Αλλάζουμε δόντια!

Μήπως έβαλε στο στόμα κάτι που δεν έπρεπε;:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοίτα εμένα γενικά κοιμούνται γύρω στις 18 ώρες και είανι χρονιάρικα... είναι θέμα ράτσας βέβαια.

σκέψου όμως ότι παίζει κουράζεται κοιμάται. ξυπνάει τρώει παίζει κοιμάται. ξυπνάει αλλάζει θέση κοιμάται. ξυπνάει σε δαγκώνει κοιμάται...

μπορεί απλά να κουραστικε περισσότερο ή να ξενυχτάει τα βράδυα που εσύ κοιμάσαι (πολύ συνιθησμένο φαινόμενο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακαρι.....δεν θελω να παθει κατι...τον αγαπω τοσο πολυ...τον κοκκινογατουνο μου...

Καλά όλα αυτά περί ύπνου και ξεκούρασης αλλά επειδή και εγώ γατάκι μικρό έχω έχουν ανεξάντλητη ενέργεια και επίσης δεν είναι λογικό να αλλάξει συμπεριφορά από τη μια μέρα στην άλλη...καλό θα ήταν να πάρεις και μια 2η γνώμη,το πιθανότερο είναι να μην είναι κάτι σοβαρό αλλά καλού κακού πήγαινέ το για να μην κάθεσαι να σπας το κεφάλι σου τι έχει και να ανησυχείς...

Καλησπερα.
Αυτο με τα σαλια δε μου αρεσε καθολου...Μηπως εφαγε κατι;Τον βγαζεις εξω;Στο σπιτι υπαρχει καποιο καθαριστικο εκτεθειμενο;Τωρα πως ειναι;Κρατα τον ζεστο και γνωμη μου ειναι να παρεις μια δευτερη γνωμη αμεσα,δεν εξηγειται αυτη η αλλαγη απο τη μια μερα στην αλλη.

Μήπως θέλει να κάνει εμετό τριχόμπαλες?? Έχει να φάει χορταράκι να τον βοηθήσει να χωνέψει???

Και μενα τα σαλια με ανυσηχουν πολυ...:hmm:Οποια στιγμη και αν πηγαινα το στοματακι του ηταν γυρω-γυρω σαλιομενο.Αφου σε μερικα σημεια στο σαγονι του οι τριχες εχουν κοκαλωσει απο τα σαλια...προσωπικα του εκοψα χορταρακια απο τον κηπο γιατι δεν ειχε ορεξη να βγει εξω και πηγε τα μυρισε αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν εφαγε γιατι μετα εφυγα για την σχολη...τον βγαζω και εξω.εβγενε καθε μερα πριν βεβαια αυτες τις μερες εβρεχε κιολας και δεν βγηκε καθολου..οσο για τα καθαριστικα δεν νομιζω γιατι ειναι στα μπανια και εκει δεν παει..αυτη η κινηση που κανει και ανοιγει το στομα μου θυμιζει και μενα οταν οι γατες βγαζουν τριχομπαλες..μηπως επειδη "θηλαζει"την γουνα που του εχω στην κουτα εφαγε πολλες τριχουλες...?Δεν ξερω κατα πασα πιθανοτητα θα ρωτησω αυριο και αλλον κτηνιατρο να δω τι θα μου πει...αμα εχετε καμια αλλη ιδεα δεκτη...:(

Πήγες τελικά σε άλλο γιατρό; Κάτι τρέχει με το γατούλι σου, άσε τις τεμπελιές που λέει η κτηνίατρος(τί ανοησίες πια θα ακούσουμε;) Απότομη νωθρότητα και σάλια τί δουλειά έχουν με την τεμπελιά. Άει στο καλό πια!!! Μήπως αλλάζει δόντια; Καμιά φορά, σ'αυτή την περίπτωση, πονάνε τα ούλα, έχει σάλια, γλύφεται και ξεροκαταπίνει. Μακάρι να είναι κάτι απλό!!

Πήγες τελικά σε άλλο γιατρό; Κάτι τρέχει με το γατούλι σου, άσε τις τεμπελιές που λέει η κτηνίατρος(τί ανοησίες πια θα ακούσουμε;) Απότομη νωθρότητα και σάλια τί δουλειά έχουν με την τεμπελιά. Άει στο καλό πια!!! Μήπως αλλάζει δόντια; Καμιά φορά, σ'αυτή την περίπτωση, πονάνε τα ούλα, έχει σάλια, γλύφεται και ξεροκαταπίνει. Μακάρι να είναι κάτι απλό!!
Εττι απο περιέργεια θερμοκρασία του πήρες?
τουαλέτα είδες αν έχει πάει?και κάτι ακόμα ,μπορεις να του χαιδέψεις το στοματάκι του,τα δοντάκια του?μπορεί να είναι κάτι απλό μην πανικοβάλλεσαι.Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό,απο μένα
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!1

Τελικα τι εγινε με το γατακι;

OK ολα καλα τελικα δοντακια βγαζει ο χαζουλης και με κατατρομαξε...:D

Παντως σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας.....!:up:

Έτσι λοιπόν, άντε, κτηνίατροι θα γίνουμε εδώ τελικά, είδες; Τί τεμπελιά, δόντια βγάζει, καλά το υποψιάστηκα!!! ΚΑΛΑ ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ!!:D

Τι καλα νεα!Μπραβο,αντε μεγαλωνει το γατουλι!

Παλι καλα που δεν ηταν τιποτα σοβαροτερο!!Μπραβο παντως Ελενη το πετυχες....!:up:

Bοήθεια παρακαλώ, κτηνίατροι-οδοντίατροι!!!!

εχω ενα γατουλη που αλλαζει δοντακια.τα κατω επεσαν και βγηκαν τα νεα και απο πανω παρατηρησα οτι ενω δεν εχουν πεσει τα παλια ψιλοφυτρωσαν τα νεα...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????8α παω αμεσα σε κτηνιατρο αλλα σας παρακαλω βοη8ειστε με γτ ταραχτηκα...ΠΟΝΑΕΙ????? γτ δεν ειναι τοσο σκανταλιαρησ...ολο ενα μαλακο κασκολ μου δαγκωνει..και ολο αγκαλιες 8ελει....PLZ HEPL...:(:(:(

Spot νομίζω ότι είναι καλύτερα να γράψεις το ποστ αυτό στο "γιατρέ αρρώστησε" ώστε να το δει αμέσως ο γιατρός.
Περαστικά σας

Καλέ ψυχραιμία θα στο πουν και οι κτηνίατροι φυσιολογικό είναι. Έτσι τα αλλάζουν τα γατάκια και εμένα ο δικός μου μου άφησε το δόντι του και απο μέσα είχε το άλλο:)

ευχαριστω πολυ...δεν ειχα αλλο ζωακι να παρακολουθω τα δοντακια κ αγνοω....τα κατω πρωτα επεσαν κ μετα βγηκαν τα αλλα

Νομιζω οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο και δεν συντρεχει κανενας λογος ανησυχιας...μολις ψαχουλεψα το στομα της Σεμέλης και στην ιδια κατασταση μου φανηκε...Αν το γατάκι φερεται φυσιολογικα και τρωει κανονικα...μια καλη kitten τροφη βοηθα και στα δοντακια, ολα εινα καλα...
Σιγουρα ομως συμβουλεψου κι εναν κτηνιατρο...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back