moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Έλαααααα μην κοροιδευεις την καθηγήτρια μη σε βάλω στη γωνία στο ένα ποδι!ναι τι άλλο θες να γράφει? γειά σας με λένε Μπέκερ και χάθηκα, σας παρακαλώ πάρτε τηλέφωνο την μαμά μου γιατί θα ανυσηχεί![]()

Ωραία τότε δεν είναι δύσκολο,μπορούμε να κάνουμε κεφαλάκια γάτας ανάλογα με την παραγγελία και να γράφουν πίσω το τηλέφωνο.Να το βάλουμε μπρος μαζι με το Χριστουγεννιάτικο;

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

πλάκα έκανα

έτσι τις φτιάχνουν τις ταυτότητες, δεν έχω δει κάτι διαφορετικό για γάτες στο εμπόριο

νομίζω ότι είναι καλή ιδέα, να λες ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα να δειγματίζεις κάποια και ότι κατόπιν παραγγελίας επειδή πρέπει να έχεις και τα στοιχεία του καθενός, με χρόνο παράδωσης τάδε φτιάχνεις
αυτό που δεν ξέρω είναι, επειδή εμένα η Άρια τα μασουλάει αυτά τα πράγματα (ότι κρέμετε από τον λαιμό της δηλαδή), αν το υλικό αντέχει στις δαγκωνιές

moukelis
Επιφανές μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Πλακα σας κανω( χαρηκα που θα σωθει το γατακι του οροφου κι εχω κεφια) απλα ονομα μπροστα κα τηλεφωνα πισωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

βέβαια αν το ζώο γενικά έχει μάθει στις ταυτότητες και δεν τις πειράζει, δεν θα υπάρχει πρόβλημα και η Άρια πλέον έπαψε να τα πειράζει, την χ΄δαγκασε και την έβγαλε μια, δύο, τρεις μετά το πήρε απόφαση
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Είναι ΤΕΛΕΙΑ ! Δώρα, σ'ευχαριστούμε πολύ-πολύ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool