15-12-06
11:53
Πέπε τι κάνει το ματάκι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα.
15-12-06
14:24
Το ματάκι του πέπε είναι πολύ καλύτερα. Τα δικά μου τα χέρια είναι κατασκισμένα. Δεν του αρέσουν καθόλου οι σταγόνες και κάθε φορά μου κερνάει 2-3 νέες γρατζουνιές!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα.
15-12-06
15:52
Το ματάκι του πέπε είναι πολύ καλύτερα. Τα δικά μου τα χέρια είναι κατασκισμένα. Δεν του αρέσουν καθόλου οι σταγόνες και κάθε φορά μου κερνάει 2-3 νέες γρατζουνιές!!![]()
Θα έπρεπε να χαίρεσαι, Κατερίνα. Η δυναμική του αντίδραση σημαίνει ότι αρχίζει να γίνεται άντρας!!!!
(κι έτσι θα πάψουν τα κακόβουλα κουτσομπολιά εις βάρος του - τα οποία βεβαίως τα διαδίδει ο Ποκίτο)....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
15-12-06
15:55
"κι έτσι θα πάψουν τα κακόβουλα κουτσομπολιά εις βάρος του - τα οποία βεβαίως τα διαδίδει ο Ποκίτο"
Υποκλίνομαι!!!!
Υποκλίνομαι!!!!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
15-12-06
16:45
Και στα καλύτερα παιδια συμβαινει....
Περαστικά του συντομα
Περαστικά του συντομαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
15-12-06
16:52
περαστικα του(αντε να ησυχασεις κι εσυ απο τις γρατζουνιες
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum