strayshelp Δραστήριο μέλος Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:16 Η strayshelp: #21 09-09-09 17:16 3o παζάρι βιβλίων από τις NineLives Χρειάζεστε μια καλή παρέα για τα φθινοπωρινά απογεύματα? Ελάτε να διαλέξετε βιβλίο από το τρίτο παζάρι βιβλίων των ΕΦΤΑΨΥΧΩΝ. Την Παγκόσμια ημέρα των ζώων (4/10/09) μεταξύ 11 το πρωϊ και 2 το μεσημέρι, στην οδό Μπιζανιου 12 στου Παπάγου,θα βρείτε Αγγλικά,Ελληνικά και Γερμανικά βιβλία σε μοναδικές τιμές...για να αντισταθείτε στην τρέλλα των εκλογών αλλά και σπιτικά cakes,τσάϊ και καφέ σε έναν όμορφο καταπράσινο κήπο. Τιμή εισιτηρίου:5 ευρώ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ''ΕΦΤΑΨΥΧΕΣ''. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:210 651 3292 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:10 Η Voula έγραψε: #22 09-09-09 22:10 Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:44 Η moukelis έγραψε: #23 10-09-09 08:44 Το εβαλα και στο φορουμ του Bookcrossing μηπως ενδιαφερεται και καποιος απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #24 10-09-09 10:01 Πολύ ωραία πρωτοβουλία ΟΠέφτει σε κακή μέρα βέβαια, αλλά νομίζω ότι θα σε ακολουθήσω Βούλα Ερώτηση: τα βιβλία είναι καινούργια και μεταχειρισμένα; Αν έχει και μεταχειρισμένα, μπορούμε να συνεισφέρουμε με δικά μας βιβλία που δε χωράνε πουθενά; Σε καλή κατάσταση, εννοείται, και αφιλοκερδώς Θα υπάρχουν και άλλα αντικείμενα προς πώληση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:49 Η Nonika έγραψε: #25 11-09-09 02:49 Τικαλα να γινοταν κατι τετοιο και στη Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Η yasmin1gr: #26 11-09-09 02:54 Μπορειτε να το οργανωσετε με την Ευη δεν ειναι δυσκολο. Εμεις θα εχουμε κατι αναλογο στα φιλοζωικα σεμινάρια εδω στο Βαφοπούλειο στις 9 Οκτώμβρη. Αν φερουν και τα αλλα σωματεια τα υλικα τους θα ειναι πολύποίκιλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:56 Η Nonika έγραψε: #27 11-09-09 02:56 Τα βιβλια ποιοι τα δωριζουν;Μονο οι οργανωτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:51 Η Raktia έγραψε: #28 11-09-09 10:51 Η ημερομηνία ισχυει τώρα με τις εκλογές; Τότε δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η mickey mouse: #29 11-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Βούλα θα πάμε παρέα αφού ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:56 Η aretha έγραψε: #30 11-09-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα 'θελα να πάω! Θα πρέπει βέβαια να κατέβω μέχρι το Φάληρο για να ψηφίσω, οπότε δεν ξέρω τι ώρα θα μπορέσω να πάω... Ξέρει κανείς αν είναι κοντά στο μετρό η Μπιζανίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Voula έγραψε: #31 11-09-09 11:58 Μίκυ ΟΚ θα ψηφίσουμε και πάμε νωρίς το απόγευμα Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #32 11-09-09 12:03 Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Melini έγραψε: #33 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μαρή καθισιό δεν έχει ο κ..ς σου εσένα!! Εγώ θέλω να έρθω, θα ψηφίσω νωρίς και θα προσπαθήσω να έρθω με τον Πέτρο. Αμα παίξει και φαγητό μετά, μάλλον είμαστε μέσα (αν θέλετε άντρα στην παρέα) και ξέρει και κάτι ωραία ταβερνάκια στην Καιρσαριανή να μας πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η mickey mouse: #34 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η bunny έγραψε: #35 11-09-09 12:17 Εγώ δεν γίνεται να έρθω...Ψηφίζουμε στο Βόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η mickey mouse: #36 11-09-09 12:27 https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
3o παζάρι βιβλίων από τις NineLives Χρειάζεστε μια καλή παρέα για τα φθινοπωρινά απογεύματα? Ελάτε να διαλέξετε βιβλίο από το τρίτο παζάρι βιβλίων των ΕΦΤΑΨΥΧΩΝ. Την Παγκόσμια ημέρα των ζώων (4/10/09) μεταξύ 11 το πρωϊ και 2 το μεσημέρι, στην οδό Μπιζανιου 12 στου Παπάγου,θα βρείτε Αγγλικά,Ελληνικά και Γερμανικά βιβλία σε μοναδικές τιμές...για να αντισταθείτε στην τρέλλα των εκλογών αλλά και σπιτικά cakes,τσάϊ και καφέ σε έναν όμορφο καταπράσινο κήπο. Τιμή εισιτηρίου:5 ευρώ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ''ΕΦΤΑΨΥΧΕΣ''. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:210 651 3292 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:10 Η Voula έγραψε: #22 09-09-09 22:10 Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:44 Η moukelis έγραψε: #23 10-09-09 08:44 Το εβαλα και στο φορουμ του Bookcrossing μηπως ενδιαφερεται και καποιος απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #24 10-09-09 10:01 Πολύ ωραία πρωτοβουλία ΟΠέφτει σε κακή μέρα βέβαια, αλλά νομίζω ότι θα σε ακολουθήσω Βούλα Ερώτηση: τα βιβλία είναι καινούργια και μεταχειρισμένα; Αν έχει και μεταχειρισμένα, μπορούμε να συνεισφέρουμε με δικά μας βιβλία που δε χωράνε πουθενά; Σε καλή κατάσταση, εννοείται, και αφιλοκερδώς Θα υπάρχουν και άλλα αντικείμενα προς πώληση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:49 Η Nonika έγραψε: #25 11-09-09 02:49 Τικαλα να γινοταν κατι τετοιο και στη Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Η yasmin1gr: #26 11-09-09 02:54 Μπορειτε να το οργανωσετε με την Ευη δεν ειναι δυσκολο. Εμεις θα εχουμε κατι αναλογο στα φιλοζωικα σεμινάρια εδω στο Βαφοπούλειο στις 9 Οκτώμβρη. Αν φερουν και τα αλλα σωματεια τα υλικα τους θα ειναι πολύποίκιλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:56 Η Nonika έγραψε: #27 11-09-09 02:56 Τα βιβλια ποιοι τα δωριζουν;Μονο οι οργανωτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:51 Η Raktia έγραψε: #28 11-09-09 10:51 Η ημερομηνία ισχυει τώρα με τις εκλογές; Τότε δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η mickey mouse: #29 11-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Βούλα θα πάμε παρέα αφού ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:56 Η aretha έγραψε: #30 11-09-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα 'θελα να πάω! Θα πρέπει βέβαια να κατέβω μέχρι το Φάληρο για να ψηφίσω, οπότε δεν ξέρω τι ώρα θα μπορέσω να πάω... Ξέρει κανείς αν είναι κοντά στο μετρό η Μπιζανίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Voula έγραψε: #31 11-09-09 11:58 Μίκυ ΟΚ θα ψηφίσουμε και πάμε νωρίς το απόγευμα Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #32 11-09-09 12:03 Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Melini έγραψε: #33 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μαρή καθισιό δεν έχει ο κ..ς σου εσένα!! Εγώ θέλω να έρθω, θα ψηφίσω νωρίς και θα προσπαθήσω να έρθω με τον Πέτρο. Αμα παίξει και φαγητό μετά, μάλλον είμαστε μέσα (αν θέλετε άντρα στην παρέα) και ξέρει και κάτι ωραία ταβερνάκια στην Καιρσαριανή να μας πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η mickey mouse: #34 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η bunny έγραψε: #35 11-09-09 12:17 Εγώ δεν γίνεται να έρθω...Ψηφίζουμε στο Βόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η mickey mouse: #36 11-09-09 12:27 https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:44 Η moukelis έγραψε: #23 10-09-09 08:44 Το εβαλα και στο φορουμ του Bookcrossing μηπως ενδιαφερεται και καποιος απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #24 10-09-09 10:01 Πολύ ωραία πρωτοβουλία ΟΠέφτει σε κακή μέρα βέβαια, αλλά νομίζω ότι θα σε ακολουθήσω Βούλα Ερώτηση: τα βιβλία είναι καινούργια και μεταχειρισμένα; Αν έχει και μεταχειρισμένα, μπορούμε να συνεισφέρουμε με δικά μας βιβλία που δε χωράνε πουθενά; Σε καλή κατάσταση, εννοείται, και αφιλοκερδώς Θα υπάρχουν και άλλα αντικείμενα προς πώληση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:49 Η Nonika έγραψε: #25 11-09-09 02:49 Τικαλα να γινοταν κατι τετοιο και στη Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Η yasmin1gr: #26 11-09-09 02:54 Μπορειτε να το οργανωσετε με την Ευη δεν ειναι δυσκολο. Εμεις θα εχουμε κατι αναλογο στα φιλοζωικα σεμινάρια εδω στο Βαφοπούλειο στις 9 Οκτώμβρη. Αν φερουν και τα αλλα σωματεια τα υλικα τους θα ειναι πολύποίκιλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:56 Η Nonika έγραψε: #27 11-09-09 02:56 Τα βιβλια ποιοι τα δωριζουν;Μονο οι οργανωτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:51 Η Raktia έγραψε: #28 11-09-09 10:51 Η ημερομηνία ισχυει τώρα με τις εκλογές; Τότε δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η mickey mouse: #29 11-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Βούλα θα πάμε παρέα αφού ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:56 Η aretha έγραψε: #30 11-09-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα 'θελα να πάω! Θα πρέπει βέβαια να κατέβω μέχρι το Φάληρο για να ψηφίσω, οπότε δεν ξέρω τι ώρα θα μπορέσω να πάω... Ξέρει κανείς αν είναι κοντά στο μετρό η Μπιζανίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Voula έγραψε: #31 11-09-09 11:58 Μίκυ ΟΚ θα ψηφίσουμε και πάμε νωρίς το απόγευμα Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #32 11-09-09 12:03 Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Melini έγραψε: #33 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μαρή καθισιό δεν έχει ο κ..ς σου εσένα!! Εγώ θέλω να έρθω, θα ψηφίσω νωρίς και θα προσπαθήσω να έρθω με τον Πέτρο. Αμα παίξει και φαγητό μετά, μάλλον είμαστε μέσα (αν θέλετε άντρα στην παρέα) και ξέρει και κάτι ωραία ταβερνάκια στην Καιρσαριανή να μας πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η mickey mouse: #34 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η bunny έγραψε: #35 11-09-09 12:17 Εγώ δεν γίνεται να έρθω...Ψηφίζουμε στο Βόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η mickey mouse: #36 11-09-09 12:27 https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το εβαλα και στο φορουμ του Bookcrossing μηπως ενδιαφερεται και καποιος απο εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η Melini έγραψε: #24 10-09-09 10:01 Πολύ ωραία πρωτοβουλία ΟΠέφτει σε κακή μέρα βέβαια, αλλά νομίζω ότι θα σε ακολουθήσω Βούλα Ερώτηση: τα βιβλία είναι καινούργια και μεταχειρισμένα; Αν έχει και μεταχειρισμένα, μπορούμε να συνεισφέρουμε με δικά μας βιβλία που δε χωράνε πουθενά; Σε καλή κατάσταση, εννοείται, και αφιλοκερδώς Θα υπάρχουν και άλλα αντικείμενα προς πώληση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:49 Η Nonika έγραψε: #25 11-09-09 02:49 Τικαλα να γινοταν κατι τετοιο και στη Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Η yasmin1gr: #26 11-09-09 02:54 Μπορειτε να το οργανωσετε με την Ευη δεν ειναι δυσκολο. Εμεις θα εχουμε κατι αναλογο στα φιλοζωικα σεμινάρια εδω στο Βαφοπούλειο στις 9 Οκτώμβρη. Αν φερουν και τα αλλα σωματεια τα υλικα τους θα ειναι πολύποίκιλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:56 Η Nonika έγραψε: #27 11-09-09 02:56 Τα βιβλια ποιοι τα δωριζουν;Μονο οι οργανωτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:51 Η Raktia έγραψε: #28 11-09-09 10:51 Η ημερομηνία ισχυει τώρα με τις εκλογές; Τότε δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η mickey mouse: #29 11-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Βούλα θα πάμε παρέα αφού ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:56 Η aretha έγραψε: #30 11-09-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα 'θελα να πάω! Θα πρέπει βέβαια να κατέβω μέχρι το Φάληρο για να ψηφίσω, οπότε δεν ξέρω τι ώρα θα μπορέσω να πάω... Ξέρει κανείς αν είναι κοντά στο μετρό η Μπιζανίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Voula έγραψε: #31 11-09-09 11:58 Μίκυ ΟΚ θα ψηφίσουμε και πάμε νωρίς το απόγευμα Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #32 11-09-09 12:03 Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Melini έγραψε: #33 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μαρή καθισιό δεν έχει ο κ..ς σου εσένα!! Εγώ θέλω να έρθω, θα ψηφίσω νωρίς και θα προσπαθήσω να έρθω με τον Πέτρο. Αμα παίξει και φαγητό μετά, μάλλον είμαστε μέσα (αν θέλετε άντρα στην παρέα) και ξέρει και κάτι ωραία ταβερνάκια στην Καιρσαριανή να μας πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η mickey mouse: #34 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η bunny έγραψε: #35 11-09-09 12:17 Εγώ δεν γίνεται να έρθω...Ψηφίζουμε στο Βόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η mickey mouse: #36 11-09-09 12:27 https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ ωραία πρωτοβουλία ΟΠέφτει σε κακή μέρα βέβαια, αλλά νομίζω ότι θα σε ακολουθήσω Βούλα Ερώτηση: τα βιβλία είναι καινούργια και μεταχειρισμένα; Αν έχει και μεταχειρισμένα, μπορούμε να συνεισφέρουμε με δικά μας βιβλία που δε χωράνε πουθενά; Σε καλή κατάσταση, εννοείται, και αφιλοκερδώς Θα υπάρχουν και άλλα αντικείμενα προς πώληση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:49 Η Nonika έγραψε: #25 11-09-09 02:49 Τικαλα να γινοταν κατι τετοιο και στη Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Η yasmin1gr: #26 11-09-09 02:54 Μπορειτε να το οργανωσετε με την Ευη δεν ειναι δυσκολο. Εμεις θα εχουμε κατι αναλογο στα φιλοζωικα σεμινάρια εδω στο Βαφοπούλειο στις 9 Οκτώμβρη. Αν φερουν και τα αλλα σωματεια τα υλικα τους θα ειναι πολύποίκιλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:56 Η Nonika έγραψε: #27 11-09-09 02:56 Τα βιβλια ποιοι τα δωριζουν;Μονο οι οργανωτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:51 Η Raktia έγραψε: #28 11-09-09 10:51 Η ημερομηνία ισχυει τώρα με τις εκλογές; Τότε δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η mickey mouse: #29 11-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Βούλα θα πάμε παρέα αφού ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:56 Η aretha έγραψε: #30 11-09-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα 'θελα να πάω! Θα πρέπει βέβαια να κατέβω μέχρι το Φάληρο για να ψηφίσω, οπότε δεν ξέρω τι ώρα θα μπορέσω να πάω... Ξέρει κανείς αν είναι κοντά στο μετρό η Μπιζανίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Voula έγραψε: #31 11-09-09 11:58 Μίκυ ΟΚ θα ψηφίσουμε και πάμε νωρίς το απόγευμα Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #32 11-09-09 12:03 Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Melini έγραψε: #33 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μαρή καθισιό δεν έχει ο κ..ς σου εσένα!! Εγώ θέλω να έρθω, θα ψηφίσω νωρίς και θα προσπαθήσω να έρθω με τον Πέτρο. Αμα παίξει και φαγητό μετά, μάλλον είμαστε μέσα (αν θέλετε άντρα στην παρέα) και ξέρει και κάτι ωραία ταβερνάκια στην Καιρσαριανή να μας πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η mickey mouse: #34 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η bunny έγραψε: #35 11-09-09 12:17 Εγώ δεν γίνεται να έρθω...Ψηφίζουμε στο Βόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η mickey mouse: #36 11-09-09 12:27 https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τικαλα να γινοταν κατι τετοιο και στη Λαρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:54 Η yasmin1gr: #26 11-09-09 02:54 Μπορειτε να το οργανωσετε με την Ευη δεν ειναι δυσκολο. Εμεις θα εχουμε κατι αναλογο στα φιλοζωικα σεμινάρια εδω στο Βαφοπούλειο στις 9 Οκτώμβρη. Αν φερουν και τα αλλα σωματεια τα υλικα τους θα ειναι πολύποίκιλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:56 Η Nonika έγραψε: #27 11-09-09 02:56 Τα βιβλια ποιοι τα δωριζουν;Μονο οι οργανωτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:51 Η Raktia έγραψε: #28 11-09-09 10:51 Η ημερομηνία ισχυει τώρα με τις εκλογές; Τότε δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η mickey mouse: #29 11-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Βούλα θα πάμε παρέα αφού ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:56 Η aretha έγραψε: #30 11-09-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα 'θελα να πάω! Θα πρέπει βέβαια να κατέβω μέχρι το Φάληρο για να ψηφίσω, οπότε δεν ξέρω τι ώρα θα μπορέσω να πάω... Ξέρει κανείς αν είναι κοντά στο μετρό η Μπιζανίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Voula έγραψε: #31 11-09-09 11:58 Μίκυ ΟΚ θα ψηφίσουμε και πάμε νωρίς το απόγευμα Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #32 11-09-09 12:03 Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Melini έγραψε: #33 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μαρή καθισιό δεν έχει ο κ..ς σου εσένα!! Εγώ θέλω να έρθω, θα ψηφίσω νωρίς και θα προσπαθήσω να έρθω με τον Πέτρο. Αμα παίξει και φαγητό μετά, μάλλον είμαστε μέσα (αν θέλετε άντρα στην παρέα) και ξέρει και κάτι ωραία ταβερνάκια στην Καιρσαριανή να μας πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η mickey mouse: #34 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η bunny έγραψε: #35 11-09-09 12:17 Εγώ δεν γίνεται να έρθω...Ψηφίζουμε στο Βόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η mickey mouse: #36 11-09-09 12:27 https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορειτε να το οργανωσετε με την Ευη δεν ειναι δυσκολο. Εμεις θα εχουμε κατι αναλογο στα φιλοζωικα σεμινάρια εδω στο Βαφοπούλειο στις 9 Οκτώμβρη. Αν φερουν και τα αλλα σωματεια τα υλικα τους θα ειναι πολύποίκιλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:56 Η Nonika έγραψε: #27 11-09-09 02:56 Τα βιβλια ποιοι τα δωριζουν;Μονο οι οργανωτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:51 Η Raktia έγραψε: #28 11-09-09 10:51 Η ημερομηνία ισχυει τώρα με τις εκλογές; Τότε δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η mickey mouse: #29 11-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Βούλα θα πάμε παρέα αφού ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:56 Η aretha έγραψε: #30 11-09-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα 'θελα να πάω! Θα πρέπει βέβαια να κατέβω μέχρι το Φάληρο για να ψηφίσω, οπότε δεν ξέρω τι ώρα θα μπορέσω να πάω... Ξέρει κανείς αν είναι κοντά στο μετρό η Μπιζανίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Voula έγραψε: #31 11-09-09 11:58 Μίκυ ΟΚ θα ψηφίσουμε και πάμε νωρίς το απόγευμα Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #32 11-09-09 12:03 Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Melini έγραψε: #33 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μαρή καθισιό δεν έχει ο κ..ς σου εσένα!! Εγώ θέλω να έρθω, θα ψηφίσω νωρίς και θα προσπαθήσω να έρθω με τον Πέτρο. Αμα παίξει και φαγητό μετά, μάλλον είμαστε μέσα (αν θέλετε άντρα στην παρέα) και ξέρει και κάτι ωραία ταβερνάκια στην Καιρσαριανή να μας πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η mickey mouse: #34 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η bunny έγραψε: #35 11-09-09 12:17 Εγώ δεν γίνεται να έρθω...Ψηφίζουμε στο Βόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η mickey mouse: #36 11-09-09 12:27 https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα βιβλια ποιοι τα δωριζουν;Μονο οι οργανωτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:51 Η Raktia έγραψε: #28 11-09-09 10:51 Η ημερομηνία ισχυει τώρα με τις εκλογές; Τότε δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η mickey mouse: #29 11-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Βούλα θα πάμε παρέα αφού ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:56 Η aretha έγραψε: #30 11-09-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα 'θελα να πάω! Θα πρέπει βέβαια να κατέβω μέχρι το Φάληρο για να ψηφίσω, οπότε δεν ξέρω τι ώρα θα μπορέσω να πάω... Ξέρει κανείς αν είναι κοντά στο μετρό η Μπιζανίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Voula έγραψε: #31 11-09-09 11:58 Μίκυ ΟΚ θα ψηφίσουμε και πάμε νωρίς το απόγευμα Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #32 11-09-09 12:03 Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Melini έγραψε: #33 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μαρή καθισιό δεν έχει ο κ..ς σου εσένα!! Εγώ θέλω να έρθω, θα ψηφίσω νωρίς και θα προσπαθήσω να έρθω με τον Πέτρο. Αμα παίξει και φαγητό μετά, μάλλον είμαστε μέσα (αν θέλετε άντρα στην παρέα) και ξέρει και κάτι ωραία ταβερνάκια στην Καιρσαριανή να μας πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η mickey mouse: #34 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η bunny έγραψε: #35 11-09-09 12:17 Εγώ δεν γίνεται να έρθω...Ψηφίζουμε στο Βόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η mickey mouse: #36 11-09-09 12:27 https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ημερομηνία ισχυει τώρα με τις εκλογές; Τότε δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:29 Η mickey mouse: #29 11-09-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Βούλα θα πάμε παρέα αφού ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:56 Η aretha έγραψε: #30 11-09-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα 'θελα να πάω! Θα πρέπει βέβαια να κατέβω μέχρι το Φάληρο για να ψηφίσω, οπότε δεν ξέρω τι ώρα θα μπορέσω να πάω... Ξέρει κανείς αν είναι κοντά στο μετρό η Μπιζανίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Voula έγραψε: #31 11-09-09 11:58 Μίκυ ΟΚ θα ψηφίσουμε και πάμε νωρίς το απόγευμα Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #32 11-09-09 12:03 Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Melini έγραψε: #33 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μαρή καθισιό δεν έχει ο κ..ς σου εσένα!! Εγώ θέλω να έρθω, θα ψηφίσω νωρίς και θα προσπαθήσω να έρθω με τον Πέτρο. Αμα παίξει και φαγητό μετά, μάλλον είμαστε μέσα (αν θέλετε άντρα στην παρέα) και ξέρει και κάτι ωραία ταβερνάκια στην Καιρσαριανή να μας πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η mickey mouse: #34 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η bunny έγραψε: #35 11-09-09 12:17 Εγώ δεν γίνεται να έρθω...Ψηφίζουμε στο Βόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η mickey mouse: #36 11-09-09 12:27 https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Βούλα θα πάμε παρέα αφού ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:56 Η aretha έγραψε: #30 11-09-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα 'θελα να πάω! Θα πρέπει βέβαια να κατέβω μέχρι το Φάληρο για να ψηφίσω, οπότε δεν ξέρω τι ώρα θα μπορέσω να πάω... Ξέρει κανείς αν είναι κοντά στο μετρό η Μπιζανίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Voula έγραψε: #31 11-09-09 11:58 Μίκυ ΟΚ θα ψηφίσουμε και πάμε νωρίς το απόγευμα Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #32 11-09-09 12:03 Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Melini έγραψε: #33 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μαρή καθισιό δεν έχει ο κ..ς σου εσένα!! Εγώ θέλω να έρθω, θα ψηφίσω νωρίς και θα προσπαθήσω να έρθω με τον Πέτρο. Αμα παίξει και φαγητό μετά, μάλλον είμαστε μέσα (αν θέλετε άντρα στην παρέα) και ξέρει και κάτι ωραία ταβερνάκια στην Καιρσαριανή να μας πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η mickey mouse: #34 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η bunny έγραψε: #35 11-09-09 12:17 Εγώ δεν γίνεται να έρθω...Ψηφίζουμε στο Βόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η mickey mouse: #36 11-09-09 12:27 https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Aκούγεται υπέροχο. Ποια άλλη fun του διαβάσματος ενδιαφέρεται για να πάμε μαζί ? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ θα 'θελα να πάω! Θα πρέπει βέβαια να κατέβω μέχρι το Φάληρο για να ψηφίσω, οπότε δεν ξέρω τι ώρα θα μπορέσω να πάω... Ξέρει κανείς αν είναι κοντά στο μετρό η Μπιζανίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:58 Η Voula έγραψε: #31 11-09-09 11:58 Μίκυ ΟΚ θα ψηφίσουμε και πάμε νωρίς το απόγευμα Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #32 11-09-09 12:03 Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Melini έγραψε: #33 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μαρή καθισιό δεν έχει ο κ..ς σου εσένα!! Εγώ θέλω να έρθω, θα ψηφίσω νωρίς και θα προσπαθήσω να έρθω με τον Πέτρο. Αμα παίξει και φαγητό μετά, μάλλον είμαστε μέσα (αν θέλετε άντρα στην παρέα) και ξέρει και κάτι ωραία ταβερνάκια στην Καιρσαριανή να μας πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η mickey mouse: #34 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η bunny έγραψε: #35 11-09-09 12:17 Εγώ δεν γίνεται να έρθω...Ψηφίζουμε στο Βόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η mickey mouse: #36 11-09-09 12:27 https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μίκυ ΟΚ θα ψηφίσουμε και πάμε νωρίς το απόγευμα Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η Raktia έγραψε: #32 11-09-09 12:03 Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Melini έγραψε: #33 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μαρή καθισιό δεν έχει ο κ..ς σου εσένα!! Εγώ θέλω να έρθω, θα ψηφίσω νωρίς και θα προσπαθήσω να έρθω με τον Πέτρο. Αμα παίξει και φαγητό μετά, μάλλον είμαστε μέσα (αν θέλετε άντρα στην παρέα) και ξέρει και κάτι ωραία ταβερνάκια στην Καιρσαριανή να μας πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η mickey mouse: #34 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η bunny έγραψε: #35 11-09-09 12:17 Εγώ δεν γίνεται να έρθω...Ψηφίζουμε στο Βόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η mickey mouse: #36 11-09-09 12:27 https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Melini έγραψε: #33 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μαρή καθισιό δεν έχει ο κ..ς σου εσένα!! Εγώ θέλω να έρθω, θα ψηφίσω νωρίς και θα προσπαθήσω να έρθω με τον Πέτρο. Αμα παίξει και φαγητό μετά, μάλλον είμαστε μέσα (αν θέλετε άντρα στην παρέα) και ξέρει και κάτι ωραία ταβερνάκια στην Καιρσαριανή να μας πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η mickey mouse: #34 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η bunny έγραψε: #35 11-09-09 12:17 Εγώ δεν γίνεται να έρθω...Ψηφίζουμε στο Βόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η mickey mouse: #36 11-09-09 12:27 https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μαρή καθισιό δεν έχει ο κ..ς σου εσένα!! Εγώ θέλω να έρθω, θα ψηφίσω νωρίς και θα προσπαθήσω να έρθω με τον Πέτρο. Αμα παίξει και φαγητό μετά, μάλλον είμαστε μέσα (αν θέλετε άντρα στην παρέα) και ξέρει και κάτι ωραία ταβερνάκια στην Καιρσαριανή να μας πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η mickey mouse: #34 11-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η bunny έγραψε: #35 11-09-09 12:17 Εγώ δεν γίνεται να έρθω...Ψηφίζουμε στο Βόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η mickey mouse: #36 11-09-09 12:27 https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:17 Η bunny έγραψε: #35 11-09-09 12:17 Εγώ δεν γίνεται να έρθω...Ψηφίζουμε στο Βόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η mickey mouse: #36 11-09-09 12:27 https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ δεν γίνεται να έρθω...Ψηφίζουμε στο Βόλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:27 Η mickey mouse: #36 11-09-09 12:27 https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.ploigos.gr/ εδώ θα βρείτε τη Μπιζανίου. Αλίκη δεν είναι και κοντά θα έλεγα στην Εθνική Άμυνα, μάλλον με αμάξι πρέπει να έρθεις. Η διαδρομή είναι: στο φανάρι απέναντι απο το Πεντάγωνο κάνουμε δεξιά στην οδό Κύπρου (εκεί που πάμε και για το ΚΤΕΟ) συνεχίζουμε όλο ευθεία κάνουμε δεξιά στη Λ. Εθνικής Αμύνης και ο 4-5 δρόμος αριστερά είναι η Μπιζανίου piece of cake δλδ κορίτσια ξεσηκωθείτε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 Η aretha έγραψε: #37 11-09-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αλίκη μας ψηφίζεις Φάληρο διάβασα. Παλαιό ή Νέο ? Click για ανάπτυξη... Παλαιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Raktia έγραψε: #38 11-09-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy ΛΟΥΙΖΑ1 Claire Rentfield 3lbereth ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ Havana PolGR1509 Bindi roccohooshie moukelis mayrh gata gatito Raktia kat-cats paulina85 nasstazia raccoon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μωρέ δικό μου παιδί είσαι εσύ!!! Εγώ ψηφίζω ΝΑΙ Click για ανάπτυξη... Ειμαι λίγο φαγανό, τι να κάνω;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:32 Η Felice έγραψε: #39 15-09-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εχω ιδέα! Πάμε να τους ψοφίσουμε παμε μετά στο παζάρι και μετα πάμε για φαγητο. Ψηνεστε;; Click για ανάπτυξη... Έλα Κάτια thanks για το μηνυμα. Τώρα το διάβασα. Ναι και εγώ μέσα είμαι να με υπολογίζετε .Γουστάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2009 στις 23:57 Η yasmin1gr: #40 12-10-09 23:57 "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
"Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ" στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δείτε το σποτ της γιορτής "Ενα Τραγούδι για το Περιβάλλον". Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Πασχάλης Τόνιος // 20-10-2009 ώρα: 21:00 Είσοδος Ελεύθερη https://www.solon.org.gr/index.php/2...27/1354-tragoudi-perivallon-thessaloniki.html [FONT="]Χορηγός του σποτ: [FONT="]Μ.Κ.Ο. ΣΟΛΩΝ[/FONT][/FONT][/font] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.