Ανήλικη δολοφόνος!

Απάντηση: Ανήλικη δολοφόνος

το ειδα στο φβ....

χειροτερο ηταν αυτο με το γατακι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα off ποστ,μεταφέρθηκαν εδω https://www.mypetz.gr/posts/5729799/ :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι,καλα....Η γιαγιά της, άρρωστα και να'χαμε να λέμε...... Το σαρδόνιο χαμογελάκι της δεν απαντάει σε όλα αυτά;;;; Στοιχειωδώς φυσιογνωμιστής να είσαι ,από τη φάτσα και από το σαδιστικό χαμογελάκι φαίνεται ότι το κοριτσάκι είναι άλλη μία μελλοντική ανίατη περίπτωση ενηλίκου...

Εχώ ανατριχιάσει με το σαδισμό αυτού του βίντεο.. και είναι μια σταλιά κορίτσι. Είναι επικινδυνο ένα παιδί να απολαμβάνει τη βία απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή ζωης. Τι γονείς υπάρχουν.... φοβερό. Βούρκωσα >.<

το βιντεακι δε το βλεπω γιατι δεν αντεχω,και γενικα δε βλεπω παρομοια βιντεακια γιατι ενας λογος υπαρξης τους ειναι οτι καποιοι απο εμας τα βλεπουν,θα σας πω ομως μια ιστορια,πικρη για μενα,ειχα δυο γιαγιαδες η μια στο μνημα της ηθελε γατοτροφες και νερο αντι για καντηλι,η αλλη ομως ηταν ο φοβος των αδεσποτων,σα παιδι εχω δει με τα αθωα μου ματακια παρομοια περιστατικα,κι ειχα γινει αντιδραστικο παιδι,απ τον καημο μου να σωσω τα ζωα απ τη σκληρη γιαγια,μια φορα παραλιγο να την σκοτωνα στον υπνο της ημουν 5 χρονων και το θυμαμαι.καθε καλοκαιρι μου πληγωνε την παιδικη ψυχη μου με τις μ..κιες που εκανε,και σκαρωναμε σχεδια με την αδελφη μου να σωσουμε τα γατακια πριν τα πνιξει,περιμεναμε τη γατα να γεννησει και την περναμε κρυφα σ ενα βουνο,την κρυβαμε,και της πηγαιναμε φαγητο κρυφα,ευτυχως δεν της εμοιασα,πηρα απ την αλλη γιαγια που τα λατρευε.τα χρονια περασαν η φιλοζωη γιαγια εχει πεθανει η αλλη γιαγια ζει ακομα,την αγαπω γιατι ειναι γιαγια μου,ομως ευχαριστω τη μανα και τον πατερα μου που μ εμαθαν να σεβομαι και ν αγαπω τα ζωα,ακομα και τα εντομα,ομως δεν τους συνχωρω οταν με πηγαιναν τριημερα σ εκεινη τη γιαγια,ακομα βλεπω εφιαλτες μεχρι σημερα,ειχα παθος με τα ζωα απο παιδι και δεν υπαρχει μεγαλλυτερος καημος απ το να τα βλεπεις να πονανε!!αυτο που σας ειπα ειναι κατι που ντρεπομαι και δεν το χω μοιραστει ποτε,ουτε στα παιδια μου το εχω πει δε θελω να μισησουν την προγιαγια τους,τους λεω για την αλλη που μαζευε ολα τ αδεσποτα για να νιωθω καλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αποφεύγω συστηματικά να βλέπω τέτοιου είδους βιντεάκια.
Αυτοί οι λαλάκες που λέγονται "κοριτσάκια" "αγοράκια" "γιαγιάδες" κτλ κτλ και βασανίζουν τα ζώα, εύχομαι στην επόμενη ζωή τους να γενηθούν ποντίκια και εγώ αδέσποτος γάταρος. Δε μπορεί... Κάπου θα συναντηθούμε. Και αν όχι, εύχομαι να γενηθούν κατσαρίδες και εγώ κατσαριδοκτόνο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επισης θα το ξαναπω...αυτοι οι τυποι,δεν τα κανουν απλα,αλλα τα βιντεοσκοπουν κιολας,και τα ανεβαζουν στο γιουτιουμπ και αλλου.Βλεποντας τα...κανουμε ακριβως ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.Τους βλεπουμε...διοτι αν δεν θελανε να τους δουμε..απλα ΔΕΝ θα τα ανεβαζαν.

Άς μήν γελιόμαστε καθημερινά γίνονται αυτά ιδίως στά χωριά πού εκεί τά ζώα δέν τά έχουν γιά συντροφιά αλλά μόνο γιά κατανάλωση ή γιά εργαλεία.
Είναι ό πιό εύκολος τρόπος γιά αυτούς νά ξεφορτωθούν τά ανεπιθύμητα.Θά έπρεπε νά υπάρχει δυνατότητα δωρεάν στείρωσης.Άν έχετε Nova καί βλέπετε Animal planet θά δείτε τήν τεράστια διαφορά στήν οργάνωση.Τό νά υπάρχει εδώ ή σέ άλλες υποανάπτυκτες χώρες ειδική αστυνομία ακούγεται ανέκδοτο.
Τά πράγματα πιστεύω ότι έχουν αλλάξει καί αυτό θά φανεί στήν νέα γενιά, πολύ καλή δουλειά γίνεται μέ παιδικές ταινίες, κινούμενα σχέδια πού δημιουργούν ευαισθησίες γιά τά ζώα.

το βιντεακι δε το βλεπω γιατι δεν αντεχω,και γενικα δε βλεπω παρομοια βιντεακια γιατι ενας λογος υπαρξης τους ειναι οτι καποιοι απο εμας τα βλεπουν,θα σας πω ομως μια ιστορια,πικρη για μενα,ειχα δυο γιαγιαδες η μια στο μνημα της ηθελε γατοτροφες και νερο αντι για καντηλι,η αλλη ομως ηταν ο φοβος των αδεσποτων,σα παιδι εχω δει με τα αθωα μου ματακια παρομοια περιστατικα,κι ειχα γινει αντιδραστικο παιδι,απ τον καημο μου να σωσω τα ζωα απ τη σκληρη γιαγια,μια φορα παραλιγο να την σκοτωνα στον υπνο της ημουν 5 χρονων και το θυμαμαι.καθε καλοκαιρι μου πληγωνε την παιδικη ψυχη μου με τις μ..κιες που εκανε,και σκαρωναμε σχεδια με την αδελφη μου να σωσουμε τα γατακια πριν τα πνιξει,περιμεναμε τη γατα να γεννησει και την περναμε κρυφα σ ενα βουνο,την κρυβαμε,και της πηγαιναμε φαγητο κρυφα,ευτυχως δεν της εμοιασα,πηρα απ την αλλη γιαγια που τα λατρευε.τα χρονια περασαν η φιλοζωη γιαγια εχει πεθανει η αλλη γιαγια ζει ακομα,την αγαπω γιατι ειναι γιαγια μου,ομως ευχαριστω τη μανα και τον πατερα μου που μ εμαθαν να σεβομαι και ν αγαπω τα ζωα,ακομα και τα εντομα,ομως δεν τους συνχωρω οταν με πηγαιναν τριημερα σ εκεινη τη γιαγια,ακομα βλεπω εφιαλτες μεχρι σημερα,ειχα παθος με τα ζωα απο παιδι και δεν υπαρχει μεγαλλυτερος καημος απ το να τα βλεπεις να πονανε!!αυτο που σας ειπα ειναι κατι που ντρεπομαι και δεν το χω μοιραστει ποτε,ουτε στα παιδια μου το εχω πει δε θελω να μισησουν την προγιαγια τους,τους λεω για την αλλη που μαζευε ολα τ αδεσποτα για να νιωθω καλα!
και εγω εχω τετοιο παππου και μαλιστα μενει πανω απο το σπιτι μου.Κανενα σεβασμο και καμια αγαπη δεν τρεφω για το προσωπο του.Οταν ημουν παιδι τον ειδα να φολιαζει γατακια τα οποια ξεψυχισαν στα χερια μου.Μονο ενα γλυτωσε αλλα το εξαφανισε αργοτερα και αυτο.Οταν ημουν παλι παιδι με αναγκασε να ανεβασω την φοβικη σκυλιτσα μου στην καροτσα και να παμε να την παρατησουμε στη χασια.Εχουν περασει τοσα χρονια και ακομα εχω την εικονα να τρεχει πισω απο το αμαξι.Ηθελε σκυλο φυλακα ο σκατογερος και οχι ενα φοβικο σκυλακι.Και τον σκυλο φυλακα τον εξαφανισε οταν ηταν πια το σκυλι παππους και δεν ακουγε ουτε εβλεπε.Αραγε πως θα του φαινοταν του ιδιου να τον πεταξουμε σε ενα ιδρυμα οταν καταπεσει τελειως? Τις δυο προηγουμενες γατουλες μου τις εξαφανισε και αυτες.Μαλιστα το χα δει και σε ονειρο την δολοφονια τους και οταν ξυπνησα οι γατουλες δεν υπηρχαν.Τωρα το μικρο μου που το βρηκα πανω σε δεντρο,το χω στο σπιτι.Του ειπα οτι αν το αγγιξει θα τον σκοτωσω.Δεν εχω και αποδειξεις γαμωτο να του κανω καμια καταγγελια.Τον μισω .Φανταστειτε ποσα ψυχολογικα μου χει δημιουργησει απο παιδακι. Οι εικονες αυτες ποτε δεν θα φυγουν απο τα ματια μου.

Δυστυχως αλλο ενα κακομαθημενο κωλοπαιδι με ελλειπη μορφωση και κακη διαπαιδαγωγηση. Αλλα προφανως τετοιους γονεις εχει, τετοιο παιδι βγηκε και αν δεν αλλαξει μεγαλωνοντας, τετοια παιδια θα κανει...εγκληματιες. Θεωρω πως η συγκεκριμενη κοπελα ηθελε απλα να γινει γνωστη με καποιο τροπο και το καταφερε. Κατα τη γνωμη μου υπαρχουν δυο κατηγοριες ανθρωπων που θελουν να γινουν γνωστοι σε ολο τον κοσμο. Αυτοι που κανουν κατι ριψοκινδυνο ή κατι αξιεπαινο κτλ κτλ και καταφερνουν να γινουν διασημοι (famous) -κατι που αργα ή γρηγορα ισως ξεχαστει απο πολλους με το περασμα του χρονου- και αυτοι που κανουν κατι αποτροπαιο και κατακριτεο ωστε να καταφερουν να γινουν περιβοητοι (notorious) - κατι που δε θα ξεχαστει, γιατι τετοια γεγονοτα συμβαινουν καθημερινα και μαζι με οτι νεο εχει συμβει ολοι λεμε "α! και ο/η ταδε ειχε κανει αυτο το εγκλημα". Ειδικα θεματα που αφορουν την κακοποιση ζωων , ενας φιλοζωος δεν τα ξεχνα. Πολλοι θα ξερετε και θα θυμαστε καποια αλλα "καλα" κοριτσακια που εσφαζαν on camera μικρα κουνελια για παραδειγμα.
Ετσι βλεπω εγω αυτη την κακομαθημενη κοπελα. Σαν μια notorious wannabe. Η διψα της να μιλαει ο κοσμος γι αυτη, την οδηγησε σε αυτη την απαραδεκτη και αποτροπεα πραξη της δολοφονιας (γιατι περι δολοφονιας προκειται) αυτων τον ατυχων κουταβιων που δεν εφταιξαν σε τιποτα.
Το να πω οτι πολυ θα ηθελα να της σπασω τα μουτρα ή να την αρπαξω απο το μαλλι και να χτυπαω αγρια το κεφαλι της σε ενα βραχο, δυστυχως δε θα αλλαξει την κατασταση. Ουτε η πρωτη ειναι που κανει κατι τετοιο αλλα ουτε και η τελευταια. Υπαρχουν χιλιαδες αρρωστημενα μυαλα σαν το δικο της στον κοσμο μας και οσο μενουν ατιμωρητοι, το προβλημα θα διαιωνιζεται.

δεν είναι δυνατόν! αίσχος! πως μπορει να συμπεριφέρεται ε΄τσι σ αυτά τα αθώα πλάσματα!:mad:

τουλάχιστον θα μπορούσε να τα αφήσει κάπου και αν τα έβρισκε κανείς... τώρα όμως να τα πνίξει;:mad:!

παιδια το ξαναλεω μην τα βλεπετε αυτα τα βιντεακια,κακο κανετε αθελα σας,αυτος ειναι ο αποτερος σκοπος τους,κι εφοσον εχουν ακροαματικοτητα θα υπαρχουν κι αλλα δυστυχως,εγω σχολιασα το βιντεο αλλα ενοηται οτι δεν το ειδα και για τι δεν αντεχω και γιατι μετρανε τα ποσοστα κατι τετοιοι ανωμαλοι.οποτε το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να απεχουμε απ αυτα,απλα μην τα βλεπετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγώ ούτως ή άλλως δεν το είδα... (δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έλεγε κάτι)

παιδια το ξαναλεω μην τα βλεπετε αυτα τα βιντεακια,κακο κανετε αθελα σας,αυτος ειναι ο αποτερος σκοπος τους,κι εφοσον εχουν ακροαματικοτητα θα υπαρχουν κι αλλα δυστυχως,εγω σχολιασα το βιντεο αλλα ενοηται οτι δεν το ειδα και για τι δεν αντεχω και γιατι μετρανε τα ποσοστα κατι τετοιοι ανωμαλοι.οποτε το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να απεχουμε απ αυτα,απλα μην τα βλεπετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συμφωνώ.Τό καλύτερο νομίζω θά ήταν νά αφερεθεί τό λίνκ, ήδη έγινε κατανοητό γιατί πράγμα μιλήσαμε.

Οιτως ή αλλως το βιντεο δεν φαινεται.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back