Αδεσποτολόγιο - Θεματικό μπαζάρ μήνα Ιουλίου

Χμ...Ωραία ιδέα αυτή.Απλά δεν ξέρω με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να γραφτούν τόσες πληροφορίες σε μέγεθος που να κάνει για κρεμαστό σε λουράκι...Ανάγλυφα θα χρειαστούν κάποιου είδους ψηφίδες,και με ανεξίτηλο δεν ξερω ποτε θα ξεθωριάσει.Εσεις που έχετε πραγματούδια απο αυτο το υλικό,τι λετε;Έφτιαξα ένα σιαμέζικο κεφαλάκι για το λουράκι της Μόιρας,αλλά είναι πολύ μικρό για αναγραφή στοιχείων.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στις μεταλικές το χαράζουν για το μέγεθος ας περάσει το μοντέλο Μπέκερ (ενήλικος γοητευτικός τύπος) να μας κάνει μία παρουσίαση:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμ...μονο το τηλέφωνο γράφει δηλαδή;

ναι τι άλλο θες να γράφει? γειά σας με λένε Μπέκερ και χάθηκα, σας παρακαλώ πάρτε τηλέφωνο την μαμά μου γιατί θα ανυσηχεί:lol:

ναι τι άλλο θες να γράφει? γειά σας με λένε Μπέκερ και χάθηκα, σας παρακαλώ πάρτε τηλέφωνο την μαμά μου γιατί θα ανυσηχεί:lol:
Έλαααααα μην κοροιδευεις την καθηγήτρια μη σε βάλω στη γωνία στο ένα ποδι!:mad::mad::mad::P
Ωραία τότε δεν είναι δύσκολο,μπορούμε να κάνουμε κεφαλάκια γάτας ανάλογα με την παραγγελία και να γράφουν πίσω το τηλέφωνο.Να το βάλουμε μπρος μαζι με το Χριστουγεννιάτικο;:hmm:

συγνώμη:redface:

πλάκα έκανα:)

έτσι τις φτιάχνουν τις ταυτότητες, δεν έχω δει κάτι διαφορετικό για γάτες στο εμπόριο:/:

νομίζω ότι είναι καλή ιδέα, να λες ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα να δειγματίζεις κάποια και ότι κατόπιν παραγγελίας επειδή πρέπει να έχεις και τα στοιχεία του καθενός, με χρόνο παράδωσης τάδε φτιάχνεις

αυτό που δεν ξέρω είναι, επειδή εμένα η Άρια τα μασουλάει αυτά τα πράγματα (ότι κρέμετε από τον λαιμό της δηλαδή), αν το υλικό αντέχει στις δαγκωνιές:confused:

Χμ,δεν ξέρω,δεν το έχω δοκιμάσει...Φανταζομαι θα έχει τις φθορες που έχει το πλαστικο.

Ειναι οντως πολυ καλυτερες παιδια εγω τετοιες εχω σε ολα: παραδειγμα: Χαθηκα: Βουλίτσος, Μαμα μου: .. ταδε ταδε τηλεφωνο...

:DΠλακα σας κανω( χαρηκα που θα σωθει το γατακι του οροφου κι εχω κεφια) απλα ονομα μπροστα κα τηλεφωνα πισω

για δάγκα ένα κοματάκι να δεις, με προσοχή όμως μη σπάσεις κανα δόντι:P

:hmm:βέβαια αν το ζώο γενικά έχει μάθει στις ταυτότητες και δεν τις πειράζει, δεν θα υπάρχει πρόβλημα και η Άρια πλέον έπαψε να τα πειράζει, την χ΄δαγκασε και την έβγαλε μια, δύο, τρεις μετά το πήρε απόφαση:lol:

πολυ καλη ιδεα η ταυτοτητα με το τηλεφωνο:)

Σήμερα παρέλαβα το δικό μου πακέτο που περιείχε την μαύρη γατούλα.

Είναι ΤΕΛΕΙΑ ! Δώρα, σ'ευχαριστούμε πολύ-πολύ.

Χαιρομαι που σας άρεσε!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back