Αδέσποτο γατάκι που δεν τρώει

Πρώτη φορά μου έκανε διάρροια αλλά θα το ρωτήσω. Το ζαχαρόνερο δεν ήθελε να το καταπιεί.Το κρατούσε στο στόμα της και με το ζόρι το κατάπιει:(. Νιώθω ότι την ταλαιπωρώ αλλά πιστεύω πως είναι για το καλό της.Ευχαριστώ και πάλι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα. Σήμερα δεν βρήκα την Ευγενεία στην φωλιά της. Πήγεεκεί που θα τρώει μόνη της, δεν θα κρυώνει και δεν θα πονά...:(:(:(:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωωωωωχχχ... Λυπάμαι πολύ...:(:(:(
Τουλάχιστον τερματίστηκε η ταλαιπωρία της.....

Συμφωνώ αλλά εγώ γιατ'ι δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω?

Έχεις απόλυτο δίκιο....:(
Τί να λέμε...

:'(
Μπήκα να διαβάσω ευχάριστα νέα γμτο...
Καλό παράδεισο στη μικρούλα.
Πάλι βούρκωσα, δεν αντέχω την απώλεια.

Αχ καρδουλα μου καλο σου ταξιδι...:bye:

Ιωάννα μου λυπάμαι τόσο πολύ... κλάψε αν είναι να φύγει λίγο ο πόνος απο μέσα σου
Να ξέρεις όμως οτι στη σύντομη ζωούλα της
της έδωσες όση περισσότερη αγάπη μπόρεσες
για να την συντροφεύει εκεί που είναι τώρα
κι αυτό πρέπει να σου δίνει παρηγοριά.
Δεν μπορώ να πάψω να κλαίω γιατί το έχω περάσει κι εγώ κι όχι μια φορά
κι οτι και να λέμε δεν συνηθίζεται αυτός ο πόνος....

Σας ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές και την συμπαράσταση σας. Πον΄΄αει πολύ που δεν τα κατάφερα να κάνω την υπέρβαση γι αυτήν και ο φίλος μου είχε συμφωνήσει να την κρατήσουμε ακόμα κι αν έχει επιληψία ή καρκίνο αλλά δεν προλάβαμε ούτε καν να στείλουμε τις εξετάσεις αίματος της.
Σήμερα ήμουν βουρκωμένη στη δουλειά όλες τις ώρες διδασκαλίας αλλά τα παιδιά κατάλαβαν και προσπαθούσαν να με κάνουν να γελάσω. Κάποιες στιγμές γέλαγα και έκλεγτ ταυτοχρόνως. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ και όλο τους ζητούσα συγγνώμη.
Θα κάνω υπομονή και ο πόνος θα καταλαγιάσει. Πάλι καλά που δεν χρειάστηκε να πάρουμε την απόφαση να της κάνουμε ευθανασία. Κάτι τέτοιο μου είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί μου θυμίζει μια ψυχούλα που είχα για περίπου ένα χρόνο...Τι να γίνει δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα...

Αχ βρε κούκλα μου να ήξερες κλάμα που έχω ρίξει διαβάζοντας τον τελευταίο αποχαιρετισμό την ώρα που είμαι στο γραφείο...
Μη στενοχωριέσαι καλό μου, έκανες ότι μπορούσες μαζί με το φίλο σου. Κάποια στιγμή θα "σε βρει" κάποιο άλλο γατουνάκι που ίσως να το έχει στείλει αυτό που έφυγε από εκεί ψηλά που είναι τώρα. Είναι δύσκολο, το ξέρω αλλά κάνε κουράγιο και ο πανδαμάτορ χρόνος θα επουλώσει την πληγή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back