ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
(γιατί νομίζω της παίρνανε τη δόξα!)
Γλυκούλα χαδιάρα και αγαπησιάρα

Σε κοιτάει και γουργουρίζει 

Πολύ καλός χαρακτήρας και ντροπαλούλα!
Περίπου 2 μηνών και κάτι, αποπαρασιτωμένη μέσα έξω, χρησιμοποιεί την άμμο της!
ΑΑ και κάνουμε και μπανάκι έτσι!? Μην το ξεχνάμε αυτό!
Οι φωτό της ακολουθούν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

μια μπουκιτσα να την φας
καλη τυχη μικρουλα μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Σου εφτιαξα λιγο την φωτογραφια, αν θες να την χρησιμοποιησεις στις αγγελιες, γιατι αυτη την αδικει λιγο την κουκλιτσα! 
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

καλη τυχη να εχει

selina
Νεοφερμένο μέλος
Οσο για το Μαρια, ειναι ακρως πετυχημενο! Ειρηνη, η Φρεγια ειναι ενα τρελογατο! Κοιμαται, σηκωνεται και τρεχει πανω κατω λες κ της εχεις βαλει νεφτι στο ποπουδελι!! Την πηγα κ κοψαμε τα νυχακια μας! Εχω γινει μια τρελη τρελη γατομαμα!! Ποσα ευχαριστω να σου πω????

moukelis
Επιφανές μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
τέλειο γατάκι, κουκλίστικο, σκέτη γλύκα. Αμαν βρε Ειρήνη όλο ωραία γατιά βρίσκεις, 

Ειμαι σίγουρη ότι θα βρει γρήγορα σπίτι. Καλότυχο

ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Selina ποιο απο τα μωρα πηρες και του εβγαλες και τοσο ομορφο ονομα;
Δώρα η Selina πήρε το μαύρο!!Την έχει τρελάνει όπως καταλαβαίνεις!...
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
τέλειο γατάκι, κουκλίστικο, σκέτη γλύκα. Αμαν βρε Ειρήνη όλο ωραία γατιά βρίσκεις,
Ειμαι σίγουρη ότι θα βρει γρήγορα σπίτι. Καλότυχο![]()
Αυτά με βρίσκουν!! Τι να κάνω??

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Χριστινάκι!

moukelis
Επιφανές μέλος
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος

Αντε να βρει κι αυτή το σπιτάκι της...
Το ζουζούνι μεγαλώνει και έχει εκπληκτικό χαρακτήρα! Ο ορισμός της γάτας νομίζω οτι είναι και σε χρώμα και σε συμπεριφορά!

ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος

Και ΔΕΝ γινεται να μείνει έξω με τίποτα... Μα δεν υπάρχει κανένας να αγαπήσει αυτη τη γλυκιά φατσούλα? 'Εστω και με αυτή την ιδιαιτερότητα? Είναι δυνατόν! Η γατούλα είναι απίστευτη!

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
ποια ιδιαιτεροτητα καλε? οτι ειναι μια θεικη φατσα?![]()
Η Μαρία είχε ένα ατύχημα μικρή (τώρα τι ακριβώς ούτε κι εγώ ξέρω έτσι την βρήκα) και της λείπει το πίσω αριστερά της πατουσάκι..

Αυτή την ιδιαιτερότητα της εννοώ, η οποία της έχει στοιχίσει 4 φορές την υιοθεσία. Καθαρά αισθητικό βέβαια μιας και δεν αντιμετοπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στο περπάτημα ούτε στο παιχνίδι ούτε πουθενα!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Μαρία είχε ένα ατύχημα μικρή (τώρα τι ακριβώς ούτε κι εγώ ξέρω έτσι την βρήκα) και της λείπει το πίσω αριστερά της πατουσάκι..
Αυτή την ιδιαιτερότητα της εννοώ, η οποία της έχει στοιχίσει 4 φορές την υιοθεσία. Καθαρά αισθητικό βέβαια μιας και δεν αντιμετοπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στο περπάτημα ούτε στο παιχνίδι ούτε πουθενα!
καλα..ειναι δυνατον;;;δηλαδη δεν την ηθελαν για αυτο το λογο;;;

...τι να πω πια...ευχομαι τα καλυτερα στη γατουλα,ειναι πραγματικα πανεμορφη!!!
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool