Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=U7DpqLymaSE&feature=related
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
,αρρωστα και πεθαμενα παντου,καποια ξεθαμμενα απο αλλα σκυλια που πεθαινουν απο την πεινα.Αυριο θα βγαζω και φωτο αλλα δεν ξερω αν θα επρεπε να τις δειτε.Τα πτωματα μαζευτηκαν σημερα αλλα θα υπαρχουν κι αλλα αυριο.τι να πω,δεν ξερω.Θα σας δωσω και λογαριασμο τραπεζης το βραδυ,οτι μπορειτε ο καθενας να βαλει,θα εχει μεγαλη σημασια ακομα και το τελευταιο ευρω...
moukelis
Επιφανές μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Δωσαμε λιγη τροφη σημερα βαζοντας μονοι μας τα χρηματα,δεν φτανει ομως ουτε για αυτη την εβδομαδα,εχει πανω απο 500 σκυλια και δεν δουλευουμε στην hunday οποτε δεν ειμαστε πλουσιοκοριτσα

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
0026.0398.10.0100328697
i-ban: gr 8602 6039 8000 0100 1003 28697
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Επίσης ρε παιδιά ξαναρωτάω έχει ενημερώσει κανένας το ourdog ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
θελω αν ευχαρηστησω τη ζετα τη gatouni και τη ρανια για την αμεση ανταπορκιση, !! Νονικα ο τονος μεχρι την τεταρτη θα εχει παραδοθει... το απλευουμε με νυχια και με δοντια...

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Kι ο λογαριασμός τους αδεσποτολογίου δεν παίζει?Επίσης ρε παιδιά ξαναρωτάω έχει ενημερώσει κανένας το ourdog ?
αν εχει καποιος λογαριασμο στο our dogs ας το αναρτησει ... παρακαλουμε θερμα!
θελω αν ευχαρηστησω τη ζετα τη gatouni και τη ρανια για την αμεση ανταπορκιση, !! Νονικα ο τονος μεχρι την τεταρτη θα εχει παραδοθει... το απλευουμε με νυχια και με δοντια...![]()
.Απο σημερα λειτουργει ο δικος μας λογαριασμος κι οτι μαζευτει θα προστεθει σ'αυτα που ηδη μπηκαν σ'αυτον του αδεσποτολογιου.Στο ourdog θα ενημερωσει η Ευη,θα μιλησουμε μετα.
Μακαρι να φτασει η τροφη Κατερινα,ηδη μαζευτηκαν δεκαδες πτωματα,ηταν η πεινα,επεσε και το χαλαζι,αστα να πανε...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Μηπως η Yasmin να το βαλει στο σαιτ μας ωστε οσοι μπαινοουν με το λινκ να βλεπουν και τον αριθμο???Θα της το πω να το κανει εκεινη αν μπορει γιατι αυτη εφτιαξε το σαιτ.
Havana
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Παιδιά στο αδεσποτολόγιο είναι καλύτερα να καταθέτει όποιος θέλει χρήματα γιατί δεν κρατάνε προμήθεια στο ταμιευτήριο

Havana
Διάσημο μέλος
Παιδιά λογαριασμός δεν μπορεί να μπει αλλά με πμ μπορεί να το δίνει άνετα. Μου είχαν δώσει και σε άλλη περίπτωση. Αφού το βάζει η Εύη οκ αλλιώς πείτε μου έχω λογαριασμό στο οurdog.
Παιδιά στο αδεσποτολόγιο είναι καλύτερα να καταθέτει όποιος θέλει χρήματα γιατί δεν κρατάνε προμήθεια στο ταμιευτήριο![]()
xaxa αυτο δε το ηξερα με την προμηθεια

julia
Διακεκριμένο μέλος
xaxa αυτο δε το ηξερα με την προμηθεια![]()
Ή κάνουμε δουλειά ή δεν κάνουμε... αφεντικό...

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Παιδιά λογαριασμός δεν μπορεί να μπει αλλά με πμ μπορεί να το δίνει άνετα. Μου είχαν δώσει και σε άλλη περίπτωση. Αφού το βάζει η Εύη οκ αλλιώς πείτε μου έχω λογαριασμό στο οurdog.
Παιδιά στο αδεσποτολόγιο είναι καλύτερα να καταθέτει όποιος θέλει χρήματα γιατί δεν κρατάνε προμήθεια στο ταμιευτήριο![]()
Μπορω να το βαλω και εγω στο ourdogs θα ζητησω απ τους μοντς
να το εχουν αναρτημενο στην κορυφη. Με βεβαιοτητα σας λεω
οτι απαγορευεται να μπει στην αγγελια αριθμος λογαριασμου, οπως
επισης δεν μπορουμε να βαλουμε λινκ στο οποιο να φαινεται αριθμος λογαριασμου. Οπως και να εχει και στο παρελθον (π.χ. Λαυριο, Κερατεα, Ελευσινα) εγιναν τετοιες κινητοποιησεις και μπορω να πω οτι
ειχαν αρκετα μεγαλη ανταποκριση. Φυσικα οι λογαριασμοι με π.μ.
Αν θελετε πες τε μου τι κειμενο θελετε να γραφει γιατι δεν ειμαι καλη στα γραπτα, καλο θα ειναι να υπαρχει και το σχετικο ιστορικο για να καταλαβουν τα παιδια τι γινεται.. ισως και καμμια φωτο.
Δεν εχω μεγαλες ελπιδες γιατι σκανε συνεχεια αδεσποτα σκυλια και κουταβια και εχουμε πηξει αλλα δε χανουμε και κατι. Απ το ολοτελα...
Και οπως ειπε και η Μουκελις, αντε να τη παλεψουμε στο θεμα τροφης. Αν δεν αρχισει η υπευθυνη να στειρωνει δε βλεπω να μπαινει υπο ελεγχο το πραγμα..
φιλικα
φρου
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αν παντως Φρου θες να στειλεις με πμ σε ατομα που ξερεις οτι ενδιαφερονται τον αριθμο απο σημερα καντο,καλο θα ειναι.Εχω προηγουμενες φωτο απο την "στεγη",θα δειτε τι εστι χειμαδι.Οσο για τις νεες θα δουμε ποιες θα βαλουμε,δε νομιζω πως θα θελατε να δειτε τι γινεται με το θανατικο που εχει πεσει.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool