Γιάννης 7
Νεοφερμένο μέλος
Ελεος.........................
Το βιντεο οχι για ευεσθητους γιατι θα θελετε να αδειασετε ολοκληρο οπλο πανω της
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kartherinavog
Νεοφερμένο μέλος
ντροπη.....ρε παιδια δεν μπορουμε να κανουμε κατι...? τι να πω τι να πω αισχος εχω συγκλονιστει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Ελεος...
Τι να πει κανεις...
Πρεπει καποιος να της μαθει οτι δεν παιζουμε με τις ζωες αλλων πλασματων...
maria_lulu
Επιφανές μέλος
τα καημενα...
fockos
Επιφανές μέλος
Τελικά ο άνθρωπος είναι το πιο κακό ζώο. Τα καημένα τα σκυλάκια (όταν τα έπιανε η κοπέλα κλαίγανε).....
Τι λέτε υπάρχει καμιά πιθανότητα να ζήσαν τα σκυλάκια;
Γιάννης 7
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά ο άνθρωπος είναι το πιο κακό ζώο. Τα καημένα τα σκυλάκια (όταν τα έπιανε η κοπέλα κλαίγανε).....
Τι λέτε υπάρχει καμιά πιθανότητα να ζήσαν τα σκυλάκια;
Δυστυχως οχι αποκλειετε να επεζησαν.......ηταν πολυ μικρα κ λογικα κουραζονται ευκολα για να κολυμπησουν κ να σωθουν αλλα κ να καταφεραν να βγουν στην ακτη χωρις τη μαμα τους δεν εχουν ελπιδες
Μιχάλης 2010
Νεοφερμένο μέλος
Τη συνέλαβαν και είπε ότι ήταν 3 ημερών άρρωστα και η γιαγιά της που της ανήκαν της είπε να τα ξεφορτωθεί ! Συγνώμη, γιατί να την κατηγορήσουμε ; Έχετε υπόψιν σας ότι στα ελληνικά χωρια πνίγουν τα γατάκια και δολοφονούν εν ψυχρώ τα κουτάβια ;;;;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τη συνέλαβαν και είπε ότι ήταν 3 ημερών άρρωστα και η γιαγιά της που της ανήκαν της είπε να τα ξεφορτωθεί ! Συγνώμη, γιατί να την κατηγορήσουμε ; Έχετε υπόψιν σας ότι στα ελληνικά χωρια πνίγουν τα γατάκια και δολοφονούν εν ψυχρώ τα κουτάβια ;;;;
Και αυτό και άλλα χειρότερα.Αυτό τι σημαίνει..ότι είναι σωστό και δεν πρέπει να τιμωρούνται;; η θανάτωση και κακοποίηση ζώου απαγορεύεται απο το νόμο.
Γιάννης 7
Νεοφερμένο μέλος
Αν δεν τα θελε η γρια και ηταν οντως αρρωστα να τους εκανε ευθανασια οχι να τα δωσει στην εγγονη της να τα πνιξει κ να τα πεταξει σαν πετραδακια στο νερο .
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ούτε η ευθανασία είναι η σωστή λυση.Για αυτό υπάρχει και η στείρωση για να μην δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις.
Εγω βεβαια δεν πιστεύω ότι ήταν άρρωστα τα ζώα.Κάποια δικαιολογία θα έπρεπε να πει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
θα μπορουσε να τα αφηνε να ζησουν! και οσο ζησουν!
bunny
Περιβόητο μέλος
Nα ρωτήσω κάτι άκυρο; Αφού όπως λέει της τα έδωσε η γιαγιά της επειδή ήταν άρρωστα, γιατί τράβηξε βίντεο;

maria_lulu
Επιφανές μέλος
σωστα!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Άχ βρε Χριστίνα...για αυτό μου αρέσεις!!!Nα ρωτήσω κάτι άκυρο; Αφού όπως λέει της τα έδωσε η γιαγιά της επειδή ήταν άρρωστα, γιατί τράβηξε βίντεο;![]()

..και δεν ειναι καθόλου άκυρο...στην ουσία βρίσκεσαι!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
δυστυχως αυτο που δειχνουν στο βιντεο ειναι καθημερινοτητα στην ελλαδα. Η δικη μου γατα οταν γεννησε καποιες φορες της πηραν τα γατακια και τα πεταξαν στο ποταμι, νεογεννητα. Δυστυχως δεν πιστευω πολυ στον νομο για να αλλαξει κατι σε τετοια περιστατικα. Η παιδεια και η μορφωση ειναι πιο σημαντικα για να αλλαξει ο τροπος σκεψης ορισμενων. Αν δεν μαθει το παιδακι να σεβεται και να αγαπα τα ζωα και την φυση, τοτε οταν μεγαλωσει και γινει πχ αστυνομικος θα αδιαφορει για περιστατικα κακοποιησης ζωων.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
που τα βρηκαν τα γατακια της?
konstantinak
Νεοφερμένο μέλος
παντως δεν ειναι η πρωτη φορα πο γινεται κατι τετοιο και σιγουρα οχι η τελευταια ας μην παμε μακρια εγω ειχα βρει στο χωριο μου ενα γατακι μεσα σε μια σακουλα σε ενα καδο σκουπιδιων ευτυχως το ακουσα εγκαιρος και σωθηκε το καιμενο πριν λιγο καιρο ειμουν παλι εκει και μια γιαγια μου ειπε οτι ηταν κατι γατακια στην αυλη της και τα επνιξε γιατι την ενοχλουσαν.....δηλαδ ελεος πια μιλαμε για γατια που σε χωριο χωρις τον κινδυνο των αυτοκινητων ζουν και μονα τους απλα με λιγο φαι......τοσοι κατοικοι δεν τους περισευει ουτε ενα κοκκαλο πια......ηθελα να 3ερα δεν εχουν ακουσει τη λεξη στειρωση.....
maria_lulu
Επιφανές μέλος
και εγω ειχα βρει 5 γατακια μεσα σε μια κουτα στην πλατεια με 2 τυλιγμενα ναιλον στην κουτα.!
εγω μολις τα ειδα πηρα 2 και τα υοθετησα! τωρα ζουνε με τον θειο μου γιατι εχω σκυλο! τα αλλα 3 δεν ξερω τι εγινα αλλα ειδα οτι τα επερναν...
mary-babis
Δραστήριο μέλος
Αχ Θεε μου τι ανθρωποι υπάρχουν;;;Δηλαδή η μόνη λύση ειναι να τα σκοτώσουν ή να τα πνιξουν;Έλεος πια!!!!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
ελα ντε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool