Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα πρέπει να περιμένω προς το βραδάκι για να τα έχει....

. Θα σκάσω από την αγωνία... Κυρίως γιατί περιμένω να δω αν θα κάνει με τις τελευταίες εξετάσεις κάποια διάγνωση ή απλώς θα συνεχίσουμε να αποκλείουμε διάφορες αρρώστιες, οπότε βουτάω τον Αιγύπτιο και πάω Φάληρο....Ευτυχώς ο γατούλης συνεχίζει να τρώει σα βόδι!!!!
Είναι σκέτη γλύκα και όποτε μπαίνω στο δωμάτιο με υποδέχεται με χουρχουρισματάκι...
Όπως και να 'χει, θα τον σώσω το φιλαράκο μου.
Θα επανέλθω με τα νεώτερα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς ο γιατρός δεν τα είχε απόψε τα αποτελέσματα και θα πρέπει να περιμένουμε αυριο το απόγευμα το εργαστήριο....
.Τι να κάνουμε... Συμβαίνουν αυτά και στις ανθρώπινες εξετάσεις....
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον
.Πάντως ο Αιγύπτιος είναι καλύτερα από τις πρώτες μέρες που δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του καθόλου...
Σίγουρα η κορτιζόνη βοήθησε σ' αυτό....
. Τώρα στέκεται έως και δύο ολόκληρα λεπτά άμα τον χαϊδεύω!!!
Θα τα πούμε σίγουρα μόλις έχω νεότερα για το αδεσποτάκι τον φιλαράκο μου!

ruko
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Δυστυχώς ο γιατρός δεν τα είχε απόψε τα αποτελέσματα και θα πρέπει να περιμένουμε αυριο το απόγευμα το εργαστήριο.....
Τι να κάνουμε... Συμβαίνουν αυτά και στις ανθρώπινες εξετάσεις....
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον.
Πάντως ο Αιγύπτιος είναι καλύτερα από τις πρώτες μέρες που δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του καθόλου...
Σίγουρα η κορτιζόνη βοήθησε σ' αυτό..... Τώρα στέκεται έως και δύο ολόκληρα λεπτά άμα τον χαϊδεύω!!!
Θα τα πούμε σίγουρα μόλις έχω νεότερα για το αδεσποτάκι τον φιλαράκο μου!
![]()
Μακάρι να πανε όλα καλά!

Από αναμονή σε αναμονή, σε τρελένει αλλά τι να κάνεις;;;;

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Ο Αίλουρος, τον οποίο σου πρότειναν και τα παιδιά είναι καταπληκτικός γιατρός! Σου τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
και οταν δεν μας κανει ουτε η 2 γνωμη αναζηταμε και τη 3 και ....
(εγω ειμαι σε αυτη τη φαση...ασε...)
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαρκο...και χειροτερα θα ελεγα!!!!στο 2107620500 παρε την Δωρα Στεργιου που ειναι στο Βυρωνα, πεστης απο την ολγα με τον Αυρηλιο....ειναι εμπειρη στους ικτερους...αν θες μπορουμε να τα πουμε και τηλεφωνικα!!!περαστικα!!!εμενα ακομα ζει.....1χρονο τωρα....με πολλη φροντιδα!!!παρε τη Δωρα!!!αξιζει τον κοπο
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι δεν έχει αιμομπαρτωνέλλωση, και ότι θα ξανακοιτάξει για λοιμώδη περιτονίτιδα με νέες εξετάσεις και επίσης για λέμφωμα στα έντερα ή καρκίνο...
Ακόμα μου ζήτησε να του πάω ξανά τον Αιγύπτιο το απόγευμα για να του ξαναπάρει υγρό από την κοιλίτσα του για νέα εξέταση...
Καταλάβαίνω ότι ή είναι δύσκολη περίπτωση, ή ο γιατρός δεν ξέρει. Πώς όμως να καταλάβω τί από τα δύο ισχύει;

Και έτσι που έχουν τα πράγματα, δεν μπορώ και να τον πάω αλλού αυτή τη στιγμή, γιατί ήδη ταλαιπωρείται το γατί. Και ακόμα όταν ένας γιατρός συνεχίζει το ψάξιμο, πώς να του πείς φέρε τις εξετάσεις που έχεις κάνει μέχρι τώρα;;; Ή επίσης έχει νόημα να ξανακάνει πάλι από την αρχή όλες τις εξετάσεις ενώ δεν έχουν βγεί ακόμα τα αποτελέσματα από τον πρώτο;
Δεν ξέρω....
JhonDVM, τις πρωτεΐνες του αίματος σήμερα το απόγευμα θα τις έχει. Μου είπε ότι οι τρανσαμινάσες είναι φυσιολογικές, και ότι το συκώτι και τα νεφρά είναι οκ, και ότι ο ίκτερος είναι από την αιμόλυση που έχει το γατί. Αιματοκρίτη έχει 23. Και αιμοσφαιρίνη 6.
Τώρα ψάχνει να βρεί γιατί συμβαίνει η αιμόλυση αφού δεν έχει λευχαιμία, ή αιμομπαρτωνέλλωση. Κοιτάει και για λοιμώδη περιτονίτιδα την οποία είχε αποκλείσει στην αρχή, λόγω του ότι το υγρό είχε περιοριστεί πολύ μετά από μία αντιφλεγμονώδη ένεση που του είχε κάνει, και θεώρησε ότι δεν μπορεί να είναι λοιμώδης περιτονίτιδα. Δυό μέρες όμως αργότερα το υγρό ξαναμαζεύτηκε. Έτσι τώρα το ξανασκέφτεται και κοιτάει από τις πρωτεΐνες να δει αν είναι κάτι λοιμώδες ή καρκίνος. Το απόγευμα θα τον ξαναπάω να τον παρακεντήσει για να ξαναπάρει υγρό.
Επίσης θα κοιτάξει για υπερθυρεοειδισμό, μιάς και το γατί τρώει υπερβολικά, πράγμα που είναι περίεργο σε σχέση με το γενικό του χάλι. Τρώει τρεις φορές περισσότερο από ένα φυσιολογικό γατί.(Αλλά πάλι τα υπόλοιπα στοιχεία τί σχέση έχουν με τον θυρεοειδή;;; )
Έχεις καμιά γνώμη μ' αυτά τα λίγα στοιχεία;
Και εξηγούνται τα συμπτώματα που έχει με κάτι από αυτά που ψάχνει; (Αδυναμία, ίκτερος αναιμία, ασκίτης, πολυφαγία....), ή ψάχνουμε στο σκοτάδι για πάσα νόσο και πάσα....
:cry:....Ελπίζω να μου δώσεις καμιά ιδέα...
Και σ' όλους εσας που νοιάζεστε, φιλάκια!!!

Desdemona
Διάσημο μέλος
Και στις δύο περιπτώσεις, η απάντηση είναι Αίλουρος. Πήγαινέ τον και θα με θυμηθείς.Καταλάβαίνω ότι ή είναι δύσκολη περίπτωση, ή ο γιατρός δεν ξέρει. Πώς όμως να καταλάβω τί από τα δύο ισχύει;
Raisa
Περιβόητο μέλος

Καλό κουράγιο και όλα να πάνε καλά. Εγώ δεν έχω ιδέα απο όλα αυτά , μου ακούγονται κινέζικα, αλλά γιατί δεν πας και κάπου αλλού για μια δεύτερη γνώμη;;;
aretha
Περιβόητο μέλος
Νομίζω ότι μάλλον και τα δύο ισχύουν... Απ' αυτά που γράφεις, βλέπω ότι ο γιατρός ταλαιπωρεί πολύ τον γάτο σου για να βγάλει άκρη (και πάλι δεν τα καταφέρνει). Αυτό που καθόλου δεν μου αρέσει είναι που του δίνει φάρμακα χωρίς να είναι σίγουρος για το τι έχει (η αντιβίωση π.χ., είναι για να καταπολεμήσει μικρόβια ή βακτήρια, αλλά ταυτόχρονα εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Αν δίνεται έτσι στα κουτουρού, μπορεί να "στρώσει πεδίο" σε κάτι άλλο που υπάρχει στον οργανισμό να εκδηλωθεί ή να εξαπλωθεί).Καταλάβαίνω ότι ή είναι δύσκολη περίπτωση, ή ο γιατρός δεν ξέρει.
Άσε τις ντροπές κατά μέρος, γιατί εδώ παίζεται η ζωή (και η ποιότητα ζωής) του γάτου που αγαπάς πολύ απ' όσο βλέπω. Πάρε όσες εξετάσεις έχετε κάνει μέχρι στιγμής (στο κάτω κάτω τις πλήρωσες, δικαιούσαι να έχεις τα αποτελέσματα στα χέρια σου) και πηγαίνετε ΑΜΕΣΑ στον Αίλουρο. Μια λύση για το θέμα της μεταφοράς είναι το Pet Taxi, το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ στο παρελθόν. Ακριβό, αλλά αξιόπιστο και βολικό, μειώνει κατά πολύ την ταλαιπωρία του "ταξιδιού".
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Marcos, πιστεύω ότι σε τέτοια σοβαρά θέματα δεν πρέπει να σε φάνε οι ντροπές, στην τελική πελάτης είσαι και έχεις το δικαίωμα να τον πάρεις τον γάτο ότι ώρα θες,δεν θα ρωτήσεις κιόλας! Όπως και στον άνθρωπο έτσι και στα ζώα πάντα η 2η γνώμη είναι η καλύτερη και ευκολότερη λύση
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
πρωσοπικη μου γνωμη η παρακεντηση επρεπε να ειχε γινει απο την αρχη, τωρα εξαρταται τι θα δειξει το υγρο αν εχει πολλες πρωτεϊνες ειναι λοιμωδη πειτωνιτιδα αν εχει κυταρα πιθανον ειναι νεοπλασια, κανονικατην πρωτεϊνεμια επρεπε να ηταν μαζι με τις γενικες εξατασεις που εκανε, τουλαχιστον στην παρακεντηση ας αφαιρεση και καποια ποσοτητα υγρου για να αισθανθει καλυτερα ο γατος, παντως πρεπει να παραδεχθω οτι εχει μυστηρια κλινικη εικονα γιατι τοση ανεμια δεν κολλαει με την ορεξη που εχει 
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που έχω αποφασίσει για την ώρα είναι να του δώσω το χρόνο να κάνει κι αυτές τις εξετάσεις, και την Δευτέρα να τον πάω για δεύτερη γνώμη το δίχως άλλο. Ελπίζω να μην κινδυνεύει μέχρι τότε... τι λες;
stellak
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι μάλλον και τα δύο ισχύουν... Απ' αυτά που γράφεις, βλέπω ότι ο γιατρός ταλαιπωρεί πολύ τον γάτο σου για να βγάλει άκρη (και πάλι δεν τα καταφέρνει). Αυτό που καθόλου δεν μου αρέσει είναι που του δίνει φάρμακα χωρίς να είναι σίγουρος για το τι έχει (η αντιβίωση π.χ., είναι για να καταπολεμήσει μικρόβια ή βακτήρια, αλλά ταυτόχρονα εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Αν δίνεται έτσι στα κουτουρού, μπορεί να "στρώσει πεδίο" σε κάτι άλλο που υπάρχει στον οργανισμό να εκδηλωθεί ή να εξαπλωθεί).
Άσε τις ντροπές κατά μέρος, γιατί εδώ παίζεται η ζωή (και η ποιότητα ζωής) του γάτου που αγαπάς πολύ απ' όσο βλέπω. Πάρε όσες εξετάσεις έχετε κάνει μέχρι στιγμής (στο κάτω κάτω τις πλήρωσες, δικαιούσαι να έχεις τα αποτελέσματα στα χέρια σου) και πηγαίνετε ΑΜΕΣΑ στον Αίλουρο. Μια λύση για το θέμα της μεταφοράς είναι το Pet Taxi, το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ στο παρελθόν. Ακριβό, αλλά αξιόπιστο και βολικό, μειώνει κατά πολύ την ταλαιπωρία του "ταξιδιού".
Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο. Μην ταλαιπωρείσαι άλλο, είναι κρίμα γιατί πραγματικά ενδιαφέρεσαι για το γατουλάκι.
ruko
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool