Ακούσατε;

Τον σκύλο (Φόρεστ) του αδελφού μου, τον έδωσαν πίσω από εκεί που τον αγόρασα και αυτοί επειδή δεν μπορούσαν να τον κουμαντάρουν (έχουν παραγωγή σκύλων Λαμπραντόρ) τον έδωσαν σε ένα ράντσο στο Ohio, μετά ο αδελφό μου έχασε τα ίχνη του. Εγώ είχα την Toy, πέθανε μεγάλη. Με το παιδί τους άμα πάω να τους πω κάτι, πάντα η ίδια απάντηση: ‘εσύ δεν είσαι μάνα και δεν ξέρεις.’ Τι να τους πεις τότε; Μένω συνήθως απ’ έξω από τα πράγματα για να μην τσακωθώ μαζί τους και πολύ περισσότερο με τον αδελφό μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

**Με το παιδί τους άμα πάω να τους πω κάτι, πάντα η ίδια απάντηση: ‘εσύ δεν είσαι μάνα και δεν ξέρεις.’

Κλασική φράση...
Κι αυτοί που έχουν ένα παιδί ακούνε και το "δεν έχεις δύο παιδιά να δεις!!!". Σαν απειλές τα λένε... :lol::lol::lol:

**Μένω συνήθως απ’ έξω από τα πράγματα για να μην τσακωθώ μαζί τους και πολύ περισσότερο με τον αδελφό μου.

Καλά κάνεις, άμα μπορείς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιστοριούλα

Κάνοντας αναζήτηση στο google βρέθηκα εδω, οπου γίνεται μια συζήτηση για ζώα.

Αυτο το ποστ που ξεχώρισα και παραθέτω έχει πολλά να πει

"Οταν ημουν εννια χρονων μου εφεραν ενα κουταβι... ενα μποξερ. Το μεγαλωνα, παιζανε, περιμενε το σχολικο καθε μεσημερι.... Οταν πηγε τεσσαρων μηνων σχεδον με περναγε στο υψος και κει που επαιζε με εριξε κατω... Το οικογενειακο συμβουλιο απεφανθη οτι ηταν επικυνδινος για μενα τοσο μεγαλος σκυλος και τον εστειλαν σε κατι συγγενεις στην Κρητη.... Πεντε χρονια μετα... ο μπαρμπας μου πηγε στην Κρητη και εφαγε μια φρικη με τις συνθηκες που ζουσε ο σκυλος (τον εζευαν σε ενα καροτσι και με ενα σκουποξυλο που ειχε ενα καρφι στην ακρη τον εκαναν να το σερνει για να πηγαινει βολτα τα πιτσιρικια!). Την εφερε πισω, αλλα το σκυλι ηταν σε τρομερη κατασταση... Δεν τολμουσαν να το πλησιασουν, το ειχαν δεσει στο υπογειο και του πεταγαν το φαγητο απο μακρια... Ειδικα οταν εβλεπε παιδια αφριζε... δε μπορουσαν καν να καθαρισουν το χωρο της... Οταν εμαθα οτι την εφεραν πηγα να την δω... Η ξαδερφη μου μου ειπε, προσεξε, μεχρι εκειφτανει η αλυσιδα της μην πας πιο κοντα... Κατεβηκα τις σκαλες του υπογειου κι ακουσα ενα κλαμα.... Ειδα τη Λουσι μου μεσα στις ακαθαρσιες να εχει ξαπλωσει κατω ανασκελα, να με κοιταει και να κλαιει.... Πηρα αγκαλια αυτο το αγριοσκυλο που δεν πλησιαζε πλεον κανεις και κλαιγαμε μαζι εκει μεσα στις ακαθαρσιες δεν ξερω για ποση ωρα... Η ξαδερφη μου ηθελε να μας συνεφερει αλλα φοβοταν να πλησιασει... Ημουν δεκατεσσαρων χρονων... δε νομιζω οτι θα το ξεχασω ποτε... Η Λουσι δεν εζησε (της εκαναν ευθανασια γιατι ηταν πλεον επικινδυνη... λες κι εφταιγε αυτη)... και γω μεγαλωνα πια γατες.... Ομως παιδια το βλεμμα του σκυλου, του σκυλου που θυμαται και ρωταει γιατι δε το εχει καμμια γατα και κανενας ανθρωπος.... Αει στον κορακα με τουτο το thread.... δεν ειναι αυτα για την ηλικια μου...."

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για άλλη μία φορά, ένα ζώο πληρώνει την μαλ..... του ανθρώπου.:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι φοβερο!!!:( :( επρεπε να το παρει μαζι της.

Αφου γράφει οτι ηταν 14 χρονών. Οι γονείς της αποφάσισαν να δώσουν το σκύλο, να τον πάρουν πισω κ.τ.λ. Στα 14 δεν μπορεί κανείς να κάνει και πολλά οσο και να θέλει.

το βλεμμα του σκυλου, του σκυλου που θυμαται και ρωταει γιατι
:cry: :cry: :cry:

Παιδιά δεν υπάρχουν κακά ζώα ή επικίνδυνα. Οι άνθρωποι είμααστε πιο επικίνσυνοι και με πιο κακά ένστικτα. Τα σκυλιά εκπαιδεύοντε για να γίνουν έτσι, δεν γεννιούνται. Στο σπίτι ( οικογενειακό 3όροφο) εκτός από τα ζώα που είχα από μικρή εγώ, υπήρχαν πάντα σκυλιά των θείων μου. Λέγοντας σκυλιά, μιλάω για Βέλγικα λυκόσκυλα και ροντβάιλερ. Όλα ήταν τρομακτικά στην όψη λόγω μεγέθους κυρίως, αλλά καλά και παιχνιδιάρικα και χαδιάρικα περισσότερο από γατούλες. Αν αυτά τα σκυλιά είχαν εκπαιδευτεί να επιτίθεντε ή είχαν βασανιστεί και είχαν αγριέψει θα ήταν διαφορετικά. Αυτά που γράφονται κατά καιρούς για τα ντόμπερμαν, τα πιτ μπουλ και τα ρονβάιλερ είναι μυθεύματα....:down: :down: :down:
Και παρόλο που έχω γάτα, μου έχει τύχει περιστατικό με γάτα στην οικογένεια. Να λέμε και του στραβού το δίκιο, γιατί δεν είναι τα σκυλιά κακά και οι γάτες άγιες! Η αδελφή του άνδρα μου στη Γερμανία που έχει δίδυμα, αναγκάστηκε να δώσει τις γάτες της, γιατί η μία από τις δύο πήγαινε μονίμως και είτε καθόταν πάνω το πρόσωπο των μωρών είτε τα γρατζουνούσε. Την κλείνανε έξω από το δωμάτιο, αλλά με την πρώτη ευκαιρία με το που ξεχνάγανε πόρτα ανοιχτή, έμπαινε μέσα για επίθεση....:/: :( :(

Παιδιά δεν υπάρχουν κακά ζώα ή επικίνδυνα. Οι άνθρωποι είμααστε πιο επικίνσυνοι και με πιο κακά ένστικτα. Τα σκυλιά εκπαιδεύοντε για να γίνουν έτσι, δεν γεννιούνται. Στο σπίτι ( οικογενειακό 3όροφο) εκτός από τα ζώα που είχα από μικρή εγώ, υπήρχαν πάντα σκυλιά των θείων μου. Λέγοντας σκυλιά, μιλάω για Βέλγικα λυκόσκυλα και ροντβάιλερ. Όλα ήταν τρομακτικά στην όψη λόγω μεγέθους κυρίως, αλλά καλά και παιχνιδιάρικα και χαδιάρικα περισσότερο από γατούλες. Αν αυτά τα σκυλιά είχαν εκπαιδευτεί να επιτίθεντε ή είχαν βασανιστεί και είχαν αγριέψει θα ήταν διαφορετικά. Αυτά που γράφονται κατά καιρούς για τα ντόμπερμαν, τα πιτ μπουλ και τα ρονβάιλερ είναι μυθεύματα....:down: :down: :down:
Πέστα , γιατί εγώ έχω "αρπαχτεί"στο παρελθόν με μέλος , γιατί προσπαθούσε να με πείσει πως είναι από την φύση τους άγρια.:mad:

Θλιβερή ιστορία πραγματικά!!!! Το καημενο το σκυλάκι!!!! Πολύ κρίμα!!!!
Κι εγω συμφωνώ πως βασικά ο χαρακτήρας ενός ζωου βασίζεται στο πώς του φέρονται. Αν εχω ενα ροτβάιλερ δεμένο, ή σε περιορισμένο χωρο χωρις να του δινω την δυνατότητα να εκτονώνει την ενέργεια που από τη φύση του έχει, αναπόφευκτο δεν ειναι να πάθει κρίση;;;; Το σκυλάκι φταίει μετα;;;;
Τι να πω.....

Ρε LadyCat,

αρχικά βάζε και καμιά τελεία! Δεν είναι δυνατόν να γράφεις 20 προτάσεις χωρίς ΠΟΥΘΕΝΑ τελεία. ( το έχω παρατηρήσει πολλές φορές ).

donAdr με όλο το σεβασμό, κατηγορείς την ladycat που δεν βάζει τελεία αλλά κι εσύ πίσω δεν πάς!Γράφεις μία πρόταση κάθε δύο σειρές το οποίο είναι ιδιαίτερα κουραστικό για αυτόν που το διαβάζει(το παρατήρησα σε όλα σου τα μηνύματα).

φιλικά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back