Αδεσποτολόγιο

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά του φόρουμ Ourdogs

orionas-1.jpg

Ο Ορίωνας είναι ένας υπέροχος γατούλης που φιλοξενείται στη στέγη αδεσπότων Κερατεας. Βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι και σαν αποτέλεσμα είναι τυφλός. Πριν λίγες μέρες διαπιστώθηκε ότι ο Ορίωνας είχε μεγάλο όγκο στο εσωτερικό του αυτιού του, ο οποίος και αφαιρέθηκε εχθές. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να αφήσει ο μικρός για πάντα πίσω του το πρόβλημα αυτό.

mitsi.jpg

Η Μίτσι είναι μια χαδιάρα και πρόσχαρη αδεσποτούλα που ζει στην περιοχή της Κερατέας. Μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο γιατί διαπιστώθηκε ότι το ματάκι της ήταν πολύ σοβαρά χτυπημένο και χρειάστηκε να αφαιρεθεί. Η μικρή είναι καλά, αναρρώνει, και σύντομα θα επιστρέψει στον χώρο της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του OurdogsΑλεξανδρα, Δεσποινα, Βικη, Σια, Νιοβη και Κατεριναγιατί με την γενναιόδωρη προσφορά τους καλύφθηκαν τα έξοδα και των δύο αυτών χειρουργείων. Στο Ourdogsσίγουρα υπάρχει μια γωνίτσα και για τις γατούλες. [FONT=&quot]:D
[/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το αδεσποτολογιο στο wordpress άλλαξε ριζικά
και επιδέχεται και άλλες αλλαγές.

περιμένουμε τα σχόλια σας!
τα σκυλιά ναι είναι ήδη πάρα πολλά
σε διάφορα σημεία της Ελλάδας με ένα κοινό πρόβλημα να τα μαστίζει αυτή τη στιγμή
τη σίτιση!
θα προσπαθήσουμε και με άλλους φορείς να κάνουμε μια μεγάλη και δυνατή καμπάνια για τη σίτιση των ζώων, μιλάμε για 530 περίπου ψίχες που τρώνε κάθε 3 η 4 μέρες.
περισσότεραsto
www.adespotologio.wordpress.com

οποία ιδέα η προσφορά είναι δεκτή
επίσης μην αμελήσετε να περάσετε από το stand του αδεσποτολογιου στης 9η διεθνή έκθεση γάτας που θα έχει την τιμή αν το μοιραστεί με το strayshelp και τη Κλειάννα
περισσότερα sto
https://strayshelp.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=49&Itemid=66

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kατερίνα μου μίλησα και με τη φίλη μου που έχει το pet shop απ΄όπου προμηθεύομαι εγω τροφες και άμμους και μου είπε πως την Κυριακή που θα έρθει στην έκθεση θα μιλήσει με τα κορίτσια στο αδεσποτολόγιο και στο stray και θα προσφέρει τροφή. Μακάρι να βρεθει λύση για όλα αυτά τα ζωάκια....:hmm:

oouaoo αυτα ειναι νεα!
Αναστασια ευχαριστουμε άπειρα για το κονε!
σου κουναμε ουριτσα και κανουμε και πατουσακια (γατισια αυτα ;))σμακ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!

Πέρασε κιόλας ΕΝΑΣ Χρόνος, απο εκείνο το βράδυ.....

Χρόνια μας Πολλά!!!!!!!!!:up:
https://adespotologio.blogspot.com/2009/03/x.html

Συνημμένα

• dog-and-cat-celebrating-birthday.jpg
    dog-and-cat-celebrating-birthday.jpg
    22,4 KB · Εμφανίσεις: 4
Χρόνια σας Πολλά, παιδιά ! Να 'στε όλοι καλά κι εύχομαι το παράδειγμα σας να το ακολουθήσουν κι άλλοι.

Να τα χιλιάσετε ! Όχι μόνο τα χρόνια αλλά και τις συμμετοχές.

Χρόνια Πολλά σε όλους κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, και μερικές φορές πολλά παραπάνω για να βοηθήσουν τα αδέσποτα, αλλά και γενικά όλα τα ζώα που έχουν ανάγκη.
Και του χρόνου ακόμα περισσότεροι:).

Θα κλέψω την εικόνα που σας έφτιαξε το Adespoto.gr...
happy.jpg

και θα σας ευχηθώ ολόψυχα όχι απλα να τα εκατοστήσετε,αλλά να στε τόσο μα τόσο αποτελεσματικές,ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΕΣ,ηθικές και γενναιες ,
με πολύ πολύ κουραγιο να βοηθατε περισσότερα ζωακια!
Κι αφηστε τους άλλους,του πληκτρολογιου,να αναζητουν αν ειστε σωματειο ή οχι για να σας δωσουν ενα ευρω να σωσετε μια γατα!

:)

ΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....Είμαστε δίπλα σας!

Κλειάννα

snifffffffffff έχω συγκινηθεί:cry:
χρόνια μας πολλά παιδιά!
Μαζί καλύτερα;)

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ !!!!
Πάντα με κουράγιο και δύναμη στην προσφορά για τα ζωάκια που έχουν την ανάγκη μας!!
:)

το θεωρω μεγαλη μου τιμη να εχω γενεθλια την ιδια μερα με το αδεσποτολογιο:up::up:
ευχομαι να μας εμπνεεται για να προσφερουμε κ εμεις οτι μπορουμε, ευχομαι να εχετε δυναμη, διαθεση και επιτυχιες.
ευχομαι ο δευτερος χρονος σας να ειναι καλυτερος απο τον πρωτο:up::up::up::up:

Κορίτσια ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και για την στήριξη και την βοήθειά σας.

Κι εγώ έχω συγκινηθεί να πω την αλήθεια... Γιατι έχουν αλλάξει πολλά για μας από πέρυσι, και νομίζω προς το καλύτερο. Περάσαμε πολλές απογοητεύσεις και δυσσκολίες, αλλά τελικά από ότι φαίνεται από όλους τους δυναμικούς ανθρώπους που έχουμε στην παρέα μας, ο εθελοντισμός έχει δύναμη.:) σνιφ...

Σημερα είναι τα γενέθλια σου, Βικυ; :D Νόμιζα σάββατο!! Ναι, δεν είναι τυχαίο καλή μου, στην σύντομη συνεργασία μας έχεις βοηθήσει τουλάχιστον 10-15 ζωάκια με πολλούς και διάφορυς τρόπους.

Νομίζω έκλεισε, την κυριακή πρέπει να κόψουμε και τούρτα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ αδεσποτολόγιο!!!:D:D:D
Να συνεχίσετε για πολλα-πολλά χρόνια ακόμη το καταπληκτικό σας έργο.:D Καλή δύναμη στην μεγαλειώδη προσπάθεια σας.:D
Η αγάπη και η ευγνωμοσύνη των τόσων πολλών αδέσποτων που σώσατε νομίζω οτι είναι η πιό μεγάλη ανταμοιβή.:D
Φαντάζομαι οτι θα έχετε κάποιο περίπτερο στην Εκθεση, να σας γνωρίσουμε από κοντά!:D:D:D

χρονια πολλα στο αδεσποτολογιο και απο μενα. να συνεχισετε να βοηθατε τα ζωακια που εχουν τοσο αναγκη. να ειστε καλα, να κλεισετε χρονια πολλααααααααααα
:up::up::up::up::up:

Εννοείται πως θα έχουμε περίπτερο, και θα κερνάμε και καφέ, και θα εκθέσουμε και ζωάκια αν όλα πάνε καλά. :)

Χρονια Πολλα κι απο μενα αδεσποτολογιο!
Συνεχισε το εργο σου ετσι ακριβως οπως το κανεις!
Σεμνα, ταπεινα, αλλα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ;):up:

Χρονια πολλα Αδεσποτολογιο,με πολλες επιτυχημενες υιοθεσιες και ανοιχτες αγκαλιες για τα ζωακια!

Χρόνια πολλά και καλό κουράγιο κορίτσια :) (υπάρχουν κι αγόρια????:hmm:). Να έχετε δύναμη να βοηθάτε όσο το δυνατόν περισσότερα ζωάκια.

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε το καινούριο μας site, www.adespotologio.gr. :)
Είναι ακόμα υπο κατασκευή, οπότε περιμένουμε σχόλια και ιδέες για τα πάντα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα estiasis για το hosting και το στήσιμο του χώρου, και ειδκότερα στον Ηλία, που κάθε φορά που του το ζήτησα ήταν εκεί για επείγουσες μεταφορές.
Ειδικά ο τελευταίος γατούλης που βρήκαμε με υποθερμία, σε πολύ άσχημη κατάσταση, πραγματικά του χρωστάει την ζωή του και τον ονομάσαμε Ηλία προς τιμήν του. :)

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε το καινούριο μας site, www.adespotologio.gr. :)
Είναι ακόμα υπο κατασκευή, οπότε περιμένουμε σχόλια και ιδέες για τα πάντα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα estiasis για το hosting και το στήσιμο του χώρου, και ειδκότερα στον Ηλία, που κάθε φορά που του το ζήτησα ήταν εκεί για επείγουσες μεταφορές.
Ειδικά ο τελευταίος γατούλης που βρήκαμε με υποθερμία, σε πολύ άσχημη κατάσταση, πραγματικά του χρωστάει την ζωή του και τον ονομάσαμε Ηλία προς τιμήν του. :)
Μπράβο παιδιά. Είναι πολύ όμορφο το site! Καλή επιτυχία σε όποια προσπάθεια.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back