Αδεσποτολόγιο

χρειαζομαι και εγω καποιον μωρεεεεεε (γιατι μονη δεν το τολμω ) για μια εγκυο γατουλα που ειναι στην πιλοτη αλλα αυτο πρεπει να γινει σημερα αυριο το πολυ...εεε φανταστικοί φίλοι????????

νοτα, σημερα θα πιάσουμε κα΄τι γάτες με κατερινα στο χαλάνδρι.
περνάμε και σε πέρνουμε και τις πάμε ολες μαζί ΟΚ?
για ώρα θα σου πω.
Πιάνεται όμως;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομιζω αν βαλουμε στη γατοφορο τροφουλα θα μπει...αρκει να μην ειμαστε παααρα πολλοι και φοβηθεί...απλα παρτε με ενα τηλεφωνο να υπολογισω την ωρα που θα τις ταισω ή παρτε με μπας και το παλεψω μονη μου απο πριν...οτι νομιζετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι νοτα να πιανετε να μην τρεχουμε σαν το μπομπ σφουγγαρακι οταν κυνηγαει αγριες τσουχτρες...
εγκυος ε??
τα σκαμενα τα γατακια ποτε προλαβαινουν.!!!

μωρε ερχεται το απογευματακι και τρωει...ψιλοπιανεται μαλλον αρκει να μην την τρομαξουμε και να βαλουμε τροφουλα στη γατοφορο. Εγω ας πουμε την χαιδευω οταν τρωει ελαφρως.
Θα δουμε ποσο προχωρημενη ειναι η εγκυμοσυνη, αλλα νομιζω οτι ετσι κι αλλιως τη συγκεκριμενη πρεπει να τη δει γιατρος γιατι εχει και ενα ογκιδιο στην βαση της ουρας...:(

Νοτα πιάστην οπωσδηποτε οταν την ταισεις το απογευμα. και περναμε και σε μαζευουμε. :)

σας ευχαριστώ πολύ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ:lol::)
θα τα πουμε αργότερα!

Νοτα πιάστην οπωσδηποτε οταν την ταισεις το απογευμα. και περναμε και σε μαζευουμε. :)

Ερωτηση:Θα μαζέψετε ΚΑΙ την εγκυο γάτα ΚΑΙ τη Νότα;:hmm:Νότα παιδί μου αν σου βάλουν γύρο μέσα σε γατοφόρο μην μπεις,είναι παγίδα!!!:P:lol:

ωχ :blink: Δώρα καλά που μου το είπες:lol::lol:. (γιατι ως γνωστόν και ο γύρος ειναι και απο τις αδυναμίες μου!)

ωχ :blink: Δώρα καλά που μου το είπες:lol::lol:. (γιατι ως γνωστόν και ο γύρος ειναι και απο τις αδυναμίες μου!)

Σιγά μην σπαταλήσουμε τον γύρο.....:down::down::down:

Κάτι άλλο θα μπει.... νια-νια-νια....:rolleyes::rolleyes:

Ούτε βάφλα Νότα,έχε το νου σου,αυτή η julia είναι πανούργα!:lol:

Σουτ, κρυβε λόγια Δώρα!
Μια στειρωσούλα την χρειάζεται η γατομάνα, ώρα της είναι πιστεύω!:P

Ούτε βάφλα Νότα,έχε το νου σου,αυτή η julia είναι πανούργα!:lol:

Μην ανησυχείτε..και μην σπρώχνεστε .:blink::blink:

ΕΣΑΣ θα σας στειρώσουμε άλλη φορά!!!:lol::lol:

και να μην διαιωνίσω το είδος ??? (σε συνεννοηση παντα βεβαια με τα γατια καθοτι μια φορα που καναμε συζητηση ήταν κατά με την αποκτηση μωρου, φοβουμενα την σωματική τους ακεραιοτητα "δεν θα γινω παιχνιδακι κανενός" είπε χαρακτηριστικά ο Τσε και επισης παρουσιασαν αλλεργία όταν ήρθε ανηψακι σπίτι)

εστι και οι δικες μου φτερνιζονται οταν βλεπουν παιδακι και μου ειπαν κατηγορηματικα πως αν μεινουν εγκυες (αν εμεναν δηλαδη γιατι ειναι στειρωμενες) να διωχναμε τον αντρα απο το σπιτι για να μην τις κολλησει τοξοπλασμα , και να τον βαλουμε αγγελια εδω για να υιοθετηθει:D:lol:

και να μην διαιωνίσω το είδος ??? (σε συνεννοηση παντα βεβαια με τα γατια καθοτι μια φορα που καναμε συζητηση ήταν κατά με την αποκτηση μωρου, φοβουμενα την σωματική τους ακεραιοτητα "δεν θα γινω παιχνιδακι κανενός" είπε χαρακτηριστικά ο Τσε και επισης παρουσιασαν αλλεργία όταν ήρθε ανηψακι σπίτι)

Ε, τότε λυπάμαι μαμά Νοτα.. θα πρέπει να φύγετε απο το σπίτι...:/:
( η άλλη λύση είναι να σας Ευθανατίσουμε..:rolleyes:)

Εμένα όταν ερθετε να με πιάσετε για στείρωση βάλτε ένα ασημί βρετανάκι ή μια μπλε ρωσική,θα μπω μόνη μου στο κλουβί!Δεν ξέρω αν θα μπορείτε να με βγάλετε βέβαια...:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Kαλα εισαστε απιστευτες.Δεν παιζεστε;):lol::lol:
Να υποθεσω οτι φταιει η ζεστη, η εισαστε ετσι ολον τον χρονο:P;):lol::lol:

Ναι νικι μου, η ζεστη δεν εχει πολυ σχέση...
Αν καναμε διαγνωισμο σουργελου νουμιζω οτι ειδικα η Αβανα και η Νοτα θα συναγωνίζονταν για τις πρώτες θέσεις! :lol:
Λοιπον, ηταν μια επιτυχημενη μέρα. 5 ζουμερα γατίδια πιάστηκαν.
4 χαλανδριώτικα και ενα κυψελιώτικο. Βεβαια την αγαπητη Νοτα δεν την "μαζέψαμε", τα κατάφερε μονη της, μάλλον θα φοβήθηκε την στείρωση.:P

Πρεπει να πω ομως οτι με την Κατερινα ειχαμε περιπέτεια γιατι απο τα 4 που πιάσαμε η κυρια της παρεας βγήκε απο την γατοφορο και κυκλοφορουσε στο αμάξι...:sick:
Ημασταν ομως απίστευτα τυχερές γιατι το άμοιρο έκαστε στο πισω κάθμισμα και το χάιδευα και του μίλαγα μέχρι που φτάσαμε...
Παρόλο που ηταν πανικοβλητο ήταν τοσο καλο! Νομιζω οτι εινια για υιοθεσια η γατούλα αυτη, ειναι και σε αυτο το φανταστικο γκρι χρωμα. Θα δουμε, ισως βγει αγγελία, αν ειναι οντως ήρεμο.

δεν σας καταλαβα κυρία Βιβή...ακου Σουργελα...να το πεις "εικαστικά δρώμενα" να συμφωνήσω:lol::lol:

Οντως και εγω χθες καταφερα να αποφύγω την προσωπική μου στείρωση αλλα επιασα την ασπρομαυρούλα...η καημενη μπηκε μονη της στη γατοφορο...βεβαια κατατρομαξε μετά αλλά ολα γινονται για καλό της καθότι μαλλον ουτως ή αλλως επρεπε να παει στο γιατρό..:)

Μπράβο παιδιά....:up:

Εγώ σαν Κυρία Ιουλία.... τσ τσ... που σας ευχαριστώ που δεν με συμπεριλάβατε στην Λίστα Miss Sourgelo....2008, δίνω και εγώ τα συγχαρητήριά μου.! :)

.. μην παρεξηγηθώ κιόλας... παίζω σε "δική μου κατηγορία".. εκτός συναγωνισμού... απλά. :redface:.

Είναι απο γεννησιμιού.. μου είπε ο γιατρός.... δεν υπάρχει θεραπεία, πρέπει να το δεχθώ και να προχωρήσω. ...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back