Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
. Και να σκεφτείς ότι όταν μπήκε ο μήνας, έψαχα να βρω το θέμα του από πέρσι, ετσι ήθελα να το ανακινήσω λίγο μπας και τελικά ήταν ο μήνας του. Ήταν, αλλά με άλλο θλιβερό τρόπο.Λυπάμαι τόσο πολύ. Καλό ταξίδι αγόρι μου.
Μακάρι το φιλαράκι σου ο Γκάρυ να σταθεί πιο τυχερό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
στειλε μου πμ σε παρακαλω...
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλό ταξίδι γλυκό αγορακι... Καλό ταξίδι.Τόσο κρίμα..Οι περισσότεροι ίσως τον θυμάστε από πέρυσι, ήταν το τρίτο σκυλάκι που στεριώθηκε πέρυσι, με το πρόγραμμα εθελοντών "ευαισθησία και αμεσότητα", ο κολλητός φίλος του Γκάρυ,
Ο Indie μόλις 2 ετών ξεψύχησε σήμερα, βρέθηκε πεσμένος μέσα σε αίμα που εβγαζε απο τη μουσούδα, αιτία θανατου δεν ξέρουμε ακομη, είχε αρχές ερλειχιας αλλά έπαιρενε θεραπεία...
Ηταν ένα ζωάκι που δεν εκανε πολλες χαρούλες, και όσες φόρές ήρθαν να τον υιοθετήσουν , δεν τον έπαιρναν εξαιτιας της σοβαροτητας του, επίσης ήθελε μια κάποια υπομονη μέχρι να μάθει το Λουράκι , αλλά κανείς δεν είχε 'ηθελε να ασχοληθεί, έτσι ο Ιndie έβλεπε τους φίλους του να υιοθετούνται και να βρίσκουν οικογένειες και εκείνος να μένει στο κλουβί, ίσως κάποια ανωτέρη δύναμη τον λοιπήθηκε και τον απλευθέρωσε έστω και με αυτόν τον τρόπο.
Τραγική ειρωνία, Ο Indie είναι στο στο μήνα Απρίλιο στο ημεροόγιο των θαυμάτων, περίμενε ένα θαυμα , αλλα οι άνθρωποι δεν καταφεραν να του το δόσουν.
καλό ταξίδι Ιντάκο, και καλή ανταμωση.
Ευχομαι να εισαι κάπου ελευθερος και χαρούμενος.
εμείς θα σου προσέχουμε τον φίλο σου τον Γκάρυ και θα προσπαθήσουμε να το βρούμε σπιτάκι.

ιβανα
Επιφανές μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχώς τα δικά μας σκουπιδοσκυλάκια δεν τα κατάφεραν.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Έχω ένα κουτί γάλα σκόνη για νεογέννητα σκυλάκια και μπιμπερό. Αν μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον μου λέτε να το δώσω. Εδώ ή ΠΜ.
Δυστυχώς τα δικά μας σκουπιδοσκυλάκια δεν τα κατάφεραν.![]()
Kρίμα μωρέ τα μικρούλια
. Κι εμένα μου έχει αφήσει η Δώρα μια μικρή αμολεκάνη από την έκθεση να σας δώσω την οποία ξεχνάω συνέχεια και έχω και εγώ ένα ολόκληρο κουτάκι synoulox αντιβίωση. Την είχε δώσει στον Λίλο μου ο γιατρός αλλά τελικά πήρε μια άλλη μετά. Που μπορώ να τα δώσω αν είναι βέβαια χρήσιμα
Havana
Διάσημο μέλος

ουρανια πες μου πως θα σε βολευε να σε πετυχω καπου αυτη η εβδομαδα ειναι ακομη χαλαρη για μενα , κυρια γατουνη εμεις τα λεμε και στο msn.
παντος πολυ θανατικο επεσε βρε παιδια αυτες τις μερες και που αν δειτε τις καταγεγλειες για φολες και αβσανισμους ζωων τωρα το πασχα...

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
τα χρειαζομαστε παιδιά ολα...! τα ζώα είναι πάρα πολλά, μόνο επειδή ειμαι ασχετη μου λετε τι κανει αυτη η αντιβιωση...για να ξερουμε προς τα που θα απει, αυτη τη στιγμη μωρα κουταβια δεν υπαρχουν χωρις μανα) αυτο ειανι και καλο και κακο, καλο ειναι γιατι δεν πεταχτηκαν στα σκοπιδια, κακο γιατι καποιος αφησε αστειρωτη τη μαμα και αμς την πεταξε εξω απο τη στεγη μαζι εμτα 4 μωρα της,,,,
ουρανια πες μου πως θα σε βολευε να σε πετυχω καπου αυτη η εβδομαδα ειναι ακομη χαλαρη για μενα , κυρια γατουνη εμεις τα λεμε και στο msn.
παντος πολυ θανατικο επεσε βρε παιδια αυτες τις μερες και που αν δειτε τις καταγεγλειες για φολες και αβσανισμους ζωων τωρα το πασχα...![]()
Άσε κι εγώ τα ίδια όλο ακούω ακούω πολλές ατυχίες. Ούτε να τις αναφέρω δεν θέλω
. Εγώ Κατερίνα μου μπορώ σήμερα το βράδι ή αύριο΄από το απόγευμα μέχρι το βράδι γιατί Παρασκευή μάλλον θα πάω ταξιδάκι το σβ. Αλλιώς σου τα φέρνω εγώ από Δευτέρα κάπου που να σε βολεύει
. Η αντιβίωση είναι κτηνιατρική και χρησιμοποιείται μετά από στείρωση ή σε περιπτώσεις ρινοτραχίτιδας αν δεν κάνω λάθος. Ο γιατρός θα μας τα πει καλύτερα
drusilia
Διάσημο μέλος
όπως δεν ειναι και ιδιαίτερα ευχάριστη αυτή η εβδομάδα που πέρασε, καθώς είχαμε κάποιες πολύ λυπηρές απώλειες.

Αφού καταφέραμε να επιβιώσουμε από τον χειμώνα με όλα τα άρρωστα και τα χτυπημένα ζωάκια, και το θέμα της Λάρισας που καίει, μπήκαμε στο καλοκαίρι με τις δεκάδες παρατημένα μικρά.
Όπως κι αν έχει, το καλοκαίρι είναι εδώ, και σαν Αδεσποτολόγιο είπαμε να το υποδεχτούμε με μια γιορτούλα.
Θα γίνει στην Δημοτική Αγορά που μας φιλοξένησε την προηγούμενη φορά και αυτην την φορά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και ενημερωτικό χαρακτηρα καθώς στις περιοχές του κέντρου και ειδικα σε κυψέλη και πατήσια το πρόβλημα των αδεσπότων είναι τεράστιο.
Σας περιμένουμε όλους εκει. Όποιος θέλει να βοηθήσει με την οργάνωση μπορεί να μας στείλει ένα μαιλ (adespotakia@gmail.com) ή πμ σε εμένα ή την HAVANA.
Havana
Διάσημο μέλος
επισης παιδια να πω κι εγω τον πονο μου..τα ζωα της λαρισας ειναι νυστικα εδω και 8 μερες...
δεν εχουν να φανε τιποτα
υπαρχει ενα συνργαζομενο πετ σοπ στη λαρισα
μιλατε με τον κυριο Γουλιωνη γεωργιο
εαν θελετε να βαλετε εστω 10 ευρο για τροφες
η απυεθειας στο λογαριασμο του
η αν θελετε για καλυτερη διασφαλιση στον λογαριασμο του αδεσποτολογιου
το τηλ του γουλιωνη ειναι 2410281317
και 6937019929
οποιος μπορει να το βαλει και sta skylo-foroum θα ημουν υποχρεη
με πμ ο ογαριασμος του αδεσποτολογιου
και γενκα αν βαλετε χρηματα στον γουλιωνη στειλετε ενα πμ να ξερουμε τι γινεται....
μη χαθουν τροφες αδικα ειναι αμαρτια
τα καλα νεα ειναι οτι με την παρεμβαση της yasmin δημειουργηθηκε σκυλο-ομαδα Λαρισας
και καλο θα ηταν να τη στηριξουμε ολοι, γιατι ειανι μια πολη που πασχει!
ευχαριστουμε πολυ ολους και συγνωμη για τα μακαυρια νεα....
Havana
Διάσημο μέλος
εγω μπορω να βαλω τα εκατο...
αν μπορεσουμε να συνισφερουμε εστω και 5 ευρο
νομιζω θα τα καταφερουμε να εξασφαλισουμε τροφη ....για ενα μηνα ...
ηδη καποιοι ανταποκριθηκαν και σας ευχαριστω παρα πολυ!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
λοιπον παιδια μιλησα με την nature hellas στα τρικαλα μπορει να μας διαθεσει εναν τονο ξηρας τροφης για 400 ευρο,,,
εγω μπορω να βαλω τα εκατο...
αν μπορεσουμε να συνισφερουμε εστω και 5 ευρο
νομιζω θα τα καταφερουμε να εξασφαλισουμε τροφη ....για ενα μηνα ...
ηδη καποιοι ανταποκριθηκαν και σας ευχαριστω παρα πολυ!!![]()
Tώρα πρέπει όμως απο δευτέρα που ανοίγουν οι τράπεζες

. Δεν μπορούν να ταιστούν τα ζωάκια και να τα χρωστάμε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος

Tώρα πρέπει όμως απο δευτέρα που ανοίγουν οι τράπεζες. Δεν μπορούν να ταιστούν τα ζωάκια και να τα χρωστάμε?
Havana
Διάσημο μέλος
https://larissadoggroup.webs.com/
αυτο ειναι το site που ξεκίνησαν τα παιδιά !
καλό ειναι να τους στηρίξουμε!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Επειδη θελει διαδικασια μεχρι να φτασουν αυτες οι τροφες στο χειμαδι(τραπεζα,διαλογη τροφων κτλ) να δωσω εγω χρηματα καλυτερα στην Ευη να πανε καποιες τροφες αμεσα?Κι οταν μαζευτει το ποσο στην τραπεζα να πανε κι οι υπολοιπες τροφες,να μην περιμενουν κι αλλο τα σκυλακια,θα αρχισουν να πεθαινουν τα πιο αδυναμα

Havana
Διάσημο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool