Ανάγκη για βοήθεια!!! Γατίτσα μπουκίτσα

κανει κχχχχ, φτυνει κιολας λιγο:P
Τσαμπουκαλεμένη μπουκίτσα δηλαδή, όχι αστεία :lol::lol:

Ε, αφού δε ζητάει χάδια, τότε θέλει ησυχία. Μόλις μείνει αρκετή ώρα μόνο του ώστε να καταλάβει ότι είναι ασφαλές, θα ησυχάσει. Καλή τύχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τρωει!!! Και τρωει και με λαιμαργια κιόλας!!!
Ειμαι ευτυχισμενη!!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up::up::up:

Τρωει!!! Και τρωει και με λαιμαργια κιόλας!!!
Ειμαι ευτυχισμενη!!!!:D
Απ΄την πείνα ήταν τα νεύρα του.:lol::lol::lol:Μόλις χορτάσει θα ηρεμήσει και πέσει για ύπνο δεν μπορεί..:):)

μπα ρε γμτ:( εξακολουθει να τσιριζει. και ουτε για αστειο να το πλησιασω....

Εγώ και πάλι ρε Κάτια απορώ πώς το τσάκωσες τόσο τσαμπουκαλεμένο που είναι...
Αφού περιδρόμιασε τώρα, άστο να ηρεμήσει...Ελπίζω να μην ακούγεται η φωνή του και στα δικά σου...

Εγώ και πάλι ρε Κάτια απορώ πώς το τσάκωσες τόσο τσαμπουκαλεμένο που είναι...
Αφού περιδρόμιασε τώρα, άστο να ηρεμήσει...Ελπίζω να μην ακούγεται η φωνή του και στα δικά σου...
Θα κουραστεί που θα πάει..το πολύ πολύ να βραχνιάσει και να μην ακούγετε.:lol::lol::lol:

Ποια δικά μου ρε; Αυτό αν δεν κοιμηθει, δεν θα αφησει ολη την πολυκατοικια να κοιμηθει. Τα δικά μου το ειδανε πριν και τωρα μου κρατανε μουτρα. Μονο ο Σουλης ηρθε λιγο να το μυρισει και εφυγε σαν κυριος. Οι άλλες, ουτε ένα καλωσορισες δεν του ειπαν. Αγενη θηλικα.:mad:

Απέναντι από εκει που το βρηκα εχει ενα ψιλικατζιδικο και ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι δεν ανοικε σε καποια μανα απο αυτες που ταϊζει. Το πεταξε καποιος εκει, μαλλον γιατι ειδε κι άλλα γατια και σου λεει γατι ειναι, θα ζησει μονο του.
Εν τω μεταξυ το μικρο ησυχαζει για 2 λεπτα και τσιριζει αλλα 5!!!
Κανουμε αποπειρα να δοκιμασουμε την αμμο τωρα....

Που την βρισκει τοση δυναμη το μωρο; Με έχει με 4 ωρες διακεκομένου υπνου, ειμαι σαν κοτοπουλο και εκεινο ειναι ακμεαιοτατο. Ειναι δεμονισμενο αυτο το γατι.:blink:
Το τυλιξα πριν σαν σουβλακι, σε ενα πανι και το κράταγα αρκετη ωρα και δεν έσκουζε αλλα και παλι δεν ησυχαζε καθόλου. Δεν έχω ακουσει το χουρχουτο του ακόμα ουτε για ένα λεπτακι.
Μονο που του εδωσα και εφαγε λιγο απο το χερι μου. Κατα τα άλλα, δειχνει να με μισει.:(

Τουλάχιστον κοιμήθηκε λίγο το βράδυ ή συχέχιζε να σκούζει; :blink: Στ' αλήθεια δεν έχω ξανακούσει μωρό να τσιρίζει τόσο πολύ! Τα δικά μου μου έκαναν "κχχχχ" μόνο το θυληκό από την... 4 εβδομάδα και μετά... :hmm:

Τί έγινε εδώ καλέ;
Πολύ τσαμπουκάς μας βγήκε το μικρό ε;;)

Χεχε! Απ' ότι φαίνεται ναι! Αλλά πού θα πάει, μόλις καταλάβει ότι δεν απηλείται ίσως να σταματήσει λιγάκι.. ;)

Μόλις γυρίσαμε απο την πρώτη μας επίσκεψη στο γιατρο και μας βρήκε κουκλους!!!
Ο μικρός σήμερα έχει ησυχάσει πάρα πολύ και δεν φωνάζει καθόλου.:up: Μόνο όταν δεν με βλέπει, στην αρχη γκρινιάζει λιγάκι αλλα μετά κοιμάται.
Του έχω βάλει ένα κουτι μέσα στη γατοφόρο που τον έχω και την έχει καταβρει εκεί!
Ρε σεις ειμαι ερωτευμενη!!! Ειναι πολυ ζωηρό γατί και φαίνεται οτι θα κλέψει καρδιές.
Μόλις γίνουμε όμορφοι, θα ποζάρουμε και για το φακό και θα βάλουμε και ολοδικιά μας αγγελία. Το όνομά μας μάλλον θα είναι Αλέξης.

Και ωραίο όνομα και ωραία νέα!!! :up: :up: :up: Άντε, να σας ζήσει! :) :D :) :D

Και ωραίο όνομα και ωραία νέα!!! :up: :up: :up: Άντε, να σας ζήσει! :) :D :) :D

Ευχαριστουμε, ευχαριστούμε!!!!
Βέβαια περιττό να σας πω τι έγινε στο σπίτι σημερα, οταν γυρισε η μανα μου και βρηκε το σπόρο εδώ....:cry:

Ο-οh... Θα θυμώσει λες..; :hmm: Εγώ είμαι Expert πάντως στις δικιολογίες! :up:

Καλά είμαστε *******Θ Ε Ο Ι******
Κάνουμε κανονικά τσισάκια και κακάκια στην άμμο μας, τρώμε κροκετούλες, πινουμε νεράκι και δεν ακουγόμαστε καθόλου πλέον. Κομμένη η γκρίνια. Α! και παίζουμε όλο την ώρα.
Οι άλλοι τρείς δεν μας δίνουν και πολυ σημασία όμως. Ο Χωσούλης έρχεται που και που και μας ρίχνει μια ματια (είναι πολυ αστείο το θεαμα, ο ένας 6,5 κιλά κτηνος και ο άλλος είναι δεν είναι 300γραμμαρια:P). Η Μέλινα έρχεται μόνο όταν την μυρίζει φαγητό. Η Χαρά όμως έρχεται όποτε βρισκει ελευθερο το πεδιο αλλά όχι πάντα με τις καλύτερες πορθέσεις. Την έχω πιάσει πολλές φορες να τραμπουκίζει το μωρό και δεν ξέρω τι να κάνω
Ακόμα βέβαια είμαστε σε ασφαλές μερος, μεσα στην γατοφόρο και πάντα όταν λειπουν τα διποδα, μεσα σε δωματιο, με κλειστη την πορτα.;)
Αλλά εξελισσόμαστε σε πολύ αγαπησιαρικο παιδι.:up::up::up:

:up::up::up::up:
Φωτό, φωτό, φωτό!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back