω αναμεσα στα πόδια μου αφου γονατίσω και του δινω το χαπι ανοιγοντας το στόμα του. Αλλά από το πλάι απέτυχα. Το εφτυνε.....
Τα άτιμα, αν δεν θέλουν επιμένουν με όλα τα μέσα!!!! Κι εμενα με ταλαιπώρησε πάρα πολύ στην αρχη!!!
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τον Όμορφο,είναι και μεγάλος ο γατουλίνος μας και καινούργιος στο σπίτι, δεν θέλω να τον πιέζω με αποτέλεσμα να το φτύνει.Τόσα σάλια δεν έχω δει ούτε σε τόσα παιδιά που έχουν περάσει από τα χέρια μου και ήταν πολλά.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ναι, εχεις δίκιο!!! Ο δικός μου παντως τωρα με το χαπι δεν σαλιωνει τόσο. Στην αρχή ειχα απογοητευτει με τόσα σάλια!!! Αλλά το βαζω στο βάθος του στόματος τωρα. Δεν ξερω αν αυτό βελτιωνει τη κατασταση
Εγώ μολις τον πλησιάζω τις 2 τελευταίες μέρες είναι όλ κχχχχχχχχχχχχχχιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Στο κεντρο και στο βαθος ειναι το σωστο. Κοιτα εδω.![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι, εχεις δίκιο!!! Ο δικός μου παντως τωρα με το χαπι δεν σαλιωνει τόσο. Στην αρχή ειχα απογοητευτει με τόσα σάλια!!! Αλλά το βαζω στο βάθος του στόματος τωρα. Δεν ξερω αν αυτό βελτιωνει τη κατασταση
χριστινα
Διάσημο μέλος
Θυμάμαι το χιουμοριστικό κείμενο του issava αν δεν κάνω λάθος που έλεγε πώς να δωσετε χάπι σε γάτα. Πολύ πλάκα είχε
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

ΒΙΚΗ
Νεοφερμένο μέλος
serax
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool