Αμμοδοχείο

valia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο valia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα.
Καλησπέρα, εγώ για όσους δεν ξέρουν έχω την Λουκία, 2 μηνών σχεδόν τώρα....:)
Το θέμα με την άμμο της δεν είναι τόσο ανησυχητικό, όσο ότι απλά το έχω απορία.. Την άμμο της την έχω σε μία μεγάλη τετράγωνη λεκάνη, αρκετή για δύο Λουκίες μέσα και μέσα άμμο γύρω στα 5 εκατοστά, όπως πρέπει. Αφού είναι όμως όλα όπως πρέπει, γιατί η καλή μου όταν τα κάνει πρώτα τα σκεπάζει με την άμμο και μετά αρχίζει και γδέρνει τα τοιχώματα λες και δεν της φτάνει η άμμος???? Σημειωτέον, ότι έχει αρκετή άμμο καθαρή και αρκετό χώρο... :confused:
Μήπως κάτι σημαίνει αυτό στα γατικά?? Κάτι που θα έπρεπε να καταλαβαίνω??:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι αυτό το κάνουν για να καθαρίσουν τα πατουσάκια τους! Έχω δει και δικά μου γατιά στο παρελθόν και άλλων να το κάνουν και νομίζω είναι για τον λόγο που σου ανέφερα πιο πάνω! Εγώ έβαζα τα γέλια όταν το έβλεπα αυτο! κάποιος άλλος πιο έμπειρος στο θέμα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ την λυπήθηκα να σου πω...!! :(
Λέω πωπω το χρυσό μου φαίνεται δεν την βολεύει καθόλου το δοχείο της... Αλλά πια κι αυτή!! Τι θέλει?? 10 τετραγωνικά τουαλέτα???????????????!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Έλα ντε! Γι αυτό μην λυπασαι! Να γελάς και άστην να κάνει τα δικά της!;)

Αν σου πω ότι η Μέλη μου ξύνει πρώτα τα τοιχώματα (να πέσει η άμμος με μορφή καταρράκτη; δεν καταλαβαίνω) κι έπειτα σκεπάζει ό,τι έκανε, θα σε βοηθήσω καθόλου; Και η Μέλη το κάνει πάντα αυτό, από μωρό. Τώρα είναι 3 ετών και βέβαια η συνήθεια δεν κόβεται...:confused:

Αχ με ανακουφίσατε πολύ!!!! :):)

Ευχαριστώ!! :D

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε παιδιά? Κρατιούνται τα γατάκια μας αν θέλουν τουαλέτα? Επειδή έχω έξω την άμμο της, το βράδυ θα αντέξει χωρίς να κάνει πιπί της?? Ή θα ξυπνήσω με μυρουδιές???:confused:

Τη δικιά μου να δεις! Την πιάνει αμόκ:blink:! Αλλά το κάνουν και γιατί τους αρέσει το "σκάψιμο".

Λογικά κρατιούνται αλλά δεν ξέρω πόσο!!!!:blink:

Καλησπέρα! Καινούριο μέλος όπως καταλάβατε.... Ο Φρίξος μου είναι 5 μήνων και κρατιέται ώρες ολόκληρες! Όταν μένει μέσα το βράδυ - γιατί δεν μένει πάντα - δεν κάνει απολύτως τίποτα. Βέβαια τον βρήκα 15 ημερών και έμαθε απο την 1η μέρα στην άμμο... Παράπονο μηδέν !!!

Καλησπέρα...
Πωπω τι τράβηξα χθες το βράδυ.... :mad:
Η Λουκία κάθε βράδυ κοιμάται έξω στο σπιτάκι της.. Έτσι το κάνω γιατί έξω είναι η τουαλέτα της, οπότε δεν θέλω να το διακινδυνέψω... Και επειδή την έχω μόνο στο δωμάτιο μου, ξέρω ότι είναι ανήσυχη γενικά και φοβάμαι ότι δεν θα με αφήσει να κοιμηθώ. Όπερ και εγένετο εχθές το βράδυ!
Επειδή χθες της αγόρασα ένα τέλειο καλάθι με κουβερτάκια, λέω ας την αφήσω την καλή μου να κοιμηθεί μέσα δίπλα μου στο καινούριο κρεβατάκι της...
Τι το ήθελα???? Από τη 1 μέχρι τις 4 με βασάνισε! Κοιμόταν μισή ώρα και μετά χοροπηδούσε με το κουδουνάκι της σε όλο το δωμάτιο... Στις 4.30 αποφάσισα, άυπνη πια να την βγάλω έξω.. Έβγαλα τον συναγερμό, ξεκλείδωσα... τι να σας λέω νυχτιάτικα! Ολόκληρη ιστορία.. Έτσι θα γίνεται πάντα??? Πότε θα ηρεμήσει για να την κοιμίζω μέσα??:/:

(Άσχετο το θέμα ε?? Που να το βάλω δεν ήξερα...:confused:)

Κάνε υπομονή, μόλις μεγαλώσει λίγο θα ηρεμίσει, είναι παιδάκι και είναι και νυχτόβια ζώα οι γάτες, σιγά σιγά θα μπει στο πρόγραμμα σου και αυτή! Η δικιά μου ας πούμε, πλέον, κοιμάτε όλο το βράδυ και μόνο το απόγευμα ξυπναέι και την πιάνει η μούρλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back