Αναζήτηση για υιοθεσία γατομωρού calico

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Έχει μάθει τουλάχιστον και δε δαγκώνει δυνατά, ίσα ίσα για να παίξει! Ναι μωρέ, είναι ωραία αυτά.. Καλά έκανες που αποφάσισες να ξαναπάρεις γατούλα.. Πιστεύω ότι θα γεμίσει το κενό με το δικό της τρόπο..;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχεις απόλυτο δίκιο . άσε που ίσως τις κάνω δύο ώστε να έχουν παρεούλα . μάλλον για εκει το πάω εάν καταλήξω σε δύο κουρκουμπίνια που μάλλον βρήκα . θα τις βγάλω και φωτό . ( εάν κάτσουν οι υιοθεσίες βέβαια) αχ μακάρι . ενα ζεστό γουργουρητό το βράδυ στο κρεββάτι και το πρωί να σε ξυπνάνε οι πατουσιτσες της. ( οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τις πατουσίτσες των παιδιών όταν φοράνε αθλητικά) .... χι χι χι ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε,μακαρι να πανε ολα καλα..:kissing:

πουπουλίνα μου σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! κορίτσια είμαι πολύ μα πολύ χαρούμενη . αφού ήδη το πρωί πηγα και αγόρασα τροφές , άμμο , χτένα ( την οποία είχα πετάξει γιατί δεν αντεχα να την βλέπω μετά απο αυτό που είχαμε πάθει ) ....... από αύριο θα ξέρω . σας ευχαριστώ πάρα πολύ ολους .

...... Αλλά πίστεψε με όταν χαιδέψεις calico μακρύτριχη θα νιώσεις μια ηρεμία, μα μία ηρεμία.......

Κυκλοφορει μια τετοια μακρυτριχη calico στη γειτονια. Αδεσποτουλα. Ειναι πανεμορφο πλασμα και πρωτη φορα βλεπω calico σε μακρυτριχη εκδοση. Εσυ που ξερεις, ειναι πιο σπανια;
Συχναζει σε ενα κοντινο παρκο μαζι με πολλες αλλες γατουλες, που τις ταιζουν δυο τρεις καλοι γειτονες.
Ειναι σε ησυχη περιοχη και εχουν βρει καταφυγιο εκει πανω απο 20 γατες.
Και βρε παιδια ειναι ολες πανεμορφες.

:bigarmhug: καλή τύχη λοιπόν!!!
να μας γράφεις να μαθαίνουμε τι γίνεται..;)

Kiss Bill δεν ειναι και τόσο σπανιο , να ειναι calico και μακρυτριχο , αλλα πιο ευκολο είναι το κοντοτριχο. Το μακρυτριχο ειναι πιο όμορφο ως προς την αφή , και φυσικά εάν αντέχεις τις τριχουλες. Οι περισσότεροι διαλεγουμε (εκτός απο εμένα λόγω κολλήματος ) ζωάκια με κοντό τρίχωμα και όχι με τοσα χρωματα, γιατί μαδάνε λιγότερο και ίσως τα θεωρούμε πιο όμορφα εαν είναι μονόχρωμα ή με λιγες σταμπες. Τωρα να σου πω γούστα είναι αυτά και για να λεμε και την αλήθεια οι πιο πολλοι είμαστε αλλεργικοί. Κι εγω ειμαι μη νομίζεις. Μια ψιλοφαγουρίτσα στα μάτια με πιάνει καμιά φορα. Αλλά εάν το εχουμε καθαρό και το χτενίζουμε με την ειδική βουρτσιτσα που μαζεύει τις τρίχες και φυσικά τους κάνουμε τα εμβόλια τους όπως το κάνουμε και στα παιδιά , τότε είναι υπέροχο να τα αγκαλιάζεις και να συμβιώνεις μαζί με τα μακρύτριχα. Calico και μακρύτριχη πάντως είναι σίγουρα ότι πιο ομορφο έχεις δει. Οντως λίγουλάκι σπανιο το λες, γιατί αφού δεν είναι ράτσα και μιλάμε απλά για το μωσαικό χρώμα τους, σημαίνει ότι δεν την βρίσκεις και τόσο εύκολα . Επίσης είναι πιο σπάνιες απο τις ταρταρούγες οι οποίες φαίνονται ( απλά φαίνονται) λίγο πιο άγριες όχι οτι είναι απλά τα χρώματα τους δεν είναι τοσο γλυκά όσο των calico. Σπανιο είναι έως ακατόρθωτο να βρεις Αρσενικό Calico. εκεί παίζει το χρωματοσωμα Υ ή Χ οπότε μπορεί να γεννηθεί 1 αρσενικό στα 100 περίπου κιαν . Οι αρχαίοι Κινέζοι μου φαινεται δεν θυμάμαι ακριβώς ποιος λαός τις θεωρούσε παρα πολύ γούρικες για ένα σπιτι τις calico. Φιλικά Οία.

Εγώ πάντως είμαι πολύ σίγουρη ότι θα βρεις τα γατάκια που ονειρεύεσαι και θα είναι πολύ τυχερά. Δεν νομίζω πάντως να δυσκολευτείς. Στον δρόμο συναντ'αω πολύ συχνά αυτόν τον χρωματισμό. :)

σήμερα θα πάρω την πρώτη κουκλίτσα, και ψάχνομαι για την δεύτερη ώστε να έχει παρέα και να παίζουν μαζί. σε ευχαριστώ για την προσπάθεια καθώς και όλα τα μέλη που πραγματικά με βοηθάτε πολύ κι εμενα και αυτες τις ψυχούλες που θα βρούν σπιτάκι.

Mπράβο οία, με το καλό να τη δεχτείς κι αυτή και την επόμενη!
Να βάλεις και φωτό!

Αχ ναι . Την πρώτη κουκλίτσα θα την πάρω το απογευμα. το δεύτερο ακόμα αναζητείται !!! έχω κάνει 2-3 επαφές που με βοήθησαν μέλη από το φόρουμ εδώ, αλλά δεν έχω ακόμα απάντηση . θα δούμε . παιδιά εάν δείτε τι ετοιμασίες έχω κάνει στο σπίτι για να υποδεχτούμε το πρώτο φατσούλι δεν θα το πιστεύετε. ( ούτε για έναν τεράστιο όγκο από ασιδέρωτα ρούχα που έχω δεν ενδειαφέρομαι ) . μόνο περιμένω να έρθει το απόγευμα για να παμε να πάρουμε την κούκλα. τώρα για το 2ο θα δούμε. απαντήσεις δεν έχω ακόμα.

Θέλεις οπωσδήποτε να είναι και τα δύο calico;

δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. μου αρέσουν και τα μακρύτριχα. ετσι κι αλλιώς θα τα στειρώσω όταν έρθει η σωστή ώρα , οπότε δεν κοιτάω για απογόνους και τέτοια.

Οπότε αν δε βρεις άλλο ένα calico γιατί δε ψάχνεις για ένα μακρύτριχο; Κι εγώ έχω μια περσική που ήθελα και μια ημίαιμη Άγκυρας που απλά έτυχε!

Καλή τύχη με την υιοθεσία!
Έχεις δίκιο με τις calico, είναι πανέμορφες γάτες.

παιδια εχω βρει ενα υπεροχο σαιτ στο οποιο ναι ακομη χαριζεται μια σταλια γατακι ειναι και δεν ειναι 50 ημερων αιγαιοπελαγιτικο αρσενικο ασπρο μπεζ τρεξτε να προλαβεται αν σας ενδιαφερει να μου πειτε να σας στειλω τηλ:D

images.jpeg να και ο πακο μας 45 ημερων τελικα θα τηλεφωνησετε στην κυρια ολγα [vodafone] 694538609 η [cosmote] 6986008025 η στο email olgazoa@yahoo.gr και μην το πολυσκεφτεσαι καθολου αφου ακομη δεν εχει δωθει κλεισ'το σημερα κιολας:D:D:D:P:P:P:):):)

Συνημμένα

• images.jpeg
    images.jpeg
    5,1 KB · Εμφανίσεις: 222
  • images.jpeg
    images.jpeg
    5,1 KB · Εμφανίσεις: 222
1000902666.jpg1026472623.jpg1052042580.jpg1086135856.jpg να και μια αλλη αγγελια μακρυτριχα γατακια 2 μηνων μιχαλης 693715022 αντε αποφασιστε τζαμπα ψαχνουμε;:P:P

Συνημμένα

• 1000902666.jpg
    1000902666.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 136
  • 1026472623.jpg
    1026472623.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 1052042580.jpg
    1052042580.jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 1086135856.jpg
    1086135856.jpg
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 1000902666.jpg
    1000902666.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 136
  • 1026472623.jpg
    1026472623.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 1052042580.jpg
    1052042580.jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 1086135856.jpg
    1086135856.jpg
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 44
κάτια αυτά τα τελευταία χαρίζονται;

ναι καλε γιατι;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back