Ακούσατε;

Ο χαρακτήρας ενός σκύλου είναι περίπου όπως του ανθρώπου. Σίγουρα έχει κάποια έμφυτα χαρακτηριστικά όμως επηρεάζεται και από το περιβάλλον που μεγαλώνει. Όπως και να έχει όταν υπάρχει κάποιο παιδί στο σπίτι οφείλουμε να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί. Ο σκύλος της θείας μου που είναι το πιο χαζοχαρούμενο σκυλί που έχω γνωρίσει έχει τύχει να πάει να βουτήξει παιδάκι που είχε έρθει σπίτι της επειδή ζήλεψε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διας ειναι ενα σκυλος που μπηκε στην ζωη μου πριν 5 χρονια ειναι ενα κουταβι που το βρηκα στο δρομο κ το μαζεψα ως συνηθως ηταν ενα κουκλι γλυκο καλο με ολα τα χαρισματα κ την ομορφια ενως σκυλου ρατσας τον πηγαμε στην γιατρο κ μας βγηκε το τερας που περιγραφεει η νερινα στην αρχη σκεφτηκα να τον δωσω μιας κ τον φοβηθηκα αλλα μετα οταν καθομασταν σπιτι κ τον κοιτουσα μεσα στα ματια ενω καθοταν στο σκαμπο απεναντι λεω μπα δεν σε δινω που θα εχω εγω τετοιες ματαρες να μην με χανουν απο τα ματια τους . κ ετσι σε εκπαιδευσαμε κ εγινες ενας σωστος σκυλος ενα μεγαλο μωρο που κυλιομασταν στα πατωματα οταν παιζαμε,Τωρα εχεις καταντηση σαν τον σκυλο του οδυσσεα με περιμενεις καθε καλοκαιρι να ερθω να σε βρω μου λειπει κ αυτο το γουρουνι κ δεν κυνηγαει γατες ουτε δαγκωνει το κοσμο εχουμε στην χιο τον κουλη τον γατο που καθονται ολη την μερα μαζι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημ. Δεν καταλαβαινω την ηλιοθιοτητα (επιεικης χαρακτηρισμος) να κοβεται η ουρα και τα αυτια των Ρονβαϊλερ, ντομπερμαν κ.α.
Μονο οταν χρησιμοποιουνται απο την Αστυνομια απαγοευεται αυτο.
Πολυ παλια ειχα παει στο ιατρειο της Φιλοζωικης και περιμενοντας ακουγα κατι σπαραχτικες κραυγες. Τελικα βγηκαν οι ιδιοκτητες κρατωντας ενα μωρο Μποξερακι που ετρεμε και ειχε κατακρεουργημενα αυτακια....
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ?
Καποιον στην Αμερικη που εκοψε (τελειως) τα αυτια του Πιτ Μπουλ του? (Πολυ μωρο κι αυτο ηταν). Πηγε Δικαστηριο ο τυπος. (Στην Ελλαδα βεβαια σιγα μην πηγαινε).

στο ροτ δεν του κοβεις τα αυτια αλλα μονο την ουρα με γενικη αναισθησια νομιζω δεν το εχω κανει στον δια τον βρηκα ετοιμο

Τα ίδια και τα ίδια ? Κάθε φορά που δημοσιεύεται μία τέτοια είδηση για κάποιο 'κακό' πιτμπουλ ή ντόπερμαν ή ροτβάιλερ ~ πιάνει όλους τους άσχετους φοβία και πανικός. Έλεος βρε παιδιά. Τα ζώα συντροφιάς είναι όπως τα μεγαλώσεις. Είτε ένας σκύλος είναι μικρόσωμος είτε μεγαλόσωμος τη ζημιά του μπορεί να την κάνει αν είναι ανεκπαίδευτος απλά λόγω σωματικής κατασκευής τα μεγαλόσωμα είναι συνήθως που μπλέκουν σε μπελάδες.
Για μένα είναι καθαρά θέμα εκπαίδευσης και του πόση φροντίδα έχεις δώσει στο σκυλί. Έχω γνωρίσει πολλά ροτβάιλερ και πιτμπουλ στη ζωή μου και ήταν όλα γλυκήτατα και χαζοχαρούμενα, αλλά με έχει δαγκώσει κανισάκι του καναπέ, που ήταν κακομαθημένο και επιθετικό.

Μην τρελαινόμαστε γιατί θα καταντήσουμε σαν την Αμερική, που σε πολλές πολιτείες άρχισαν να κατάσχουν τα πιτμπουλ και να τα κάνουν ευθανασία γιατί λέει είναι επικίνδυνα. Αποτέλεσμα να σου παίρνουν το λατρεμένο σου μέσα από τα χέρια γιατί λέει είναι διάολος ενώ το σκυλί σου δεν έχει πειράξει ποτέ μύγα. Ε, λίγο μυαλό! Λίγη λογική.

pitbull.jpg

Παντως εγω ξερω πως στα ροντβαιλερ και στα ντοπερμαν τους κοβουν τα αυτια και την ουρα για να αγριεψουν ακομα περοσσοτερο!

Ιsmini, στην Αμερικη γινονται καθημερινα κυνομαχιες και πολυ λιγοι ειναι αυτοι που εχουν καταδικαστει γιατι τις διοργανωναν. Απλα αυτο δεν συμφερει την Αμερικη να βγει προς τα εξω και γι αυτο προβαλουν μονο τα καλα που κανουν, οπως με την καταδικη αυτου που εκοψε τα αυτια του πιτ μπουλ!

κοιτα αμα ψαχνεις παλιες φοτο τι βρισκεις
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Ladycat ο δικός σου είναι αυτός καλε;
:D

ναι καλε μενει στονησι δυστυχως γιατι ειναι φυλακας κ φυλαει το σπιτι πρεπει να ψαξω να βρω καμια φοτο που τον εχω κ αθετε αγκαλια με τον κουλη το γατο μας δεν ειναι τελειος χαζοφατσα?

Τι φατσόνι απίστευτο είναι αυτό χαχαχα!
να τον πάρεις αγκαλιά και να μην τον αφήνεις!
:inlove:

ladycat που περιπου μενεις στη χιο?
η μητερα μου ειναι απο εκει και καθε καλοκαιρι πηγαινουμε για διακοπες!

στον καρφα μενω κ εγω τα καλοκαιρια οι γονεις μενουν 6 μηνες εκει 6μηνες εδω πειραια

Κοντα ειμαστε!εγω ειμαι σ ενα χωριο διπλα στα θυμιανα!

ελα εχει γουστο να γνωριζομαστε εγω δουλευα στον πειναλεων εκει στην στροφη του καρατζα

Κουκλος δεν μπορω να πω..... Ladycat.
Toν δικο μας οταν τον εφερε ο αδελφος μου ειπα"καλα αυτο το απαισιο σκυλι με τα μικρα ματακια που το βρηκες"?
Μετα βεβαια που τον ερωτευτηκα δεν προσεχα καθολου τη μουρη του.
Απο το σκυλι αυτο και μετα απεκτησα ιδιαιτερο κολλημα με τα ροτ!
Θα τον αγκαλιαζα με ολη μου την καρδια παντως αμα τον εβλεπα!
θα βαλω και γω φωτο αυριο (ο δικος μας ευτυχως ειχε κανονικη ουρα ηταν και κοπρεξ!)

Το πεναλεων ειναι εστιατοριο? στον καρφα πηγαινω συχνα με την παρεα μου για καφε! ειμαι μικρη ακομα(18 χρονων ειμαι) και δεν τα ξερω καλα!

ladycat τωρα καταλαβα!η κορη του ιδιοκτητη ειναι συμμαθητρια μιας φιλης μου!Εγω πηγαινα συχνα στο αιγαιο(την καφετερια)!

χεχεχ τη φατσουλα ειναι αυτη!!!Απο μικρη ηθελα σκιλο οχι πος με χαλαγανε οι γατες.Τελικα με βρηκε ο ντινακος.:)
Κανεμορφο να το προσεχεις.Και κανει παρεα και με το κουλι το γατο ε χεχεχε θα εχει πολι πλακα να ειναι μαζι κουλουριασμενοι.
Στην αθηνα σε μια αυλη ενοσ περιπτερα που ειχε γατεσ διπλα ακριβωσ καθονταν 2 μεγαλοσωμα σκιλια και απ οτι φενοταν ουτε που τησ πηραζανε.:)

Μην τρελαινόμαστε γιατί θα καταντήσουμε σαν την Αμερική, που σε πολλές πολιτείες άρχισαν να κατάσχουν τα πιτμπουλ και να τα κάνουν ευθανασία γιατί λέει είναι επικίνδυνα. Αποτέλεσμα να σου παίρνουν το λατρεμένο σου μέσα από τα χέρια γιατί λέει είναι διάολος ενώ το σκυλί σου δεν έχει πειράξει ποτέ μύγα. Ε, λίγο μυαλό! Λίγη λογική.

pitbull.jpg
Το ακουσα κι εγω αυτο! Δεν ανεφερα ως προτυπο την Αμερικη:down: .
Το γεγονος ομως οτι δικαζεται εκει η πραξη αυτη (δεν ξερω σε ποια πολιτεια), αυτο θα μπορουσε να αποτελει προτυπο και για τους Ελληνικους νομους και την εφαρμογη τους.

"Είπαν επίσης στις ειδήσεις ότι τα συγκεκριμένα σκυλιά είναι ύπουλα και επιτίθενται χωρίς να σου δώσουν σημάδια."
Καλε αυτο τωρα το ειδα!:P Στο Star ηταν οι ειδησεις?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back