Ακόμα Χαρίζεται η Μαρία ... όποιος προλάβει!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΕΙΡΗΝΗ11729

Νεοφερμένο μέλος

Η ΕΙΡΗΝΗ11729 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
Η αγγελία της υπάρχει αλλά την κλείδωσα μιας και είναι η τελευταία που έμεινε από τα 5 μωρά!
(γιατί νομίζω της παίρνανε τη δόξα!)
Γλυκούλα χαδιάρα και αγαπησιάρα :):)Σε κοιτάει και γουργουρίζει :redface::D:D
Πολύ καλός χαρακτήρας και ντροπαλούλα!
Περίπου 2 μηνών και κάτι, αποπαρασιτωμένη μέσα έξω, χρησιμοποιεί την άμμο της!
ΑΑ και κάνουμε και μπανάκι έτσι!? Μην το ξεχνάμε αυτό!
Οι φωτό της ακολουθούν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN2335.jpg
    DSCN2335.jpg
    379,7 KB · Εμφανίσεις: 79
  • DSCN2339.jpg
    DSCN2339.jpg
    531,8 KB · Εμφανίσεις: 68
Γλυκιά μου φατσα εσυ!Καλη σου τυχη,το καλυτερο σπιτακι σου φυλαξε η τυχη,γι'αυτο εμεινες τελευταια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειμαι σιγουρη οτι συντομα θα παει σε δικο της σπιτακι, ειναι κουκλαρα!!!:D

παναγιτσα μου τι ομορφο μωρουλι ειναι αυτο:baby::baby: μια μπουκιτσα να την φας:slourp: καλη τυχη μικρουλα μου!

Ποσο Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α ειναι! Τι φατσουλα τρομερη!! :stunned: :inlove: :inlove: Σου εφτιαξα λιγο την φωτογραφια, αν θες να την χρησιμοποιησεις στις αγγελιες, γιατι αυτη την αδικει λιγο την κουκλιτσα! :redface:
kitteh3.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Αχ σε ευχαριστώ πολυ!! Τέλεια είναι η φωτο ειδες να κατεχεις το photoshop? Χθες είχα ένα τηλεφώνημα για τη μικρή μέσω του γατόσπιτου αλλά τζίφος.. Η κοπέλα έψαχνε γατάκι για την αυλή! Οπότε αναμένουμε ακόμα! Τρώμε και μεγαλώνουμε..:P

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:clapup:
καλη τυχη να εχει:D:D:D

αχ μωρε το κουκλακι! Αντε να βρει κ αυτη ενα σπιτακι! :D Οσο για το Μαρια, ειναι ακρως πετυχημενο! Ειρηνη, η Φρεγια ειναι ενα τρελογατο! Κοιμαται, σηκωνεται και τρεχει πανω κατω λες κ της εχεις βαλει νεφτι στο ποπουδελι!! Την πηγα κ κοψαμε τα νυχακια μας! Εχω γινει μια τρελη τρελη γατομαμα!! Ποσα ευχαριστω να σου πω???? :D :D :D

Τελευταία επεξεργασία:
Selina ποιο απο τα μωρα πηρες και του εβγαλες και τοσο ομορφο ονομα;

:clapup: τέλειο γατάκι, κουκλίστικο, σκέτη γλύκα. Αμαν βρε Ειρήνη όλο ωραία γατιά βρίσκεις, :whistle::whistle:
Ειμαι σίγουρη ότι θα βρει γρήγορα σπίτι. Καλότυχο:)

Selina ποιο απο τα μωρα πηρες και του εβγαλες και τοσο ομορφο ονομα;

Δώρα η Selina πήρε το μαύρο!!Την έχει τρελάνει όπως καταλαβαίνεις!...

:clapup: τέλειο γατάκι, κουκλίστικο, σκέτη γλύκα. Αμαν βρε Ειρήνη όλο ωραία γατιά βρίσκεις, :whistle::whistle:
Ειμαι σίγουρη ότι θα βρει γρήγορα σπίτι. Καλότυχο:)

Αυτά με βρίσκουν!! Τι να κάνω??:redface::redface:
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Χριστινάκι!:)

Και η μαυρη ειναι κουκλιτσα!Να τη χαιρεται!

Κούκλα και η Φρέγια (Τέλειο το όνομα) κούκλα και η Μαρία όμως!!;)
Αντε να βρει κι αυτή το σπιτάκι της...
Το ζουζούνι μεγαλώνει και έχει εκπληκτικό χαρακτήρα! Ο ορισμός της γάτας νομίζω οτι είναι και σε χρώμα και σε συμπεριφορά!:D

Με τη Μαρία κανένα νέο ακόμη! Έβαλα και αγγελία της στο fb αλλά δεν είχαμε καμία εξέλιξη... Πρέπει να βρεθεί σπίτι γιατί ο χρόνος αρχίζει και με πιέζει αρκετά:(:( Και ΔΕΝ γινεται να μείνει έξω με τίποτα...

Μα δεν υπάρχει κανένας να αγαπήσει αυτη τη γλυκιά φατσούλα? 'Εστω και με αυτή την ιδιαιτερότητα? Είναι δυνατόν! Η γατούλα είναι απίστευτη! :redface::redface:

Τελευταία επεξεργασία:
ποια ιδιαιτεροτητα καλε? οτι ειναι μια θεικη φατσα?:P

ποια ιδιαιτεροτητα καλε? οτι ειναι μια θεικη φατσα?:P

Η Μαρία είχε ένα ατύχημα μικρή (τώρα τι ακριβώς ούτε κι εγώ ξέρω έτσι την βρήκα) και της λείπει το πίσω αριστερά της πατουσάκι..:(
Αυτή την ιδιαιτερότητα της εννοώ, η οποία της έχει στοιχίσει 4 φορές την υιοθεσία. Καθαρά αισθητικό βέβαια μιας και δεν αντιμετοπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στο περπάτημα ούτε στο παιχνίδι ούτε πουθενα!

Η Μαρία είχε ένα ατύχημα μικρή (τώρα τι ακριβώς ούτε κι εγώ ξέρω έτσι την βρήκα) και της λείπει το πίσω αριστερά της πατουσάκι..:(
Αυτή την ιδιαιτερότητα της εννοώ, η οποία της έχει στοιχίσει 4 φορές την υιοθεσία. Καθαρά αισθητικό βέβαια μιας και δεν αντιμετοπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στο περπάτημα ούτε στο παιχνίδι ούτε πουθενα!

καλα..ειναι δυνατον;;;δηλαδη δεν την ηθελαν για αυτο το λογο;;;:confused::confused::confused:...τι να πω πια...ευχομαι τα καλυτερα στη γατουλα,ειναι πραγματικα πανεμορφη!!!:D

μωρε ειναι τρελο φατσονι, σε ενα πατουσακι θα κολλησουμε?! θα βρεθει η πιο τελεια οικογενεια για τη μικρη, θα δεις:)

Εύχομαι και ελπίζω... Αν και με όσα έχω δει έχω απογοητευτεί.. Και όταν έχεις ήδη άλλα 2 γατιά +1σκύλο +1φιλοξενούμενο σκύλο όλα είναι λίγο πιο δύσκολα..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back