Ανάγκη για βοήθεια!!! Γατίτσα μπουκίτσα

Raktia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
...και ξεκινάω το καθημερινό μου πρόγραμμα... Γατοτάισμα στα ψιψίνια της γειτονιάς και γυμναστήριο. Γατοταϊζω λοιπόν και στο δρόμο για το γυμναστηριο ακούω από κάπου ένα υποπτο νιάου.....
Για να μην τα πολυλογώ, στην Πειραϊκη πάνω απο την θάλασσα, μέσα σε κάτι θάμνους βρηκα και ξέθαψα με τα χιλια ζορια ένα μωρό -περιπου 3 εβδομαδων- ασπρο (θα γινει οταν πλυθει) με ένα ματάκι ορθάνοικτο και ένα μέσα στη τσίμπλα.
Δεν έχω όμως ούτε προμηθειες στο σπίτι ουτε καν ορο για να του καθαρισω το ματάκι ουτε σπρευ για τους ψυλλους. ΤΙΠΟΤΑ

ΒΟΗΘΕΙΑ καποιος γιατι δεν ξερω τι να κανω. Συν της άλλης η μανα μου ειναι εξοργισμένη και θα πρεπει το γατι να φυγει απο το σπιτι αμεσα.
Θα το παω στο άλλο μου το σπιτακι στο πασαλιμανι αλλα το ατιμο φωναζει τρομερα!!!! Ισως να πειναει, αλλα τι να του δωσω που δεν εχω τιποτα και ειναι ολα κλειστα;;;

Αν βγαζουν νοημα αυτα που γραφω, παρακαλω ριξτε καμια ιδεα.
Ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορει αραγε να το φιλοξενησει προσωρινα ενας γιατρος? μιλα με τη Βουλα...θες το τηλ. της?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα! Αν έχεις καμιά σύριγγα, βγάλε τη βελόνα και βάλε γαλατάκι, όχι απο το ψυγείο!...Αύριο πήγαινε σε ένα πετ σοπ και πάρε ειδικό γάλα για γατάκια σε σκόνη και μπιμπερό. Δεν είναι δύσκολο, απλά θα πεινάει συνέχεια και θα θέλει τάισμα...βάλε και λίγο άμμο, δείξε του που είναι. Σε αυτή την ηλικία δεν θα έχει πρόβλημα...βάλε και καμια φωτογραφία μήπως ενδιαφερθεί κανένας :)

Λογικά τρώει.. μούλιασε κροκέτες ή και κονσέρβα. Του γατιού σου έστω... ή ανθρώπινο φαγητό, κάτι σε κοτοπουλάκι γαλοπούλα, έστω ψωμί, οτιδήποτε λογικό που θα έτρωγε μέχρι αύριο....

Μόλις φάει λογικά θα σταματήσει. Βάλτο σε μια κουβερτούλα και έχε το αγκαλιά. (Θα δείς την κοιλιά, αν είναι κόκκαλο θα πρέπει να φάει, αν όχι μπορεί ίσως να μην φάει και απο το στρές)
Βάλε χλιαρό νεράκι και γαζούλα, και πλύνε λίγο το ματάκι.

Αν βγάλεις νόημα απο τα παραπάνω ή θες και κάτι άλλο πες...

Α! και για το ματάκι, βράσε λίγο χαμομήλι, άστο να κρυώσει και καθάρισέ το με λίγο βαμβάκι...αυτά εκ πείρας...

Α! και για το ματάκι, βράσε λίγο χαμομήλι, άστο να κρυώσει και καθάρισέ το με λίγο βαμβάκι...αυτά εκ πείρας...

Με γάζα ή αν δεν υπάρχει με το δάχτυλο...προσεκτικά..ΠΟΛΥ

μπορει αραγε να το φιλοξενησει προσωρινα ενας γιατρος? μιλα με τη Βουλα...θες το τηλ. της?
Το έχω το τηλεφωνο της. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα! Αν έχεις καμιά σύριγγα, βγάλε τη βελόνα και βάλε γαλατάκι, όχι απο το ψυγείο!...Αύριο πήγαινε σε ένα πετ σοπ και πάρε ειδικό γάλα για γατάκια σε σκόνη και μπιμπερό. Δεν είναι δύσκολο, απλά θα πεινάει συνέχεια και θα θέλει τάισμα...βάλε και λίγο άμμο, δείξε του που είναι. Σε αυτή την ηλικία δεν θα έχει πρόβλημα...βάλε και καμια φωτογραφία μήπως ενδιαφερθεί κανένας :)

Ρε γμτ τώρα τι να του κσνω; Αυριο θα το παω σε γιατρο και θα του παρω και τα σχετικα. Τωρα τι να του δωσω; Να του βράσω ρυζι με κοτοπουλο και να το λιώσω;
Τα 'χω παιξει Χριστε μου.....

Ηρέμησε δεν θα πεθάνει της πείνας τωρα...
πρέπει να ηρεμήσει, και εσύ, και μετά φτιάξε ότι έχεις. Αν είναι 3 εβδομάδων θα σου φάει και το χέρι.

Ναι, μην αγχώνεσαι...είναι αρκετά μεγάλο! τάισμα θέλει!...μάλλον πιο πολύ σε αγχώνει η μάνα σου :(...πες της ότι θα το φροντίσεις για λίγο μέχρι να δεις τί θα γίνει...

Ναι, μην αγχώνεσαι...είναι αρκετά μεγάλο! τάισμα θέλει!...μάλλον πιο πολύ σε αγχώνει η μάνα σου :(...πες της ότι θα το φροντίσεις για λίγο μέχρι να δεις τί θα γίνει...

Ναι τώρα σωθηκες. Δοκιμασε εσυ καλύτερα. Μονο βαλε κρανος πρωτα.:(:(

Αχου μου κανει και κχχχ.... Κουραγιο που το έχει το μωρο.

Για βάλτο στο μπάνιο με λίγο ζαμπονάκι... και θα σου πω εγω.:D

Κάτια μου τι θα έχει το βραδινό μενού τελικά??Συμβουλεύτηκες κάποιο ιατρό?

Αχ αυτό με τις μανάδες....(εγώ έχω πόλεμο συνέχεια, μία για την Κρίσπη από όσα λόγια έχει ακούσει στον αέρα που λέω στην αδερφή μου, μία με το Φλοίσβο, μία με τα γατοταϊσματα γυρολούθε...). Είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο, το να μην σε υποστηρίζει κανείς σε αυτό που κάνεις και να σε φορτώνει με χίλια δυο στολίδια.

Κάτια μου πες μου τι μπορώ να κάνω ρε γμτ...πάρε με τηλέφωνο όταν τα πράγματα ηρεμήσουν

Της/του βράζω κοτοπουλακι τωρα και μετά βλεπουμε. Σιγουρα θα διανυκτερευσει εδω το μωρο. Αυριο που ευτυχως θα λειπουν στην δουλεια οι άλλοι, θα δραασω ανενοχλητη και χωρις μουρμουρες.
Το τηλ της Κατερινας ρε Λοζυ δεν το βρίσκω. Κάνε ενα κόπο και στείλτο μου.
Εχει και μια φωνη καμπανα το ατιμο. Μονο οταν ακουει φωνες δεν τσιριζει.

Ναι τώρα σωθηκες. Δοκιμασε εσυ καλύτερα. Μονο βαλε κρανος πρωτα.:(:(

Και εγώ τα έχω περάσει αυτά...:/: ... ασχολήσου με το γατούνι και άστην να παραμιλάει...να ήταν το μόνο που παραμιλάνε οι γονείς, καλά θα ήταν :D

Για βάλτο στο μπάνιο με λίγο ζαμπονάκι... και θα σου πω εγω.:D

Του έδωσα λιγη γαλοπουλα και ουτε που να τη χεσει. Με το μπαρδον κιολας:redface:

Του έδωσα λιγη γαλοπουλα και ουτε που να τη χεσει. Με το μπαρδον κιολας:redface:

H μύτη είναι καθαρή? μυρίζει? δοκίμασε με ζαμπόν, ψιλοκομμένο στην ανάγκη άνοιξε λίγο το στόμα και βάλτο μέσα μήπως απο το στρες δεν καταλαβαίνει.

Μπορεί να είναι και πιο μικρό τελικά, δοντάκια έχει?:hmm:

Αλλιώς ad με σύριγγα απο αύριο. Σε μια κουβερτούλα και νάνι νηστικό...:/:

Λοιπόν τα αποτελέσματα της πρωτης ερευνας έδειξαν: Μυτούλα πεντκαθσρη, ήπιε και νερακι μονο του, το ματακι άνοιξε λιγο αλλά ειναι πρισμενο.
Και εχει και δοντακια!!!!!
Του δινω ρυζακι με κοτοπουλακι και για τα υπολοιπα, αυριο στο γιατρο.
Κάντε μια ευχη και για το μικρο μου.

Όταν το παίρνεις αγκαλιά, τις σταματάει τις φωνές ή μπα;
Δοκίμασε να του φτιάξεις μια φωλίτσα σε ήσυχο και σκοτεινό μέρος, ίσως μέσα σε μια γατοφόρο ή σε μια κούτα. Βάλτου και ένα μπουκάλι με ζεστό νερό κάτω από μια κουβερτούλα, έχε του φαγητό (το λιωμένο κοτόπουλο-ρύζι καλό μου ακούγεται) και νερό εκεί κοντά και άστο μόνο του, να ηρεμήσει. Λογικά θα φωνάξει, θα φωνάξει, θα δει ότι δεν το απειλεί κανείς, θα κουραστεί και θα κοιμηθεί, τι στο καλό.
Καλά κουράγια...

Δεν καθεται καν να το παρω στα χερια μου. Με το που το πλησιαζω κανει κχχχχ, φτυνει κιολας λιγο:P και κανει οτι μπορει να μου ξεφυγει.
Το εχω σε γατοφορο μεσα και του εχω βαλει και νερο και αμμο και η Παναγια μαζι μας...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back