υπεροχες ολες οι γατες, θα συμφωνησω ομως η μονη που δεν μου αρεσει ειναι η σιαμ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα παντως η συγκεκριμενη σιαμ μου ψιλοαρεσε.Οχι για σιαμ,γιατι τις εχω συνηθισει πιο στρογγυλες,αλλα εδειχνε πολυ κομψη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλα είναι πραγματικά πανέμορφα!!!:inlove::inlove::inlove:
Το ένα καλύτερο από το άλλο, δεν ξέρεις ποιο είναι ωραιότερο!;):up::up::up:
Αλλά εγώ θα ξεχωρίσω τον λατρεμένο μου Αβησσυνό ;):P:P:P
Δώρα ο ίδιος είναι που ήταν στην έκθεση της Αθήνας στα τέλη Νοεμβρίου;;):cool::happy:

Δε νομιζω,δεν ειδα τον ιδιοκτητη του,και ειχε αρκετα Αβυσσυνιας και Σομαλιας.

Δώρα μου, εξαδέλφη των τίγρεων, το φωτορεπορτάζ σου, καθώς και τα σκηνικά υπέροχα, όλα τα γατάκια υπέροχα, νομίζω είδα κλεφτά ένα βρετανικό ή κάνω λάθος. Όλα ήταν Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α!!!! Μπράβο σας, το μόνο που θα πώ σαν παράπονο, που το έχω ξαναπεί είναι πότε και εμείς;:hmm:

Αλλά εγώ θα ξεχωρίσω τον λατρεμένο μου Αβησσυνό ;):P:P:P
Δώρα ο ίδιος είναι που ήταν στην έκθεση της Αθήνας στα τέλη Νοεμβρίου;;):cool::happy:
Όχι, δεν ήταν ο ίδιος αλλά ήταν ένα εξ ίσου όμορφο γατί! Βρήκα το site ( www.felikat.org ) και τα αποτελέσματα στο ίντερνετ. Τον γάτο στην Αθήνα τον έλεγαν Choosse ή κάπως έτσι. Καμία σχέση με αυτόν εδώ!
Όμως τι φάτσα απίστευτη που έχουν! :inlove::inlove:

Και η επόμενή τους έκθεση θα είναι 14 Μαρτίου, στο Spijkenisse, ΝΔ του Ρότερνταμ...

Υπηρχαν πολλα πολλα βρετανακια Ηλια μου,ολα υπεροχα.Εμενα δε με πειραζει που οι διοργανωσεις ειναι μικροτερες εδω,απλα θα μου αρεσε να υπαρχει περισσοτερο κλιμα χαρας και να το διασκεδαζουμε περισσοτερο,οπως εκει.Δε μας ενοιαζε που ημασταν ολη μερα ορθιοι,δεν είχαμε άγχος,το απολαυσαμε πραγματικα.

Όχι, δεν ήταν ο ίδιος αλλά ήταν ένα εξ ίσου όμορφο γατί! Βρήκα το site ( www.felikat.org ) και τα αποτελέσματα στο ίντερνετ. Τον γάτο στην Αθήνα τον έλεγαν Choosse ή κάπως έτσι. Καμία σχέση με αυτόν εδώ!
Όμως τι φάτσα απίστευτη που έχουν! :inlove::inlove:

Και η επόμενή τους έκθεση θα είναι 14 Μαρτίου, στο Spijkenisse, ΝΔ του Ρότερνταμ...
Εχουν και νωριτερα Ζωη,μου το ειπε η Ρενε γιατι ετοιμαζεται να παει τη μαμα της Ηλένιας για DM.;)
Ειχαν και μικρουλια Αβυσσυνιας,ειχαν πολυ πλακα οι φατσουλες τους!

Εχουν και νωριτερα Ζωη,μου το ειπε η Ρενε γιατι ετοιμαζεται να παει τη μαμα της Ηλένιας για DM.;)
Ειχαν και μικρουλια Αβυσσυνιας,ειχαν πολυ πλακα οι φατσουλες τους!
Νωρίτερα; Πάλι στην Ολλανδία; Αυτό μου διέφυγε, ομολογώ! :redface: Άσε που γκαβώθηκα να διαβάσω τι έγραφαν γιατί το σάιτ είναι στα ολλανδικά...

Μικρούλια Αβυσσηνάκια;;;; :inlove::inlove::inlove::inlove:

Που να δεις εγω που επρεπε να συμπληρωσω και την αιτηση.:lol:Νομιζω οτι εχουν αλλη μια στην Ουτρεχτη.
Δεν ηταν πολυ μικρουλια,αλλα ηταν πιο μικρα απο τον αβυσσυνο στη δικη μας εκθεση.

ηταν πιο μικρα απο τον αβυσσυνο στη δικη μας εκθεση.
Αυτός ήταν χρονιάρης αλλά τα αρσενικά Αβυσσηνίας ωριμάζουν λίγο αργότερα!
Πάντως, σε περίπτωση που δεν το 'ξερες, ik ben Zoi en ik heb twee katten: Beeb en Ririkos!

Mooie katten Zoi!

Ja, ja! Dank je wel! Μόλις μου επιτέθηκε ο μικρός ο mooi, χουρχουρίζοντας σαν τρακτέρ! :lol::lol::lol::lol:

Καταλαβε οτι μιλας για αυτον!:P

εγω ενα θα πω..εκανα τεραστεια βλακεια που δεν ηρθα μαζι σου:(δωρα πρεπει να ηταν απιστευτα..στην δικη μας εκθεση δεν ημουν ποτε στο κλουβι μας και ολο ζαχαρωνα..φαντασου αν ημουν σε μια τετοια εκθεση:lol:θα εστελνα αλλους να πανε την φλαφυ στον κριτη:P

Χορτασε ο ματης γατι,δεν ξερω ποιο να πρωτο σχολιασω,ολα κουκλια!!!:up::up::up::up::up:

Ναι Ηλιαννα,ηταν πολυ ωραια,οχι μονο λογω πολλων γατων και φυλων αλλα και λογω κλιματος.Ολοι οι εκτροφεις περνουσαν καλα,μιλουσαν με ολους,ηταν πολυ ευχαριστοι,προσιτοι,εκαναν αστεια...Μαλιστα δυο προσφερθηκαν να ερθουν μαζι μου και στους κριτες ωστε να μην ειμαι μονη μου αν μου πουν κατι στα ολλανδικα ή αντιμετωπισω προβλημα με τα γατακια.

Ναι Ηλιαννα,ηταν πολυ ωραια,οχι μονο λογω πολλων γατων και φυλων αλλα και λογω κλιματος.Ολοι οι εκτροφεις περνουσαν καλα,μιλουσαν με ολους,ηταν πολυ ευχαριστοι,προσιτοι,εκαναν αστεια...Μαλιστα δυο προσφερθηκαν να ερθουν μαζι μου και στους κριτες ωστε να μην ειμαι μονη μου αν μου πουν κατι στα ολλανδικα ή αντιμετωπισω προβλημα με τα γατακια.
τελεια:happy:τυχερη:Pηταν κανενας κριτης απο αυτους που ηταν σε εμας?

Οχι,κανενας απο αυτους που ηταν σε μας...

πολυ ομορφες φωτο..χορτασε το ματι μου!!!
πως περασατε δωρα?
τα γατακια πως τα πηγαν?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back