Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
09-09-15
12:12
Με συγκίνησε πολύ η ιστορία της γατούλας σας ΄Ελσα. Με συγκίνησες κι εσύ σαν άνθρωπος, όπως και τα κοριτσάκια σου. Είστε μια τρανή απόδειξη πως υπάρχει ελπίδα σ' αυτό τον κόσμο.
Την στιγμή που ακούς γύρω σου μανάδες να λένε "μην το πιάσεις γιατί θα κολλήσεις αρρώστειες, ή θα σε φάει κλπ", εσύ έγινες ένα με τα παιδάκια σου και φροντίσατε μαζί αυτό το άτυχο γατουλάκι. Δεν σκέφτηκες την μυρωδιά που έβγαινε από την Κούρμα και άφηνες τα παιδιά σου να ασχολούνται μαζί της και να της ανακουφίζουν τον πόνο της. Και είμαι σίγουρη πως ήταν η πρώτη φορά στην ζωή της που γνώρισε την αγάπη και την φροντίδα, γι' αυτό να μην νοιώθεις τύψεις που δεν καταλάβατε νωρίτερα τι ακριβώς είχε. Χάρη σ' αυτή την παράταση που πήρε η ζωούλα της, είχε την ευκαιρία να αγαπηθεί από μια πολύ όμορφη οικογένεια και από κάποιους εξαιρετικούς ανθρώπους όπως εσύ, τα παιδιά σου και η μητέρα σου.
Η Κούρμα από ψηλά όπου ίσως βρίσκεται σας ευγνομωνεί για το δώρο που της κάνατε, την κάνατε μέλος της οικογένειάς σας και η αγάπη της, το νιαουρισματάκι της και το γουργουρητό της θα σας συντροφεύει για όλη σας την ζωή γιατί είμαι σίγουρη πως δεν θα την ξεχάσετε ποτέ.
Και θα έρθει κάποια στιγμή, είμαι σίγουρη γι' αυτό, που θα βρεθεί στον δρόμο σας κάποιο άλλο ζωάκι που θα το κάνετε κι αυτό μέλος της οικογένειάς σας και τα κοριτσάκια σου θα έχουν την γατούλα που θέλουν για πολλά πολλά χρόνια.
Την στιγμή που ακούς γύρω σου μανάδες να λένε "μην το πιάσεις γιατί θα κολλήσεις αρρώστειες, ή θα σε φάει κλπ", εσύ έγινες ένα με τα παιδάκια σου και φροντίσατε μαζί αυτό το άτυχο γατουλάκι. Δεν σκέφτηκες την μυρωδιά που έβγαινε από την Κούρμα και άφηνες τα παιδιά σου να ασχολούνται μαζί της και να της ανακουφίζουν τον πόνο της. Και είμαι σίγουρη πως ήταν η πρώτη φορά στην ζωή της που γνώρισε την αγάπη και την φροντίδα, γι' αυτό να μην νοιώθεις τύψεις που δεν καταλάβατε νωρίτερα τι ακριβώς είχε. Χάρη σ' αυτή την παράταση που πήρε η ζωούλα της, είχε την ευκαιρία να αγαπηθεί από μια πολύ όμορφη οικογένεια και από κάποιους εξαιρετικούς ανθρώπους όπως εσύ, τα παιδιά σου και η μητέρα σου.
Η Κούρμα από ψηλά όπου ίσως βρίσκεται σας ευγνομωνεί για το δώρο που της κάνατε, την κάνατε μέλος της οικογένειάς σας και η αγάπη της, το νιαουρισματάκι της και το γουργουρητό της θα σας συντροφεύει για όλη σας την ζωή γιατί είμαι σίγουρη πως δεν θα την ξεχάσετε ποτέ.
Και θα έρθει κάποια στιγμή, είμαι σίγουρη γι' αυτό, που θα βρεθεί στον δρόμο σας κάποιο άλλο ζωάκι που θα το κάνετε κι αυτό μέλος της οικογένειάς σας και τα κοριτσάκια σου θα έχουν την γατούλα που θέλουν για πολλά πολλά χρόνια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
09-09-15
13:06
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Θα χαρώ πολύ να συμμετέχω στο φόρουμ με γατοιστορίες και περιμένω νέα για τις δικές σας όμορφες ψιψινούλες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elli michalakea
Νεοφερμένο μέλος
Η elli michalakea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
14-06-16
16:58
καλησπερα ομαδα ..σημερα το πρωι ειδα οτι ο γατος μου ο πορτοκαλης εχει φουσκωμενη κοιλια και καθολου ορεξη...πηρα λοιπον αδεια και ετρεξ στη γιατρο μενω ηλιουπολη και ειμαι ευχαριστημενη απο την γιατρο μου...του εκανε ακτινογραφια δεν ειδε προβλημα στην καρδια και με τον υπερηχο που τον ειδε ηταν τα νεφρα και η καρδια φυσιολογικα ..οταν του πηρε υγρο απο την κοιλιτσα του ηταν κιτρινο και πηχτο..το γατακι εχει ικτερο και του πατησε μια αντιβιωση του εβαλε και ορο και του πηρε και αιμα..αυριο θαχουνβγει τα αποτελεσματα και θα χερουμε που οφειλεται ο ικτερος ..το καημενακι μου κιχ δεν εβγαλε,,,τωρα δεν τρωει και εχει ενα πολυ λυπημενο βλεμμα ...ξερει καποια απο σας κατι να μου πει για τον ικτερο ..και εχει και ασκιτη δηλ υγρο και γιαυτο εχει χασει λιγο βαρος αν και τρωει κανονικα ..ανησυχω ...ευχαριστω ,,ελλη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
14-06-16
19:04
Καλησπέρα elli. Ο ίκτερος και η συσσώρευση υγρού στην κοιλιά είναι συμπτώματα που ενδέχεται να προέρχονται όχι μόνο από πρόβλημα στο ήπαρ (δεν αναφέρεις αν του έγινε κι εκεί Υ/Χος , καθώς και στο πάγκρεας), αλλά και από άλλο υποκείμενο νόσημα. Η σαφής διάγνωση θα δοθεί από τον κτηνίατρο, κι αφού έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα των αιματολογικών και βιοχημικών εξετάσεων.
Εύχομαι σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα να μην είναι σοβαρό και ο γατούλης σου σύντομα να το ξεπεράσει
Εύχομαι σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα να μην είναι σοβαρό και ο γατούλης σου σύντομα να το ξεπεράσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki