Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
μην απελπιζεσαι,απ`οτι ειδα εγω η δευτερη γνωμη ειναι παντα ευπροσδεκτη και απαρετητη θα ελεγα..
Με αγωνια περιμενουμε τα νεα σου..

ruko
Διάσημο μέλος
Περιμένουμε...
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χμ... Βλέπω ότι οι κατάσκοποι εργάζονται πυρετωδώς!!!

Ποιός μας είδε στον "αίλουρο" και δεν τον είδαμε εμείς;;;

Λοιπόν, ας ξεκινήσω απ' την αρχή...
Πρώτα απ' όλα δεν σας έγραψα νωρίτερα γιατί το αρρωστάκι είχε ξαπλώσει στο κομπιούτερ και δεν διανοήθηκα να τον κουνήσω. Αρκετά ταλαιπωρήθηκε σήμερα. Τώρα που ξάπλωσε στο κρεβατάκι του μπορώ να σας πώ τα νέα.
1)Πράγματι ο κος Παναγόπουλος μου έκανε την καλύτερη εντύπωση.

Το λέω γιατί είχα τις αμφιβολίες μου και σας το λέω ανοιχτά μήπως ήταν διαφημιστικό το θέμα.
Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.
Συγχωρέστε με.
Πάντως σας εμπιστεύτηκα και πιστεύω ότι είχατε απόλυτο δίκιο, και σας ευχαριστώ θερμότατα για την επιμονή σας.
Του το είπα ότι τον βρήκα από τις δικές σας συστάσεις.
2)Τα νέα για το γατονάκι, φοβάμαι πώς δεν θα είναι καλά.
Θα περιμένουμε μέχρι αύριο να βγούν κάποιες αιματολογικές που ήθελε ο κος Παναγόπουλος ακόμη, και να δούμε αν παίρνει βελτίωση η κατάστασή του ή όχι.
Τον καρκίνο τον απέκλεισε, όμως υπάρχουν αρκετά πεδία ανοιχτά, που όλα είναι δυσοίωνα:
α)AIDS,
β)Λοιμώδης περιτονίτιδα,
γ)και τα δύο μαζί,
δ) Ρήξη του σπλήνα,
ε) Ποντικοφάρμακο που προκαλεί εσωτερική αιμορραγία (του έκανε άμεσα μια ένεση με βιταμίκη Κάπα που είναι αντίδοτο) και
στ)Παγκρεατίτιδα. Περίπου όλα αν κατάλαβα καλά, είναι το πιθανότερο να συνοδεύονται από AIDS.
Χάλια μαύρα κοινώς...

Τέλος πάντων, θα περιμένουμε μέχρι αύριο και θα έχουμε πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα ελπίζω...
Πάντως δεν φανταζόμουν ότι μπορεί ένας γιατρός να φερθεί τόσο λεπτεπίλεπτα σε ένα ζωάκι.

Τον εξέταζε για κανένα μισάωρο, του πήρε αίμα, του έκανε ένεση και ο γατάκος ήταν ήρεμος σα να τον κρατούσα εγώ και νομίζω και λίγο καλύτερα ακόμη.
Ελπίζω να μην τον ζάλισα τον γιατρό, γιατί είχα σημειώσει τόσες πολλές λεπτομέρειες να του πώ που μιλάγαμε άλλη μισή ώρα.

Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ, ό,τι κι αν γίνει.
Ελπίζω να σώζεται ο φιλαράκος, ή έστω να μπορεί να παραταθεί η ζωούλα του...

Η συμβουλή σας πάντως ήταν σοφή.

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι σίγουρη και πεπεισμένη πως ό,τι είναι αυτό που βασανίζει το γατούλη, θα το βρει ο Αίλουρος... ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ για να βελτιώσει τη ζωή του γατούλη!!!
Πίστεψέ με δεν θα επέμενα, αν δεν ήμουν 100% πεπεισμένη...

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ίδιος ο Μπάμπης ο Γιακάς μου που τον έχασα τον Οκτώβριο....

Ούπς!!!! Παναγιωτόπουλος;;;;

Ντροπή μου!!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα το κοιτάξω πάντως λεπτομερώς αύριο.
Ενδιαφέρον φαίνεται...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
anastasiaka
Νεοφερμένο μέλος
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμείς δεν ειχαμε τον χρόνο να το κανουμε στον Αλέξανδρο αλλα θα το κανουν εκεί που θα πάει
Μα τι πράγμα είναι αυτό, βρε παιδιά...
Όλοι έχουμε γατονάκια που χάθηκαν;;;:cry:
drusilia
Διάσημο μέλος
Μα τι πράγμα είναι αυτό, βρε παιδιά...
Όλοι έχουμε γατονάκια που χάθηκαν;;;:cry:
Καλέ δεν πέθανε, θα πάει σε ένα shelter στο Βερολίνο!

Το AIDS δεν ειναι κάτι τραγικό, άμα προσέχει το γατάκι.
Απλα δεν τον ήθελε να τον υιοθετήσει κανείς εδώ λόγω προκατάληψης.
Περαστικά στον ψιψινο, ολα καλά θα πάνε!

zorica
Διάσημο μέλος
Γιατι μου ειπε η δικη μου ιατρος οτι στα τελευταια συνεδρια του πανεπιστιμιου ακουσε οτι σπανια μεν αλλα εχουν σημειωθει περιπτωσεις δε...
Ευχομαι τα καλυτερα στο γατονι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool