Αναζήτηση για υιοθεσία γατομωρού calico

• Thread starter Thread starter Οία
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Οία

Νεοφερμένο μέλος

Η Οία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Kαλησπερα σας .

Θα ηθελα να με εχετε υπ'οψιν σας εαν καποιο μελος δεν μπορει να κρατησει και θα ηθελε να δωσει για υιοθεσια μικρουλι γατακι calico.

Σας ευχαριστω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Για κοίτα λίγο εδώ: https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=3074097#post3074097
δεν είναι καθαρόαιμο, αλλά μοιάζει πολύ με calico και η κοπέλα που το έχει ψάχνει ΜΟΝΟ υπεύθυνους γατογονείς! Δε γνωρίζω αν έχει δοθεί γιατί η δήμητρα έχει μερικές μέρες να φανεί, αλλά αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου προσωπικό μήνυμα να σου πω το mail της για να επικοινωνήσεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φλόρα μου σε υπερευχαριστώ . θα το ήθελα πάρα πολύ . φαντάσου απο την χαρά μου νόμιζα ότι σε λένε μέλη . τα μπέρδεψα τελείως. αλλα δεν ξέρω πωσ να στείλω πμ. είμαι νέα στο φόρουμ αυτό .

6979780445 ( 2-4μμ) προχτες σωσαμε μια τετοια ταρταρουγιτσα. ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης

προς γατοομάδα θεσ/νικης : θα σας τηλεφωνήσω 2μμ στο κινητό που αναφέρετε στο μήνυμα σας . Με ενδειαφέρει πάρα πολύ και θα σας εξηγήσω τον λόγο για το υπερβολικό ενδειαφέρον σε γατούλι calico.(δυστηχώς πέθανε το δικό μας )
Με εκτίμηση
Οία.

ή προς yasmin. είμαι νέα στο φορουμ οπότε δεν ξέρω πωσ να απαντήσω και σε ποιόν,πάντως κάποιος θα σηκώσει το κινητό , οπότε θα τα πούμε.
Οία.

Oία έχω υπόψιν μου κι εγώ ένα μικράκι, ενός μήνα, είναι λευκό στο σώμα και πολύχρωμο στο κεφάλι και στην ουρά.
Δεν το έχω σε φώτο δυστυχώς, καθώς είναι Χαλκιδική, αλλά αν σε ενδιαφέρει σοβαρά να πάω πιο σύντομα να το φωτογραφήσω.

Erika μου θα μου έκανες μεγάλη χάρη . Σε ευχαριστώ.

οία τι έγινε με το μικρό που έσωσε η γατοομάδα θεσ/νίκης, μιλήσατε με τους υπεύθυνους;

για πειτε μας τι χαρακτηριστικα [που δεν εχουν αλλες γατες] εχουν οι γατουλες calico;:hmm:

καρδούλα μου calico τις ονομάζουν λόγω τριχρωμίας. δεν είναι ρατσα . αδεσποτούλια είναι . και κυρίως θυληκά γιατι λόγω χρωματοσωμάτων είναι υπερβολικά δυσκολο να γεννηθεί αρσενικό . ειναι γλυκήτατα αδεσποτούλια γατουλίνια, κουκλιά λογω της περιεργης τριχρωμίας. πορτοκαλί μαυρο ασπρο. αυτο που είχα είχε τοσο υπεροχο τριχωμα και χρωματα τοσο γλυκά που δεν μπορουμε ακομα να ξεπερασουμε την απωλεια της.

Οία καλησπέρα! Έχω δει κάτι γατουλίνια που μοιάζουν με αυτό που ψάχνεις, θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα με το link κ στοιχεία επικοινωνίας. Καλή τύχη :)

βασικά το κύριο χαρακτηριστικό είναι τα ιδιαίτερα χρώματα: συνδιασμός μαύρου, πορτοκαλί και άσπρου. Τώρα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας δε ξέρω, και δε νομίζω να την ενδιαφέρει μια καθαρόαιμη calico την οία..Δες πως περίπου είναι η ράτσα:

Συνημμένα

• 20081109090821.jpg
    20081109090821.jpg
    35,8 KB · Εμφανίσεις: 43
  • HalloweenaSM.jpg
    HalloweenaSM.jpg
    73 KB · Εμφανίσεις: 35
  • tortoiseshell-and-calico-cat-facts.jpg
    tortoiseshell-and-calico-cat-facts.jpg
    45,2 KB · Εμφανίσεις: 41
Η πρώτη φατσουλίτσα είναι παρόμοια με την γατούλα που έχασα. Μα κοίτα δεν είναι σκέτη γλύκα ??? Στάζει μέλι.......... Φλώρα μου είσαι τέλεια !!

Η τρίτη φωτογραφία αν δεν κάνω λάθος (επειδή το λευκό είναι ελάχιστο) είναι ταρταρουγίτσα.:)

Η δεύτερη και τρίτη φωτό ειναι ταρταρούγα ή αλλιώς tortoiseshell. Η πρώτη φωτό με το κουκλίνι που έχει πολύ λευκό calico. Βέβαια δεν είναι ράτσα, η ονομασία αφορά το μωσαικό όπως μπορεί να αναφερθεί το σχέδιο στη γουνίτσα τους.

Ααα παιδιά σόρυ, δεν το ήξερα, όλες στις calico τις έβγαλε...
Ούτε ότι δεν είναι ράτσα ήξερα!!! Μόνο για τα χρώματα!
Άαααασχετηηηηηη:D:D:D

Καλλλλληηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου Φλώρα .Καλά τις έβγαλε , απλά πάνε απο κατηγορία σε κατηγορία λόγω χρώματος και απο υποκατηγορία σε υποκατηγορία. και και και ..... δε φτάνει που έχεις τρελλαθεί να ψάχνεις , και πάλι ευχαριστώ θα πρέπει να σου λέω. ( καλά μη νομίζεις , κι εγώ τα έψαξα και τα ψιλο ψιλο ψιλοξέρω κιαυτό γιατί έτυχε να έχω τέτοιο φατσούλι...και το έψαχνα σαν θέμα, αλλιώς δεν ξέρω και πολλά ) . Αλλά πίστεψε με όταν χαιδέψεις calico μακρύτριχη θα νιώσεις μια ηρεμία, μα μία ηρεμία.......

... ενώ αν χαϊδέψεις τη δικιά μου θα νιώσεις μια δαγκωνιά, μα μιαααα δαγκωνιά...:crazy:

Ελα καλέ μου, σοβαρά? άσε το έχω περάσει κιαυτό το στάδιο. Από άλλη γατούλα πιο παλιά . τα χέρια μου είχαν γίνει σαγρέ . αλλά κιαυτό έχει τη δική του χάρη . εμένα να σου πω και αυτό μου λείπει τοσους μήνες που είχα πει ότι δεν θα ξαναβάλω γατούλι στη ζωη μου . χι χι χι ...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back