Αλλεργία στο μάτι

Πέπε τι κάνει το ματάκι;:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ματάκι του πέπε είναι πολύ καλύτερα. Τα δικά μου τα χέρια είναι κατασκισμένα. Δεν του αρέσουν καθόλου οι σταγόνες και κάθε φορά μου κερνάει 2-3 νέες γρατζουνιές!! :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ματάκι του πέπε είναι πολύ καλύτερα. Τα δικά μου τα χέρια είναι κατασκισμένα. Δεν του αρέσουν καθόλου οι σταγόνες και κάθε φορά μου κερνάει 2-3 νέες γρατζουνιές!! :mad:

Θα έπρεπε να χαίρεσαι, Κατερίνα. Η δυναμική του αντίδραση σημαίνει ότι αρχίζει να γίνεται άντρας!!!!:lol: (κι έτσι θα πάψουν τα κακόβουλα κουτσομπολιά εις βάρος του - τα οποία βεβαίως τα διαδίδει ο Ποκίτο)....

"κι έτσι θα πάψουν τα κακόβουλα κουτσομπολιά εις βάρος του - τα οποία βεβαίως τα διαδίδει ο Ποκίτο"
Υποκλίνομαι!!!!:lol:

Και στα καλύτερα παιδια συμβαινει.... :) Περαστικά του συντομα

:lol: :lol: :lol:

περαστικα του(αντε να ησυχασεις κι εσυ απο τις γρατζουνιες:rolleyes: )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back