Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να μην τα πολυλογώ, στην Πειραϊκη πάνω απο την θάλασσα, μέσα σε κάτι θάμνους βρηκα και ξέθαψα με τα χιλια ζορια ένα μωρό -περιπου 3 εβδομαδων- ασπρο (θα γινει οταν πλυθει) με ένα ματάκι ορθάνοικτο και ένα μέσα στη τσίμπλα.
Δεν έχω όμως ούτε προμηθειες στο σπίτι ουτε καν ορο για να του καθαρισω το ματάκι ουτε σπρευ για τους ψυλλους. ΤΙΠΟΤΑ
ΒΟΗΘΕΙΑ καποιος γιατι δεν ξερω τι να κανω. Συν της άλλης η μανα μου ειναι εξοργισμένη και θα πρεπει το γατι να φυγει απο το σπιτι αμεσα.
Θα το παω στο άλλο μου το σπιτακι στο πασαλιμανι αλλα το ατιμο φωναζει τρομερα!!!! Ισως να πειναει, αλλα τι να του δωσω που δεν εχω τιποτα και ειναι ολα κλειστα;;;
Αν βγαζουν νοημα αυτα που γραφω, παρακαλω ριξτε καμια ιδεα.
Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TONK
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Μόλις φάει λογικά θα σταματήσει. Βάλτο σε μια κουβερτούλα και έχε το αγκαλιά. (Θα δείς την κοιλιά, αν είναι κόκκαλο θα πρέπει να φάει, αν όχι μπορεί ίσως να μην φάει και απο το στρές)
Βάλε χλιαρό νεράκι και γαζούλα, και πλύνε λίγο το ματάκι.
Αν βγάλεις νόημα απο τα παραπάνω ή θες και κάτι άλλο πες...
TONK
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Α! και για το ματάκι, βράσε λίγο χαμομήλι, άστο να κρυώσει και καθάρισέ το με λίγο βαμβάκι...αυτά εκ πείρας...
Με γάζα ή αν δεν υπάρχει με το δάχτυλο...προσεκτικά..ΠΟΛΥ
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Το έχω το τηλεφωνο της. Ευχαριστώ.μπορει αραγε να το φιλοξενησει προσωρινα ενας γιατρος? μιλα με τη Βουλα...θες το τηλ. της?
Καλησπέρα! Αν έχεις καμιά σύριγγα, βγάλε τη βελόνα και βάλε γαλατάκι, όχι απο το ψυγείο!...Αύριο πήγαινε σε ένα πετ σοπ και πάρε ειδικό γάλα για γατάκια σε σκόνη και μπιμπερό. Δεν είναι δύσκολο, απλά θα πεινάει συνέχεια και θα θέλει τάισμα...βάλε και λίγο άμμο, δείξε του που είναι. Σε αυτή την ηλικία δεν θα έχει πρόβλημα...βάλε και καμια φωτογραφία μήπως ενδιαφερθεί κανένας![]()
Ρε γμτ τώρα τι να του κσνω; Αυριο θα το παω σε γιατρο και θα του παρω και τα σχετικα. Τωρα τι να του δωσω; Να του βράσω ρυζι με κοτοπουλο και να το λιώσω;
Τα 'χω παιξει Χριστε μου.....
julia
Διακεκριμένο μέλος
πρέπει να ηρεμήσει, και εσύ, και μετά φτιάξε ότι έχεις. Αν είναι 3 εβδομάδων θα σου φάει και το χέρι.
TONK
Νεοφερμένο μέλος
...πες της ότι θα το φροντίσεις για λίγο μέχρι να δεις τί θα γίνει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, μην αγχώνεσαι...είναι αρκετά μεγάλο! τάισμα θέλει!...μάλλον πιο πολύ σε αγχώνει η μάνα σου...πες της ότι θα το φροντίσεις για λίγο μέχρι να δεις τί θα γίνει...
Ναι τώρα σωθηκες. Δοκιμασε εσυ καλύτερα. Μονο βαλε κρανος πρωτα.

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ αυτό με τις μανάδες....(εγώ έχω πόλεμο συνέχεια, μία για την Κρίσπη από όσα λόγια έχει ακούσει στον αέρα που λέω στην αδερφή μου, μία με το Φλοίσβο, μία με τα γατοταϊσματα γυρολούθε...). Είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο, το να μην σε υποστηρίζει κανείς σε αυτό που κάνεις και να σε φορτώνει με χίλια δυο στολίδια.
Κάτια μου πες μου τι μπορώ να κάνω ρε γμτ...πάρε με τηλέφωνο όταν τα πράγματα ηρεμήσουν
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Το τηλ της Κατερινας ρε Λοζυ δεν το βρίσκω. Κάνε ενα κόπο και στείλτο μου.
Εχει και μια φωνη καμπανα το ατιμο. Μονο οταν ακουει φωνες δεν τσιριζει.
TONK
Νεοφερμένο μέλος
Ναι τώρα σωθηκες. Δοκιμασε εσυ καλύτερα. Μονο βαλε κρανος πρωτα.![]()
Και εγώ τα έχω περάσει αυτά...
... ασχολήσου με το γατούνι και άστην να παραμιλάει...να ήταν το μόνο που παραμιλάνε οι γονείς, καλά θα ήταν 
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Για βάλτο στο μπάνιο με λίγο ζαμπονάκι... και θα σου πω εγω.![]()
Του έδωσα λιγη γαλοπουλα και ουτε που να τη χεσει. Με το μπαρδον κιολας

julia
Διακεκριμένο μέλος
Του έδωσα λιγη γαλοπουλα και ουτε που να τη χεσει. Με το μπαρδον κιολας![]()
H μύτη είναι καθαρή? μυρίζει? δοκίμασε με ζαμπόν, ψιλοκομμένο στην ανάγκη άνοιξε λίγο το στόμα και βάλτο μέσα μήπως απο το στρες δεν καταλαβαίνει.
Μπορεί να είναι και πιο μικρό τελικά, δοντάκια έχει?

Αλλιώς ad με σύριγγα απο αύριο. Σε μια κουβερτούλα και νάνι νηστικό...

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εχει και δοντακια!!!!!
Του δινω ρυζακι με κοτοπουλακι και για τα υπολοιπα, αυριο στο γιατρο.
Κάντε μια ευχη και για το μικρο μου.
aretha
Περιβόητο μέλος
Δοκίμασε να του φτιάξεις μια φωλίτσα σε ήσυχο και σκοτεινό μέρος, ίσως μέσα σε μια γατοφόρο ή σε μια κούτα. Βάλτου και ένα μπουκάλι με ζεστό νερό κάτω από μια κουβερτούλα, έχε του φαγητό (το λιωμένο κοτόπουλο-ρύζι καλό μου ακούγεται) και νερό εκεί κοντά και άστο μόνο του, να ηρεμήσει. Λογικά θα φωνάξει, θα φωνάξει, θα δει ότι δεν το απειλεί κανείς, θα κουραστεί και θα κοιμηθεί, τι στο καλό.
Καλά κουράγια...
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
και κανει οτι μπορει να μου ξεφυγει. Το εχω σε γατοφορο μεσα και του εχω βαλει και νερο και αμμο και η Παναγια μαζι μας...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool