Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατέβηκα 2-3 φορές στη διάρκεια της μέρας να τον δω και ήταν πάντα στο ίδιο σημείο,με πολλες τροφούλες, νερό και γάλα που του είχαν αφήσει οι γείτονες! Το σημείο που διάλεξε έχει ζέστη από τα μηχανήματα του διπλανού σουπερ μαρκετ... Δεν κουνήθηκε, ούτε όταν πέρασε μια κυρία με 2 σκυλάκια...
Το βράδυ ήρθα πάλι να τον δω και τον πέτυχα 2-3 τετράγωνα πιο πάνω, καθώς βάδιζε για το γνωστό του σημείο... Μέχρι να φτάσω εγώ με τοπ αυτοκίνητο, είχε φτάσει και αυτός! Πλησίασε πάλι, αν κια λίγο πιο τρομαγμένος από το πρωί, τον χάϊδεψα και ξανακάθισε στη ζεστή του γωνιά. Παρατήρησα όμως ότι του έτρεχαν αρκετά σάλια από το στόμα...
Σήμερα το πρωί, ακόμα στο ίδιο σημείο, μου νιαούρισε, του έβαλα τροφή, τον χάιδεψα πάλι... και είναι ακόμα εκεί...
Ο φίλος μου λέει ότι μάλλον είναι εξουθενωμένος επειδή είναι η εποχή τους τώρα και το ότι έκανε βόλτες είναι καλό. Εγώ πάντως ανησυχώ... Τι σημασία έχει που είναι αδέσποτος και τον γνώρισα μόλις χθες? Αν πάθει κάτι θα έχω τύψεις που δεν έκανα τίποτα να το προλάβω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Τα σάλια απ' το στόμα σημαίνουν δύο πράγματα: είτε έφαγε/έγλειψε κάτι που δεν έπρεπε και έχει πάθει δηλητηρίαση, είτε έχει κάποιο πρόβλημα στο στόμα του (κάποια πληγή, ίσως χαλασμένο δόντι, απόστημα, στοματίτιδα, κάτι τέτοιο).
Το ότι τρώει βέβαια είναι καλό σημάδι, αλλά σίγουρα θα ήταν καλό να τον δει κάποιος γιατρός τον καημένο. Σε ποια περιοχή είναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Χμμμμ...
Τα σάλια απ' το στόμα σημαίνουν δύο πράγματα: είτε έφαγε/έγλειψε κάτι που δεν έπρεπε και έχει πάθει δηλητηρίαση, είτε έχει κάποιο πρόβλημα στο στόμα του (κάποια πληγή, ίσως χαλασμένο δόντι, απόστημα, στοματίτιδα, κάτι τέτοιο).
Το ότι τρώει βέβαια είναι καλό σημάδι, αλλά σίγουρα θα ήταν καλό να τον δει κάποιος γιατρός τον καημένο. Σε ποια περιοχή είναι;
Ναι και εγώ αυτο θα έλεγα....!!!
Τα ΣΑΛΙΑ δέν είναι καλά......

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι στην Κυψέλη Πατησίων και Άνδρου (στο Alimenta)... Το λέω επειδή, αν θυμάμαι καλά, ξέρεις την περιοχή.
Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να φύγω απο το γραφείο για να τον πάω κάπου, δεν έχω με τι να τον μεταφέρω και φοβαμαι ότι αν προσπαθήσω να τον σηκώσω μπορεί να αγριέψει... Και το Κέντρο Γατας που είναι σχετικά κοντα, είνια κλειστο την ώρα που σχολάω...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και είσαι δίπλα....
Θα μπορουσες να παρεις τηλέφωνο και να κανονίσεις... πολλές φορές οι κοπέλες ΕΙΝΑΙ μέσα..... Αν θές βοήθεια στην μεταφορά πες.....ή και γενικότρα....

aretha
Περιβόητο μέλος

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ πάντως για την προσφορά! Αν δεν καταφέρω τίποτα με τη "γειτόνισσα" θα σου πω...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Tara, σου έστειλα πμ!![]()
Αν κάνετε σήμερα επιχείρηση είμαι μέσα!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου δάνεισε η γιατρός μια γατοφόρο και τον έβαλα μέσα για να τον πάω στο ιατρείο. Μου είπε ότι χρειάζεται αντιβίωση για 15 μέρες και θα τον κρατήσει στο ιατρείο για αυτό το διάστημα. Φυσικά θα πηγαίνω να τον βλέπω καθημερινά! Θα ξεκινήσει άμεσα την αντιβίωση και ανάλογως το πως θα παει θα δούμε αν χρειάζεται κάτι παραπάνω...
Ο καημενούλης δεν ήθελε να μπει στη γατοφόρο και νιαούριζε, αλλά δεν αγρίεψε ούτε μια στιγμή... Τώρα κάθεται ήρεμος στο κλουβάκι... Έχει έαν υπέροχο μπεζ-καφέ χρώμα που (εγώ τουλάχιστον) δεν έχω ξαναδει και αν πάρει κανένα κιλό θα γίνει κούκλος! Εχει και ενα κομμένο αυτάκι (μάλλον για την καρδιά κάποιας όμορφης...)!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σου είπε αν ειναι δηλητηρίαση ή κάτι άλλο????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρέπει να επισημάνω ότι για τις 15 μέρες που θα τον κρατήσει (αν όλα πανε καλά) είπε ότι δεν θα πάρει χρήματα αφού είναι αδεσποτάκι και τελικά της έδωσα 15 ευρώ (!) τουλάχιστον για τα φάρμακα που θα χρησιμοποιήσει...
Desdemona
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κομμένο αυτάκι συνήθως σημαίνει ότι η γάτα έχει στειρωθεί!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπράβο που βοήθησες την ψυχούλα!!!
Το κομμένο αυτάκι συνήθως σημαίνει ότι η γάτα έχει στειρωθεί!
Δεν το ήξερα αυτό για το κομμένο αυτί... Αυτό μάλλον είναι καλό, αλλά δε δικαιολογεί την εξουθενωση λόγω εποχής, που νόμιζα ότι εχει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool