evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Το ένα καλύτερο από το άλλο, δεν ξέρεις ποιο είναι ωραιότερο!

Αλλά εγώ θα ξεχωρίσω τον λατρεμένο μου Αβησσυνό

Δώρα ο ίδιος είναι που ήταν στην έκθεση της Αθήνας στα τέλη Νοεμβρίου;

moukelis
Επιφανές μέλος
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όχι, δεν ήταν ο ίδιος αλλά ήταν ένα εξ ίσου όμορφο γατί! Βρήκα το site ( www.felikat.org ) και τα αποτελέσματα στο ίντερνετ. Τον γάτο στην Αθήνα τον έλεγαν Choosse ή κάπως έτσι. Καμία σχέση με αυτόν εδώ!Αλλά εγώ θα ξεχωρίσω τον λατρεμένο μου Αβησσυνό
Δώρα ο ίδιος είναι που ήταν στην έκθεση της Αθήνας στα τέλη Νοεμβρίου;![]()
Όμως τι φάτσα απίστευτη που έχουν!

Και η επόμενή τους έκθεση θα είναι 14 Μαρτίου, στο Spijkenisse, ΝΔ του Ρότερνταμ...
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Εχουν και νωριτερα Ζωη,μου το ειπε η Ρενε γιατι ετοιμαζεται να παει τη μαμα της Ηλένιας για DM.Όχι, δεν ήταν ο ίδιος αλλά ήταν ένα εξ ίσου όμορφο γατί! Βρήκα το site ( www.felikat.org ) και τα αποτελέσματα στο ίντερνετ. Τον γάτο στην Αθήνα τον έλεγαν Choosse ή κάπως έτσι. Καμία σχέση με αυτόν εδώ!
Όμως τι φάτσα απίστευτη που έχουν!
Και η επόμενή τους έκθεση θα είναι 14 Μαρτίου, στο Spijkenisse, ΝΔ του Ρότερνταμ...

Ειχαν και μικρουλια Αβυσσυνιας,ειχαν πολυ πλακα οι φατσουλες τους!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Νωρίτερα; Πάλι στην Ολλανδία; Αυτό μου διέφυγε, ομολογώ!Εχουν και νωριτερα Ζωη,μου το ειπε η Ρενε γιατι ετοιμαζεται να παει τη μαμα της Ηλένιας για DM.
Ειχαν και μικρουλια Αβυσσυνιας,ειχαν πολυ πλακα οι φατσουλες τους!
Άσε που γκαβώθηκα να διαβάσω τι έγραφαν γιατί το σάιτ είναι στα ολλανδικά... Μικρούλια Αβυσσηνάκια;;;;

moukelis
Επιφανές μέλος
Νομιζω οτι εχουν αλλη μια στην Ουτρεχτη.Δεν ηταν πολυ μικρουλια,αλλα ηταν πιο μικρα απο τον αβυσσυνο στη δικη μας εκθεση.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αυτός ήταν χρονιάρης αλλά τα αρσενικά Αβυσσηνίας ωριμάζουν λίγο αργότερα!ηταν πιο μικρα απο τον αβυσσυνο στη δικη μας εκθεση.
Πάντως, σε περίπτωση που δεν το 'ξερες, ik ben Zoi en ik heb twee katten: Beeb en Ririkos!
moukelis
Επιφανές μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ja, ja! Dank je wel! Μόλις μου επιτέθηκε ο μικρός ο mooi, χουρχουρίζοντας σαν τρακτέρ!Mooie katten Zoi!

moukelis
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
δωρα πρεπει να ηταν απιστευτα..στην δικη μας εκθεση δεν ημουν ποτε στο κλουβι μας και ολο ζαχαρωνα..φαντασου αν ημουν σε μια τετοια εκθεση
θα εστελνα αλλους να πανε την φλαφυ στον κριτη
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
τελειαΝαι Ηλιαννα,ηταν πολυ ωραια,οχι μονο λογω πολλων γατων και φυλων αλλα και λογω κλιματος.Ολοι οι εκτροφεις περνουσαν καλα,μιλουσαν με ολους,ηταν πολυ ευχαριστοι,προσιτοι,εκαναν αστεια...Μαλιστα δυο προσφερθηκαν να ερθουν μαζι μου και στους κριτες ωστε να μην ειμαι μονη μου αν μου πουν κατι στα ολλανδικα ή αντιμετωπισω προβλημα με τα γατακια.
τυχερη
ηταν κανενας κριτης απο αυτους που ηταν σε εμας?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
πως περασατε δωρα?
τα γατακια πως τα πηγαν?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool