Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Ένα εδεσποτάκι της γειτονιάς είχε αδυνατίσει απελπιστικά τον τελευταίο καιρό και ήταν πραγματικά δραματικό να το βλέπεις να πεινάει πολύ και να μην μπορεί να φάει! Όταν κάποιες φορές το κατάφερνε έκλαιγε την ώρα που μάσαγε την τροφή.Κατάφερα να τον πιάσω και να τον πάω κτηνίατρο, όπου αναγκάστηκε να του αφαιρέσει τους τραπεζίτες και ουσιαστικά να του αφήσει μόνο τους κυνόδοντες.
Αυτό που με απασχολεί είναι το κάτα πόσο ένα αδέσποτο ψιψίνι μπορεί να επιβιώσει με τόσο λίγα δόντια τη στιγμή, μάλιστα, που δεν έρχεται πάντα όταν ταίζω...
Αναρωτιέμαι αν έκανα καλά ή του έκανα χειρότερο κακό?
Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία? Θα καταφέρνει να τρώει έτσι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Γιατί του΄βγαλε τα δόντια;Ποιά είναι η ηλικία του;Ένα εδεσποτάκι της γειτονιάς είχε αδυνατίσει απελπιστικά τον τελευταίο καιρό και ήταν πραγματικά δραματικό να το βλέπεις να πεινάει πολύ και να μην μπορεί να φάει! Όταν κάποιες φορές το κατάφερνε έκλαιγε την ώρα που μάσαγε την τροφή.
Κατάφερα να τον πιάσω και να τον πάω κτηνίατρο, όπου αναγκάστηκε να του αφαιρέσει τους τραπεζίτες και ουσιαστικά να του αφήσει μόνο τους κυνόδοντες.
Αυτό που με απασχολεί είναι το κάτα πόσο ένα αδέσποτο ψιψίνι μπορεί να επιβιώσει με τόσο λίγα δόντια τη στιγμή, μάλιστα, που δεν έρχεται πάντα όταν ταίζω...
Αναρωτιέμαι αν έκανα καλά ή του έκανα χειρότερο κακό?
Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία? Θα καταφέρνει να τρώει έτσι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Οπότε πιστεύω αφού έκρινε ο κτηνίατρος ότι έπρεπε να εξαχθούν τα δόντια, προφανώς η ζημιά θα ήταν πάρα πολύ μεγάλη.
Μάλλον θα ήταν μη αναστρέψιμη η κατάσταση(με αντιβίωση και θεραπεία)
σίγουρα μην έχεις τύψεις...ίσα, ίσα μπράβο που την περιέθαλψες.
Τώρα θα μπορεί να τρώει πιό υδαρές τροφές, κροκέτες μουλιασμένες και κονσερβάκια αλλά δεν θα πονάει πιά.

Πιστεύω ότι η ίδια θα το καταλαβαίνει και θα σου'ρχετε πιό συχνά για φαί, μιά που θα της είναι πιό δύσκολο τώρα να φάει ότι πιθανώς κυνηγούσε παλαιότερα(σαύρες, ποντίκια)

Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Περαστικά του, βγάλε και μία φωτό να γνωρίσουμε από κοντά τον κύριο Φαφούτη!

Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Ο Φαφουτάκος σήμερα επέστρεψε στα λημέρια του και ήρθε μόνος του στην πόρτα του σπιτιού μας όπου και έφαγε κροκετούλες!!!!! (Χο! Χο! Χο!). Ελπίζω ότι τώρα θα έρχεται!Ναταλία αφού στειρώθηκε θα ηρεμίσει σιγά-σιγά και δεν θα φεύγει εύκολα, από εκεί που έχει φρπντίδα και σίγουρο φαγητό
Περαστικά του, βγάλε και μία φωτό να γνωρίσουμε από κοντά τον κύριο Φαφούτη!![]()
Το μόνο κακό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να ξαναδημιουργηθεί το πρόβλημα και να πρέπει να ξανακάνει θεραπεία... Μακάρι να μην το ξαναπάθει και τρώει με τα ούλα του μέχρι να γίνει χουφταλίκος και θα τον ταϊζει ο γιός μου που τώρα είναι 14 μηνών!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Αλλά τις καταπίνει τις κροκέτες αμάσητες και χωρίς κανένα θέμα. Μην σου πώ ότι είναι καλύτερα απο τις κονσέρβες που θα αφήνουν κατάλοιπα.

Αν μπορείς δίνε της και μερικές βιταμίνες κατα καιρούς, θα την βοηθήσουν. Και αν βρεί σπιτάκι και κήπο, θα είναι δυνατή και η θεραπεία της σε περίπτωση που χρειαστεί πάλι.
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Μην ανησυχείς και το έχω υπ΄όψιν μου για τις βιταμινούλες!!! Ο Φαφουτάκος μου είναι όμως αγοράκι (ή μάλλον ήταν...Και εμένα η γιαγιά που στείρωσα είναι κατα κύριο λόγο φαφούτα....
Αλλά τις καταπίνει τις κροκέτες αμάσητες και χωρίς κανένα θέμα. Μην σου πώ ότι είναι καλύτερα απο τις κονσέρβες που θα αφήνουν κατάλοιπα.
Αν μπορείς δίνε της και μερικές βιταμίνες κατα καιρούς, θα την βοηθήσουν. Και αν βρεί σπιτάκι και κήπο, θα είναι δυνατή και η θεραπεία της σε περίπτωση που χρειαστεί πάλι.
)!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
τι εννοεις "ηταν"?Μην ανησυχείς και το έχω υπ΄όψιν μου για τις βιταμινούλες!!! Ο Φαφουτάκος μου είναι όμως αγοράκι (ή μάλλον ήταν...)!!!
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Επειδή του έκανε σττείρωση το λέει...τι εννοεις "ηταν"?

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool