Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Νιώθω ότι την ταλαιπωρώ αλλά πιστεύω πως είναι για το καλό της.Ευχαριστώ και πάλι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

Τουλάχιστον τερματίστηκε η ταλαιπωρία της.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος

Τί να λέμε...
Kalliastar
Διάσημο μέλος

Μπήκα να διαβάσω ευχάριστα νέα γμτο...
Καλό παράδεισο στη μικρούλα.
Πάλι βούρκωσα, δεν αντέχω την απώλεια.
speri
Διάσημο μέλος

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Να ξέρεις όμως οτι στη σύντομη ζωούλα της
της έδωσες όση περισσότερη αγάπη μπόρεσες
για να την συντροφεύει εκεί που είναι τώρα
κι αυτό πρέπει να σου δίνει παρηγοριά.
Δεν μπορώ να πάψω να κλαίω γιατί το έχω περάσει κι εγώ κι όχι μια φορά
κι οτι και να λέμε δεν συνηθίζεται αυτός ο πόνος....
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα ήμουν βουρκωμένη στη δουλειά όλες τις ώρες διδασκαλίας αλλά τα παιδιά κατάλαβαν και προσπαθούσαν να με κάνουν να γελάσω. Κάποιες στιγμές γέλαγα και έκλεγτ ταυτοχρόνως. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ και όλο τους ζητούσα συγγνώμη.
Θα κάνω υπομονή και ο πόνος θα καταλαγιάσει. Πάλι καλά που δεν χρειάστηκε να πάρουμε την απόφαση να της κάνουμε ευθανασία. Κάτι τέτοιο μου είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί μου θυμίζει μια ψυχούλα που είχα για περίπου ένα χρόνο...Τι να γίνει δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα...
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Μη στενοχωριέσαι καλό μου, έκανες ότι μπορούσες μαζί με το φίλο σου. Κάποια στιγμή θα "σε βρει" κάποιο άλλο γατουνάκι που ίσως να το έχει στείλει αυτό που έφυγε από εκεί ψηλά που είναι τώρα. Είναι δύσκολο, το ξέρω αλλά κάνε κουράγιο και ο πανδαμάτορ χρόνος θα επουλώσει την πληγή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool