valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το θέμα με την άμμο της δεν είναι τόσο ανησυχητικό, όσο ότι απλά το έχω απορία.. Την άμμο της την έχω σε μία μεγάλη τετράγωνη λεκάνη, αρκετή για δύο Λουκίες μέσα και μέσα άμμο γύρω στα 5 εκατοστά, όπως πρέπει. Αφού είναι όμως όλα όπως πρέπει, γιατί η καλή μου όταν τα κάνει πρώτα τα σκεπάζει με την άμμο και μετά αρχίζει και γδέρνει τα τοιχώματα λες και δεν της φτάνει η άμμος???? Σημειωτέον, ότι έχει αρκετή άμμο καθαρή και αρκετό χώρο...

Μήπως κάτι σημαίνει αυτό στα γατικά?? Κάτι που θα έπρεπε να καταλαβαίνω??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λέω πωπω το χρυσό μου φαίνεται δεν την βολεύει καθόλου το δοχείο της... Αλλά πια κι αυτή!! Τι θέλει?? 10 τετραγωνικά τουαλέτα???????????????!!!!!!!!!!

Νατάσα
Δραστήριο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστώ!!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε παιδιά? Κρατιούνται τα γατάκια μας αν θέλουν τουαλέτα? Επειδή έχω έξω την άμμο της, το βράδυ θα αντέξει χωρίς να κάνει πιπί της?? Ή θα ξυπνήσω με μυρουδιές???

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
! Αλλά το κάνουν και γιατί τους αρέσει το "σκάψιμο".Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πωπω τι τράβηξα χθες το βράδυ....

Η Λουκία κάθε βράδυ κοιμάται έξω στο σπιτάκι της.. Έτσι το κάνω γιατί έξω είναι η τουαλέτα της, οπότε δεν θέλω να το διακινδυνέψω... Και επειδή την έχω μόνο στο δωμάτιο μου, ξέρω ότι είναι ανήσυχη γενικά και φοβάμαι ότι δεν θα με αφήσει να κοιμηθώ. Όπερ και εγένετο εχθές το βράδυ!
Επειδή χθες της αγόρασα ένα τέλειο καλάθι με κουβερτάκια, λέω ας την αφήσω την καλή μου να κοιμηθεί μέσα δίπλα μου στο καινούριο κρεβατάκι της...
Τι το ήθελα???? Από τη 1 μέχρι τις 4 με βασάνισε! Κοιμόταν μισή ώρα και μετά χοροπηδούσε με το κουδουνάκι της σε όλο το δωμάτιο... Στις 4.30 αποφάσισα, άυπνη πια να την βγάλω έξω.. Έβγαλα τον συναγερμό, ξεκλείδωσα... τι να σας λέω νυχτιάτικα! Ολόκληρη ιστορία.. Έτσι θα γίνεται πάντα??? Πότε θα ηρεμήσει για να την κοιμίζω μέσα??

(Άσχετο το θέμα ε?? Που να το βάλω δεν ήξερα...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool