JohnDVM
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά ακόμα γίνονται εργαστηριακές εξετάσεις. Άμα τον πάω τώρα αλλού, θα πρέπει να ξαναγίνουν όλες από την αρχή και πάλι θα χαθεί χρόνος... Θα τον πάω με τις εξετάσεις του την Δευτέρα το απόγευμα στον Αίλουρο. Ό,τι κι αν έχει πει ο γιατρός εδώ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ για την πληροφορία για το pet-taxi. Ούτε ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο... Πόσο μπορεί να κοστίζει δηλαδή για Παγκράτι- Π.Φάληρο; Κατά προσέγγιση...
Αυτός ο συγκεκριμένος (www.pettaxi.gr) χρεώνει 13 ευρώ την ώρα από όπου κι αν ξεκινά και όπου κι αν καταλήγει η κούρσα. Τον χρησιμοποίησα πρόσφατα, στις αρχές του Γενάρη. Είναι ακριβός, αλλά σαν άνθρωπος δε μου γέμισε το μάτι. Παρεξηγήθηκε που του είπα ότι δεν τον ήξερα πριν και άρχισε μια ατέλειωτη λογοδιάρροια περί της επιχείρησής του και της δουλειάς του και από πάνω: ειρωνευόταν τη γάτα μου που ήταν ανήσυχη και νιαούριζε! Γενικώς, είναι χάλια επαγγελματίας (κι αν με διαβάζει τώρα, καρφί δε μου καίγεται!). Δεν τον ξαναχρησιμοποίησα και ούτε πρόκειται να το κάνω στο μέλλον. Άσε που θέλει και να κλείσει τα ραντεβού του μέρες πριν, ο κύριος! Δηλαδή, αν τύχει κάτι έκτακτο, θα πάει ο πελάτης να κόψει το κεφάλι του;

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
!!! Ωχ, αγρίεψα στα καλά καθούμενα...
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτός ο συγκεκριμένος (www.pettaxi.gr) χρεώνει 13 ευρώ την ώρα από όπου κι αν ξεκινά και όπου κι αν καταλήγει η κούρσα. Τον χρησιμοποίησα πρόσφατα, στις αρχές του Γενάρη. Είναι ακριβός, αλλά σαν άνθρωπος δε μου γέμισε το μάτι. Παρεξηγήθηκε που του είπα ότι δεν τον ήξερα πριν και άρχισε μια ατέλειωτη λογοδιάρροια περί της επιχείρησής του και της δουλειάς του και από πάνω: ειρωνευόταν τη γάτα μου που ήταν ανήσυχη και νιαούριζε! Γενικώς, είναι χάλια επαγγελματίας (κι αν με διαβάζει τώρα, καρφί δε μου καίγεται!). Δεν τον ξαναχρησιμοποίησα και ούτε πρόκειται να το κάνω στο μέλλον. Άσε που θέλει και να κλείσει τα ραντεβού του μέρες πριν, ο κύριος! Δηλαδή, αν τύχει κάτι έκτακτο, θα πάει ο πελάτης να κόψει το κεφάλι του;![]()
Από αυτά που βλέπω στην ιστοσελίδα του, μάλλον προτιμά πιο πολύ τα σκυλάκια....Πάντως καλό είναι να μοιραζόμαστε τέτοιες αρνητικές εμπειρίες για να ξέρουμε που θα πέσουμε...
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρώτα απ' όλα, ξαναπήγα τον Αιγύπτιο στον γιατρό για να προσπαθήσει να του πάρει υγρό από την κοιλίτσα του για εξέταση. Δυστυχώς, δεν ήταν δυνατόν για άλλη μιά φορά, γιατί ήταν πολύ πυκνό, και δεν μπορούσε να περάσει από τη βελόνα της σύριγγας.
Ευτυχώς το γατονάκι δεν πονάει καθόλου με την παρακέντηση. Ούτε που το καταλαβαίνει, ευτυχώς...Πρώτα να σας πώ ότι αποφάσισα να δώσω το χρόνο που χρειάζεται ο γιατρός για να κάνει την διάγνωσή του, μιάς και είναι δύσκολη η περίπτωση λόγω του ότι υπάρχουν αντιφατικές ενδείξεις στις εξετάσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα, και γι' αυτό χρειάζεται αυτός ο χρόνος. Βλέπω ότι πραγματικά ενδιαφέρεται για το γατόνι, οπότε θα του αφήσω το χρονικό διάστημα που χρειάζεται, μέχρι τη Δευτέρα, και μετά θα πάω για δεύτερη γνώμη.

Γιατί για να πάρεις δεύτερη γνώμη, πρέπει να έχεις την πρώτη και είμαι πεποισμένη ότι δεν πρόκειται για περίπτωση που ο καλός γιατρός θα κοιτάξει το γάτο και με μιάς θα κάνει διάγνωση, χρειάζονται εξετάσεις και μάλιστα πολλές.
Έτσι δεν έχει νόημα να γίνονται οι ίδιες εξετάσεις συγχρόνως σε δύο γιατρούς. Ας τελειώσει ο πρώτος και βλέπουμε.
Επίσης ο γιατρός που τον παρακολουθεί αυτή τη στιγμή, απ' ότι είδα προτείνεται και στο site σας από κάποιο μέλος.
Ακόμα να σας πω ότι από ασθένειες βαριές και δύσκολες έχω δυστυχώς τεράστια εμπειρία σε ανθρώπους μου, και γνωρίζω καλά, ότι αν το πρόβλημα είναι περίπλοκο, θέλει το χρόνο του και δεν λέει τίποτε να βγάζεις εκτός μάνι μάνι το γιατρό γιατί απλώς διευρύνεις τον κυκεώνα... (Όχι φυσικά άμα είναι πασιφανώς άχρηστος...) Χρειάζεται δυστυχώς μιά μεγαλύτερη υπομονή και ψυχραιμία.
Όλα αυτά μετά από δεύτερη σκέψη δηλαδή, γιατί στην αρχή πανικοβάλλεσαι όπως όλοι...

Τις εξετάσεις μέχρι τώρα μου τις έδωσε ευγενέστατα και είδα ότι είχε ήδη κανονίσει με το εργαστήριο που συνεργάζεται, να έρθουν και να παραλάβουν το δείγμα υγρού - που δεν κατέστη τελικά δυνατόν να αντλήσει- αύριο που το εργαστήριο είναι κανονικά κλειστό.

Στη συνέχεια θα παραθέσω όλους αυτούς τους ιατρικούς όρους που για τους περισσότερους είναι κινέζικα
- για μένα όχι εντελώς, λόγω της ανθρώπινης ιατρικής εμπειρίας- για τον κτηνίατρό μας, μιάς και έχει κάνει τον κόπο να ασχοληθεί...Λοιπόν JohnDVM Μέχρι στιγμής υπάρχουν τα εξής:
Θα σου γράψω μόνο τα μη φυσιολογικά.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ:
WBC: 22.91 H
HGB: 7.7 L
HTC: 23.0 L
MCV: 30.4 L
MCH: 10.2 L
MCHC: 33.6 H
CHCM: 33.0 H
CH: 10.0 H
Neut: 77.0 H
Lymph: 9.0 L
LUC: 6.0 H
Οι ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ όλες ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικές

ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ:
Ώριμα ουδετερόφιλα
Ευμεγέθη λεμφοκύτταρα με έντονο βασεόφιλο κυτταρόπλασμα
Ήπια εωσινοφιλία
Ανισοκυττάρωση ++
Πολυχρωματοφυλία ++
Φαινόμενο Rouleaux
Δεν ανευρέθησαν λοιμογόνοι παράγοντες
FeLV(ELISA-Αντιγόνο) Αρνητικό
Το υγρό δεν μπόρεσε να το βγάλει με την παρακέντηση γιατί ήταν μάλλον γεμάτο ινική. (Και χρησιμοποίησε στ' αλήθεια χοντρή βελόνα)
Η μισή σταγόνα που βγήκε ήταν σκούρα καφέ και πηχτή.
(Μου είπε ότι το χρώμα είναι δυσοίωνο για λοιμώδη περιτονίτιδα)
Οι πρωτείνες μου είπε τώρα το βράδυ, είναι ανεβασμένες και έδωσε εντολή να εξετάσει η μικροβιολόγος προς την κατεύθυνση της λοιμώδους περιτονίτιδας. Θα το έχουμε αύριο το αποτέλεσμα.
Οι άλλες πιθανότητες που σκέφτεται είναι εκείνες του λεμφώματος στο έντερο, ή του νεοπλάσματος στον σπλήνα. Και μιά μικρή πιθανότητα τοξίκωσης αν τίποτε από αυτά δεν αποδειχθούν εργαστηριακά.
Αυτά για την ώρα.

Υ.Γ. Έχετε καταπληκτικά παιδιά στο forum!
Είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχει τέτοια ποιότητα στους ανθρώπους σας.
Αλλά θα μου πείς, υπάρχει περίπτωση άνθρωπος που αγαπάει τα γατονάκια να μην είναι super!!!
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.
Με συγκινείτε με την καλή σας την καρδιά και την διάθεση να βοηθήσετε

ladycat
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ για την πληροφορία για το pet-taxi. Ούτε ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο... Πόσο μπορεί να κοστίζει δηλαδή για Παγκράτι- Π.Φάληρο; Κατά προσέγγιση...
βρε παιδακι μου καλεσε μια εταιρια ταξι απλη κ πες οτι θα εχεις γατα με κλοουβακι θα πληρωσεις μονο 3 ευρω επιπλεον
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευτυχώς που μοιάζει πιο ορεξάτος ο Αιγύπτιός σου. Καλά αποτελέσματα να 'χετε και γρήγορα περαστικά!
drusilia
Διάσημο μέλος
Οπως κι αν εχει εύχομαι περαστικα!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
εγώ μένω Καισαριανή. Έχω αυτοκίνητο. Αν δεν βρεις κάποια φίλη σου να πάτε μαζί με το αυτοκίνητο στείλε μου πμ και θα πάμε μαζί. Πίστεψε με αν ήξερα τον Αίλουρο και το είχα κάνει και εγώ αυτό 40 μέρες πριν ίσως και η δικιά μου γατούλα να ζούσε. Ο Αίλουρος είναι ο καλύτερος από ότι λένε τα κορίτσια. Γράψε μου αν έχεις και γατοφόρο κι αν δεν έχεις να στο τατκοποιήσω κι αυτό.
Φιλικά
Ράνια
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
λοιπον απο τις εξετασεις συμπερενω οτι εχει καποια φλεγμονη πιθανον απο ιο ή καποιο νεοπλασμα , η αναιμια που υπαρχει δειχνει να προσπαθει ο οργανισμος να την αναπληρωσει, το οτι το υγρο ειναι πηχτο σημαινει οτι εχει πολλες πρωτεϊνες και αυτο ειναι ασχημο
απο δευτερα -τριτη θα πρεπει να ξανακανει εξετασεις για να δουμε εαν τα λευκα εχουν την ταση να επιστρεψουν στα φυσιολογικα πο σημαινει βελτιωση
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι. Θα δούμε...
Το καλό είναι ότι η κατάστασή του είναι σταθερή για την ώρα και τρώει πάντα σα λύκος.

Η μόνη στιγμή που σηκώνεται εκτός από το να πάει τουαλέτα, είναι αν έχουν περάσει δυό ωρίτσες και δεν του έχω δώσει φαγάκι!!! Και μόνο τότε έρχεται να με βρεί σιγά-σιγά και μου λέει :
"Μιάρρρ, μιάμμμ;;;;"
Αμέσως βέβαια όλοι οι μεζέδες ανοίγονται και σερβίρονται με χρυσά μαχαιροπήρουνα, όπως καταλαβαίνετε...Κορίτσια, ευχαριστώ για όλες τις προσφορές μεταφοράς.

Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα αυτή τη στιγμή.
Θα περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Σας φιλώ!!!

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γράψε μου αν έχεις και γατοφόρο κι αν δεν έχεις να στο τατκοποιήσω κι αυτό.
Φιλικά
Ράνια
Γατοφόρους είχα ήδη δύο,
και αγόρασα και μιά τρίτη πιό μεγάλη (για μικρά σκυλάκια) για την αφεντιά του, διότι είναι γάταρος ο φιλαράκος μου και ήθελα να μεταφέρεται με άνεση με την πρησμένη του κοιλίτσα,
αραχτός...

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Γατοφόρους είχα ήδη δύο,
και αγόρασα και μιά τρίτη πιό μεγάλη (για μικρά σκυλάκια) για την αφεντιά του, διότι είναι γάταρος ο φιλαράκος μου και ήθελα να μεταφέρεται με άνεση με την πρησμένη του κοιλίτσα,αραχτός...
![]()
Εύχομαι να συνεχίσει να είναι γάταρος για πολύ πολύ καιρό ακόμα και να σου κάνει παρεούλα

zorica
Διάσημο μέλος
Αυτο ειναι πολυ ευχαριστο νεο.Καλημέρα σε όλους!!!
Ναι. Θα δούμε...
Το καλό είναι ότι η κατάστασή του είναι σταθερή για την ώρα και τρώει πάντα σα λύκος.
Η μόνη στιγμή που σηκώνεται εκτός από το να πάει τουαλέτα, είναι αν έχουν περάσει δυό ωρίτσες και δεν του έχω δώσει φαγάκι!!! Και μόνο τότε έρχεται να με βρεί σιγά-σιγά και μου λέει :"Μιάρρρ, μιάμμμ;;;;"
Αμέσως βέβαια όλοι οι μεζέδες ανοίγονται και σερβίρονται με χρυσά μαχαιροπήρουνα, όπως καταλαβαίνετε...
Κορίτσια, ευχαριστώ για όλες τις προσφορές μεταφοράς.
Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα αυτή τη στιγμή.
Θα περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Σας φιλώ!!!![]()
Χαιρομαι πραγματκα.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μακάρι να πάνε όλα καλά...Με υπομονή, επιμονή και φροντίδα όλα γίνονται. Και όσο γρηγορότερα βρεθεί η άκρη τόσο καλύτερα για την αντιμετώπιση του προβλήματος...

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γειά σας παιδιά!Δεν σας έγραψα νωρίτερα, γιατί το γατονάκι μου κούρνιαζε δίπλα στον υπολογιστή και δεν ήθελα να τον ταράξω...
Λοιπόν, τα νεώτερα είναι ότι ο γιατρός του κατέληξε ότι μάλλον είναι καρκίνος. Χωρίς όμως να είναι σίγουρος.

Δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι έχει δίκιο.
Όπως και να 'χει, απόψε στις 7:00 το απόγευμα έχω κλείσει ραντεβού στον "Αίλουρο" και θα πάμε με όλες τις εξετάσεις να μας πει κι αυτός τη γνώμη του...
Θέλω να ελπίζω ότι θα έχει να πεί κάτι πιο ευοίωνο...
Πάντως ο γλυκός μου ο γατούλης ακόμη ελπίζει, κι εγώ μαζί του, διότι συνεχίζει να τρώει σα γουρουνάκι...

Αυτά τα λίγα για την ώρα.
Θα σας ξαναγράψω τα νεότερα το βράδυ αφού γυρίσουμε, κι αν είναι κουρνιασμένο στον υπολογιστή, αύριο από την δουλειά μου....
Σας φιλώ γλυκά
Χαρά
stellak
Διάσημο μέλος
Καλά να πάνε όλα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool