Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα τελευταια βλεπω και εγω εναν γατο γκριζο κατω στο παρκιν , και θελω πολυ να τον πλησιασω αλλα μολις με βλεπει φευγει. Εχθες ξαπλωνε πανω στο καπο του αυτοκινητου μου αλλα μολις με ειδε ετρεξε να φυγει. Πεστε μου καλε τι να κανω για να τον πλησιασω; Ξερετε κανενα κολπο; Κριμα ειναι ο καημενουλης, ειναι και ενας κουκλος!
Κλασσικά,ρίχνε του φαγάκι και κάθε φορά πλησίαζέ τον! (Μέχρι εδώ ξέρω...προσπαθώ να πλησιάσω μια μαύρη που έχω κάτω για να τη στειρώσω,προς το παρόν με πλησιάζει,αλλά δεν μ'αφήνει να την ακουμπήσω ακόμα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
θα ακολουθησω πιστα τις οδηγιες σας. Για να δουμε θα τα καταφερω;![]()
Επίσης,μπορείς να βάλεις τροφή στην γατοφόρο και να αφήσεις ανοιχτο το πορτάκι, μόλις μπει μέσα το γατί το κλείνεις!! Πρόσεξε μόνο μη μπει κανένα άλλο

Raisa
Περιβόητο μέλος

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Το καημένο φαινόταν από τη μια να ήθελε να πλησιάσει αλλά και να φοβάται παράλληλα. Φαίνεται ότι κάποιοι "καλοί" άνθρωποι φρόντισαν να του το μεταδώσουν αυτό!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Πως πλησιάζονται τα αδεσποτάκια όταν είναι λίγο μεγάλα και φοβισμένα? Χθες είδα ένα τέλειο tuxedo cat κάτω από ένα αμάξι έξω από ένα γειτονικό πετ σοπ (ηλικίας περίπου 6 μηνών) αλλά μόλις προσπάθησα να το πλησιάσω συνέχισε να απομακρύνεται χρησιμοποιώντας σαν κρυψώνα τα επόμενα αυτοκίνητα. Του άφησα τροφή , ελπίζω τουλάχιστον να γέμισε την κοιλίτσα του το κακόμοιρο. Το καημένο φαινόταν από τη μια να ήθελε να πλησιάσει αλλά και να φοβάται παράλληλα. Φαίνεται ότι κάποιοι "καλοί" άνθρωποι φρόντισαν να του το μεταδώσουν αυτό!
Τα tuxedo έχουν αυτό το χαρακτηριστικό, πλησιάζουν μόνο τα αφεντικά τους όταν είναι σε άγνωστο χώρο,ακόμα κι αυτό επιφυλακτικά. Είναι παράξενη η φάρα τους
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Υπάρχουν βέβαια αυτοί που θέλουν το καλό τους, υπάρχουν όμως και άλλοι που δεν είναι τόσο καλοπροαίρετοι.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόλις γύρισα από την καθημερινή μου επίσκεψη στον γατούλη και τα νέα μάλλον δεν είναι πολύ καλά...

Αν και ο βαθμός αφυδάτωσης έχει βελτιωθεί, τρώει κανονικά, νιαουρίζει (λίγο ξεψυχισμένα βέβαια) και σήμερα είχε σηκωθεί και στα δυο πόδια του και με άφηνε να τον χαϊδεύω, το πρωί έκανε αιμοραγική διάρροια. Η γιατρός φοβάται ότι μπορεί να είναι πανλευκοπενία... Η διάγνωση είναι επειρική γιατί δεν΄έχει κάνει τις αντίστοιχες εξετάσεις, αλλα δεδομένου ότι είνια και αδέσποτος.... Θα του αλλάξει την αντιβίωση και ελπίζει να βελτιωθεί . Το χειρότερο όμως είναι ότι, όπως μου είπε, αν πάσχει από αυτή την ασθένεια, δεν θεραπέυεται... Εϊναι 3-4 ετών... Δεν ξέρω τι να κάνω.... Αύριο δεν θα μπορέσω να έρθω για να τον δω, ούτε και την Κυριακή...
Jeannine
Δραστήριο μέλος

Υπάρχει ένα τεστ που το κάνουν στις γατούλες για να γίνει η διάγνωση αν πράγματι πάσχουν ή όχι από την αρρώστια αυτή...
Μακάρι, μέσα από την καρδιά μου να παλέψει και να τα καταφέρει...
aretha
Περιβόητο μέλος

Μακάρι να είναι κάτι λιγότερο σοβαρό και να τη γλιτώσει ο γατούλης.
Όπως και να 'χει, μπράβο Tara για ό,τι έκανες γι' αυτόν.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Ας μην κακομελετάμε όμως, αφού τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μακάρι να μην είναι αυτό... και να γίνει καλά!
Μην νοιώθεις τύψεις... έκανες ότι μπορούσες, ενώ δεν είσουν υποχρεωμένη, και κάποιος άλλος μπορεί να μην έκανε και τίποτα. Σϊγουρα θα λαβει τις καλύτερες φροντίδες, είναι ζεστά, ήρεμα, έστω και κλειδωμένο σε ένα κλουβί, αλλά έξω πιστέυω θα ήταν χειρότερα.....
(βροχή, κρύο, αυτοκίνητα, σκυλιά...)
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Η γιατρός, εσύ κι ο γατούλης το παλέυετε όσο μπορείτε...
Πραγματικά εύχομαι να αναρρώσει η ψυχούλα αυτή...
Πότε θα πας να τον ξαναδείς τον γατούλη;; Ό,τι χρειαστείς είμαι εδώ (όπως και όλοι μας στο site). Μη διστάσεις να το ζητήσεις.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ιατρείο κλείνει στις 2 και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να πεταχτώ πάλι από τη δουλειά...
Για αύριο, λίγο δύσκολο γιατί μένω μακριά, αλλά θα προσπαθήσω να έρθω. Σίγουρα όμως τη Δευτέρα...

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τουλάχιστον πέρασε, έστω και τις τελευταίες του μέρες, με φροντίδα, ζεστασιά και άφθονο φαγητό.....
Γεια σου γατούλη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Αχ βρε Τάρα, τι κρίμα...Τουλαχιστον κάνατε ο,τι μπορούσατε για αυτον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool