Αναζητώ γατούλα χαριτωμένη...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

κερασένια

Νεοφερμένο μέλος

Η κερασένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Τσαχπίνα, όμορφη, ναζιάρα και έξυπνη όπως και κάθε γάτα, θέλω και εγώ να είναι η δική μου. Μακρύτριχη και φουντωτή παρακαλώ με λευκή γούνα... κάθε λογής πινελιές ευπρόσδεκτες στη λαμπερή της χαίτη... Μα φυσικά την θέλω θηλυκή και αν είναι εύκολο αποπαρασιτωμένη. Αν είναι δε και στειρωμένη θα το εκτιμήσουμε θερμά... χι χι...! Σε μικρή ηλικία, και μαθημένη με την άμμο της...
Θέλω να την ονομάσω sushi... :alljumpy:
Έχω λατρεία με τις γάτες, και επιτέλους έχω και την άνεση να παρέχω ένα φιλόξενο σπίτι σε αυτή τη ξεχωριστή ψυχούλα με τις προδιαγραφές που ονειρεύομαι να πληρεί εδώ και καιρό... Ελπίζω.. περιμένω... ανυπομονώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και καλώς ήρθες :D
Πολύ όμορφο όνομα σκέφτηκες για τη μελλοντική σου γατούλα. Επειδή όμως προτιμάς στειρωμένη ίσως γνωρίζεις πως η στείρωση γίνεται στον έκτο μήνα της ζωής τους περίπου οπότε δε γίνεται να είναι πιο μικρή. Επίσης θα βοηθούσε να πεις σε ποια περιοχή βρίσκεσαι και να ζητήσεις από κάποιον να σου μεταφέρει την αγγελία στο "Ζητώ για υιοθεσία". Καλή τύχη στην αναζήτησή σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αλήθεια είναι πως νόμιζα πως στείρωση μπορεί να γίνει και από τον τρίτο μήνα... :hmm:
σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα... Μένω Αττική περιοχή Γλυφάδας...
Δυστηχώς δεν γνωρίζω κάποιον που θα μπορούσε να μου μεταφέρει την αγγελία.. :worry:

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι...:-*

Μπορείς να πατήσεις το κουμπάκι που γράφει αναφορά και να γράψεις ότι θέλεις να σου μεταφέρουν το θέμα στο σωστό section :)
Η στείρωση σε μικρές ηλικίες γίνεται από όσο γνωρίζω συνήθως στο εξωτερικό που έχουν πιο σύγχρονα μέσα. Αν ξερει κανείς κάτι παραπάνω ας μας πει. :D

Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα!

Όντως, εδώ στην Ελλάδα η στείρωση γίνεται γύρω στους 6 μήνες. Και μια γατούλα 6 μηνών όμως, πάλι μικρή είναι. ;)
Για τη μεταφορά της αγγελίας σου στη σωστή κατηγορία, πάτησε το κουμπί "Αναφορά" που βρίσκεται κάτω από το πρώτο ποστ σου και ζήτησε από τους συντονιστές να σου τη μεταφέρουν.
Ρίξε μια ματιά και στις γατούλες που χαρίζονται, είναι πάρα πολλές και σίγουρα θα βρεις κάποια να σου αρέσει.:)

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, πάτησα αναφορά, αν και από πάντα το φοβόμουν αυτό το κουμπάκι... :P
Στ' αλήθεια υπάρχουν πολλές και αξιολάτρευτες ελεύθερες γατούλες, και έψαχνα αρκετό καιρό πριν τελικά αναρτήσω τη δική μου αγγελία αναζήτησης... Η γάτα που αναζητώ είναι ένα αγγελούδι, που ταυτίζεται πολύ με το avatar της Άννας...
Ευχαριστώ πολύ...

μεταφέρθηκε το θεματάκι σου...ευχομαι καλή τύχη στην εξεύρεση του γατακίου που ψάχνεις.:)

Ωραία! Μιας και ολοκληρώθηκε η μεταφορά έχεις και τις δικές μας ευχές για την τέλεια αδελφή - χουρχουρο-ψυχή! :D

ευχαριστώ πολύ πολύ... :clapup:

Δες αυτη τη γατουλα ειναι μικρη σε ηλικια 1,5 ετους μολις και ειναι αποπαρασιτωμενη εσωτερικα-εξωτερικα δεν ειναι μακρυτριχη αλλα ειναι στειρωμενη, ειναι χαδιαρα και τσαχπινα;)
https://www.mypetz.gr/threads/xαρίζεται-γλυκιά-γατούλα.227132/

είναι στ' αλήθεια πολύ όμορφη... Τα παιδάκια της δεν δίνονται για υιοθεσία?

τα παιδακια της δωθηκαν :) μονο εκεινη εχει μεινει και δυστυχως ο κοσμος προτιμαει μωρα και ετσι εχει μεινει μονη της.:/:

Δες και αυτη τη μικρη!:)
https://www.mypetz.gr/threads/Μάγισσα-Κίρκη.227633/
Μπορει να μην ειναι ασπρη αλλα εχει πολυ ιδιαιτερη φατσουλα!:) Ειναι πολυ τρυφερη και ναζιαρα:redface: Ειναι περιπου 4,5 μηνων και τελος Αυγουστου θα στειρωθει!:)

είναι κρίμα μωρέ γιατί είναι πολύ όμορφη... Αν ήταν λίγο πιο μικρούλα... Αν δεν βρω κάτι μέχρι το Σεπτέμβρη, και αν δεν έχει βρει ακόμα σπιτάκι, (που το θεωρώ απίστευτο γιατί είναι αξιολάτρευτη) θα τα ξανα πούμε... :D

την κίρκη την είχα δει από καιρό... είναι στ' αλήθεια μαγευτική... :)
την χουρχούρω ελπίδα από την άλλη μεριά... την σκέφτομαι έντονα...

Καλησπέρα!!!

30-07-10_1052.jpg

Τι λες γι'αυτή τη γκρι μικρούλα?

Βρέθηκε και είναι μόνη της στο δρόμο...

Την τα'ί'ζουν σε ένα μαγαζί όπου και περιμένει κάποιον να την υιοθετήσει...

Είναι περίπου 1 μηνός, φιλική και παιχνιδιάρα...

Τηλ.Εποικ: 6946 543565

Λίζα μου, είναι φανταστική όμως εγώ αναζητώ λευκή με πινελίτσες... ;)

Δες και αυτά αν θες :)

σου εχω στειλει προσωπικο μηνυμα..εχω ασπρα με πινελιες αλλα ειναι αγορια..δες τα στο πμ που σου εχω στειλει:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back