Αδέσποτος γάτος βήχει

Το vibramycin υπάρχει και σε χάπι! Είναι πολύ μικρό και μπορείς να το βάζεις μέσα σε μια μπουκίτσα κονσέρβας! Είναι πολύ πιο εύκολο να το πάρει συγκριτικά με το σιρόπι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία έχει αρχίσει να κάνει νάζια και να μην τρώει το φάρμακό του... Αντί να φάει την κονσέρβα ή το ψωμάκι που του δίνω τα μυρίζει και το μόνο που κάνει είναι να τρίβεται στον τοίχο ή στα πόδια μου:mad: Και τώρα άρχισε να κάνει αυτό τόν ήχο-κάλεσμα που κάνουν οι γάτοι και να τσακώνεται και με τον Μαλλιαρό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δοκίμασε σε λίγη πάστα από τις βιταμινούχες, αφού λιωσεις το χάπι. Στο δικό μου που επίσης μου αγνόησε τη κονσέρβα το δοκίμασα και για ένα φεγγάρι λειτούργησε (μετα το αγνόησε κι αυτο και τωρα το δίνω ανοιγονας το στόμα)
:) :) :)
Καλή τυχη. Ακούγεται καλύτερα ο γατούλης πάντως!!!

Ευχαριστώ!!!Ναι ,ναι είναι καλύτερα!!! Εκεί που καθόταν σε μια γωνίτσα και σπάνια έτρωγε τώρα έχει όρεξη και τρώει! Μου βγάζει το λάδι αλλά όταν πεινάσει (και δεν βρεθεί κάποια άλλη ψιψίνα να του αρπάξει το φαγητό) τρώει ! Στο φάρμακο μας τα χαλάει λίγο αλλά θα δοκιμάσω και αυτά που μου είπες!

Καλή τυχη!!!
:) :) :)
Κι εμενα μου ειχε σπάσει τα νευρα. Αλλά τωρα βρηκα το τροπο που του ταιριάζει. Εσενα ειναι ακόμη πιο δυσκολο γιατι φοβάται να τον ακινητοποιησεις λογικα

Μπα , δεν φοβάται και τόσο. Από μικρούλη τον ταίζαμε. Αλλά στην αρχή που ήταν ένα "ψοφημάκι", έχασκε και μπορούσα να του δώσω το φάρμακο με τη σύριγγα κατευθείαν στο στόμα. Τώωωρα? Με το που βλέπει σύριγγα σε ακτίνα μερικών εκατοστών απ' το κεφάλι του γίνεται... πυροτέχνημα...:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Εγω τον δικο μου τον βαζω αναμεσα στα πόδια μου αφου γονατίσω και του δινω το χαπι ανοιγοντας το στόμα του. Αλλά από το πλάι απέτυχα. Το εφτυνε.....
Τα άτιμα, αν δεν θέλουν επιμένουν με όλα τα μέσα!!!! Κι εμενα με ταλαιπώρησε πάρα πολύ στην αρχη!!!

:hmm: Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τον Όμορφο,είναι και μεγάλος ο γατουλίνος μας και καινούργιος στο σπίτι, δεν θέλω να τον πιέζω με αποτέλεσμα να το φτύνει.Τόσα σάλια δεν έχω δει ούτε σε τόσα παιδιά που έχουν περάσει από τα χέρια μου και ήταν πολλά.:lol:

Ναι, εχεις δίκιο!!! Ο δικός μου παντως τωρα με το χαπι δεν σαλιωνει τόσο. Στην αρχή ειχα απογοητευτει με τόσα σάλια!!! Αλλά το βαζω στο βάθος του στόματος τωρα. Δεν ξερω αν αυτό βελτιωνει τη κατασταση

:lol: :lol: :lol: Εγώ μολις τον πλησιάζω τις 2 τελευταίες μέρες είναι όλ κχχχχχχχχχχχχχχι

Ναι, εχεις δίκιο!!! Ο δικός μου παντως τωρα με το χαπι δεν σαλιωνει τόσο. Στην αρχή ειχα απογοητευτει με τόσα σάλια!!! Αλλά το βαζω στο βάθος του στόματος τωρα. Δεν ξερω αν αυτό βελτιωνει τη κατασταση
Στο κεντρο και στο βαθος ειναι το σωστο. Κοιτα εδω.

Ναι κι εγω μετα από πολλές προσπάθειες εκεί κατέληξα!!! Κα λειτουργεί!!!
Θυμάμαι το χιουμοριστικό κείμενο του issava αν δεν κάνω λάθος που έλεγε πώς να δωσετε χάπι σε γάτα. Πολύ πλάκα είχε

Χριστινα, η καποιος αλλος σας ειναι ευκολο να μοθ δωσετε το link για το κειμενο για το πως να δωσουμε χαπι σε γατα ? Ευχαριστω:)

Εδώ θα βρεις τις οδηγίες του αίλουρου για τη χορήγηση φαρμάκων ;)

Κριμα το κακομοιρο τα γατακι!!πρεπει οπωσδηποτε να το πας σε κτηνιατρο...

Η vibramycin υπάρχει και σε σιροπι. Εγω την έδινα στη Σεράχ με σύριγγα αλλα μπορείς να τη βάλεις και σε λίγη κονσέρβα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back