ruko
Διάσημο μέλος

Πάλι καλά!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μη φοβάστε καθόλου!

Κανείς δεν το βάζει κάτω!

Ούτε εγώ ούτε ο Αιγύπτιος,ούτε ο κος Πάνος!

Όσον αφορά τα κοκτέιλς...
Μέχρι στιγμής, σερβίρουμε στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Ασθενών Φιλαράκων:
γαλοπούλα,
κοτοπουλάκι,
αρνάκι και
μοσχαράκι, όλα βραστά καλοβρασμένα, σερβιρισμένα σε φινετσάτο κονσομέ γεμάτο βιταμινούλες και πρωτεΐνες, ένα-ένα ή και σε διάφορους συνδιασμούς ώστε πάντα να έχουμε μιά μυτούλα που σουφρώνει και εντοπίζει τις νέες μυρωδιές και ξερογλύφεται ανυπομονώντας το σέρβις!!!!
Το σερβίρισμα των γευμάτων γίνεται ανά δύο ώρες, (μάξιμουμ δυόμιση) και στις ώρες που απουσιάζουμε δια τον βιοπορισμό μας, ή δια έταιρες νοσηλείες (ναι, έχουμε και τέτοια δυστυχώς), φροντίζουμε ώστε ο ασθενής μας να έχει κρύο πιάτο, της ιδίας καλής ποιότητος καβάντζα,φρέσκο νεράκι και ένα φλυντζάνι ζωμό, ώστε σε κάθε γουργουρισματάκι της κοιλίτσας του να μπορεί να γευτεί το μεζέ της αρεσκείας του ανά πάσα στιγμή.
Βεβαίως, όταν έχουμε την τιμή να είμαστε παρόντες, όλα σερβίρονται ζεστά (προσοχή! όχι καυτά), στη θερμοκρασία εκείνη που αρέσει στον ασθενή μας, δηλαδή ίσα τόσο ζεσταμένα ώστε να αναδύονται οι μυρωδιές καταλλήλως....
Αμέσως μόλις εντοπίσουμε ότι ο ασθενής μας βαρέθηκε κάποια απ' τα πιάτα μας
, φροντίζουμε ώστε αυτά να αντικατασταθούν με νέα ίσης διατροφικής αξίας και γευστικής απόλαυσης!Τώρα, όσον αφορά τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματός μας, περιλαμβάνουν δύο μεγάλες κούτες, μία ανοιχτή και μία κλειστή, ελαφρά ψηλώτερα από το έδαφος, (μη ξεχνιόμαστε.... άρρωστος-άρρωστος, αλλά γάτος!),επενδεδυμένες με κουβέρτες οι οποίες επικαλύπτονται από πάντα καθαρές πετσετούλες για φρεσκάδα, άνεση και προστασία απ' την υπερβολική θερμοκρασία που θα μπορούσε πιθανόν να αναπτυχθεί στις κουβέρτες ακάλυπτες...

Οι κούτες χωρίζονται σε ανοιχτή και κλειστή, ώστε αναλόγως με την επιθυμία του ασθενούς, να μπορεί να βρίσκεται σε δημόσια θέα ή άμα έχει τις κλειστές του
να αποσύρεται σε μιά πιό διακριτική νοσηλεία...Όλη αυτή η εγκατάσταση βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο της Διευθύντριας του Ιδρύματος, ώστε να παρέχουμε με τον τρόπο αυτό, ιδιωτικότητα, εντατική παρακολούθηση και θαλπωρή στον ασθενή μας...

Οι τουαλέτες μας είναι άμεσα προσβάσιμες
και πάντα πεντακάθαρες, ώστε να προλαμβάνουμε επαναμολύνσεις των ασθενών μας.Η φαρμακευτική νοσηλεία γίνεται δις ημερησίως, κατά τις εντολές του γιατρού, και ακολουθούμε πιστά μιά χρυσή συμβουλή που βρήκαμε στο site για παροχή της μέσα σε μπαλάκι από βούτυρο το οποίο βρήκαμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΑ και χρωστάμε ευγνωμοσύνη και συγχαρητήρια σε αυτόν που το σκέφτηκε. Έτσι ο ασθενής μας δεν ταλαιπωρείται και παίρνει ευχάριστα τα χαπάκια του και λέει κι ένα τραγούδι καθώς γλύφει τα μουστάκια του!!!

Αν έχετε άλλες απορίες σχετικά με τις παροχές μας, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας!

Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να δεχθούμε άλλες αιτήσεις, είμαστε πλήρεις!

aretha
Περιβόητο μέλος
Αχ, μου τα χάλασες στο τέλος...Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να δεχθούμε άλλες αιτήσεις, είμαστε πλήρεις!
Κι ότι ετοιμαζόμουν να υποβάλλω αίτηση φιλοξενίας για την αφεντιά μου!
Με τόσες φροντίδες και όλα στο πιάτο, θα σας γουργουρίζω κιόλας αν θέλετε! 

drusilia
Διάσημο μέλος
Αχ, μου τα χάλασες στο τέλος...
Κι ότι ετοιμαζόμουν να υποβάλλω αίτηση φιλοξενίας για την αφεντιά μου!Με τόσες φροντίδες και όλα στο πιάτο, θα σας γουργουρίζω κιόλας αν θέλετε!
![]()

Νομιζω οτι κι εγώ θα βάλω φιογκάκι ροζ και θα σου νιαουρίζω έξω απο την πορτα σου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Αιτούμαι να τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Ευχαριστώ.

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
φοβάμαι ότι το χρώμα του φιόγκου δεν παίζει ρόλο...

Τηρούμε αυστηρώς τη σειρά προτεραιότητος και επίσης θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να διαθέτουν οι νοσηλευόμενοι :cat:ΟΥΡΑ.
(Δυστυχώς το λέει το :greycat: Καταστατικό μας...)

aretha
Περιβόητο μέλος
XA!!Τηρούμε αυστηρώς τη σειρά προτεραιότητος

Φτουουουουου!επίσης θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να διαθέτουν οι νοσηλευόμενοι :cat:ΟΥΡΑ.
Όχι ρε γμτ... so close...

τεζ
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
παρα λιγο να βγαλουμε ουρες διαβαζονταςΚορίτσια,
φοβάμαι ότι το χρώμα του φιόγκου δεν παίζει ρόλο...
Τηρούμε αυστηρώς τη σειρά προτεραιότητος και επίσης θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να διαθέτουν οι νοσηλευόμενοι :cat:ΟΥΡΑ.
(Δυστυχώς το λέει το :greycat: Καταστατικό μας...)
![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
παρα λιγο να βγαλουμε ουρες διαβαζοντας
![]()
νιάου θέλω κι εγώ

ruko
Διάσημο μέλος

Απ' ό,τι βλέπω, ο Αιγύπτιος την περνάει μπέικα! Να 'ναι καλά.

julia
Διακεκριμένο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χε, χε, μόλις απέκτησε και ταρατσάκι
!Επάνω από το κλειστό κιβώτιο, προστέθηκε ένας όροφος με σκαλοπατάκια, ώστε να μπορεί να αγναντεύει το υπηρετικό προσωπικό από το κατάλληλο ύψος!!!

Τώρα προστέθηκε στην θεραπεία του βιταμίνη Ε και βιταμίνη C,
αλλά ακόμα ψάχνουμε να βρούμε βιταμίνη C που να μην έχει γεύση
λεμόνι,
πορτοκάλι ή κάτι ανάλογο...
Ψάχνω στο διαδύκτιο και μάλλον βλέπω ότι η κατάλληλη μορφή είναι εκείνη του sodium ascorbate και ψάχνω να βρώ αν υπάρχει, γιατί μέχρι τώρα αγόρασα δύο (πανάκριβες:cry
που υποτίθεται δεν είχαν γεύση και ήταν λεμόνι κανονικότατο και μάλιστα ξινό-ξινό....Μάλιστα, κυρίες μου έγινα και δοκιμαστής...
Ας όψεται που είναι απλώς βιταμινούλες....
Πάντως τώρα εγώ έχω βιταμίνη C για μιά ζωή!!!

Τέρμα τα κρυολογήματα στο νοσηλευτικό προσωπικό!!!

stellak
Διάσημο μέλος
Μακάρι να πιάσουν όλων μας οι ευχές...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Χε, χε, μόλις απέκτησε και ταρατσάκι
!
Επάνω από το κλειστό κιβώτιο, προστέθηκε ένας όροφος με σκαλοπατάκια, ώστε να μπορεί να αγναντεύει το υπηρετικό προσωπικό από το κατάλληλο ύψος!!!
Τώρα προστέθηκε στην θεραπεία του βιταμίνη Ε και βιταμίνη C,αλλά ακόμα ψάχνουμε να βρούμε βιταμίνη C που να μην έχει γεύση
λεμόνι,
πορτοκάλι ή κάτι ανάλογο...
Ψάχνω στο διαδύκτιο και μάλλον βλέπω ότι η κατάλληλη μορφή είναι εκείνη του sodium ascorbate και ψάχνω να βρώ αν υπάρχει, γιατί μέχρι τώρα αγόρασα δύο (πανάκριβες:cryπου υποτίθεται δεν είχαν γεύση και ήταν λεμόνι κανονικότατο και μάλιστα ξινό-ξινό....
Μάλιστα, κυρίες μου έγινα και δοκιμαστής...
Ας όψεται που είναι απλώς βιταμινούλες....
Πάντως τώρα εγώ έχω βιταμίνη C για μιά ζωή!!!
Τέρμα τα κρυολογήματα στο νοσηλευτικό προσωπικό!!!![]()
Μόλις διάβασα το θέμα σου που δεν κατάλαβα πως δεν το άνοιξα τόσο καιρό για να δώ τι τραβούσες.....

Θα ήθελα να σου πω συνγχαριτήρια για τον κόπο που κάνεις και για την αγάπή που δίνεις στον γατούλι....που σε ότι του στέρησε η ζωή του στην αρχή της του τα έδωσε τώρα....δεν ξέρω να σου πω αν με συτό που έχει θα σωθεί ή όχι αυτό που ξέρω είναι πως είναι πού τυχερό και τώρα που βρήκε εσένα έχει ένα λόγο για να παλέψει για να ζήσει...... να είσαι πάντα καλά που δίνεις τόση αγάπή και φροντίδα σε μία ψυχή και που δεν χάνεις το υπέροχο χιούμορ σου και δίνεις μία τόσο δροσερή νότα αισιοδοξίας σε όλη αυτήν την δύσκολη κατάσταση......Μπραβο σου και πάλι.... να είσαι καλά και να έχεις πάντα τόση αίσιοδοξία και διάθεση που έκανες πολλά από τα μέλη του site να θέλουν να βγάλουν ακόμα και ουρά για να βρεθούν κάτω από τις φροντίδες σου

Μπράβο!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool