RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
στεναχωριεμαι παρα πολυ που δεν μπορω να ειμαι μαζι σας λογω των παραστασεων μου...

..ευχομαι σε ολους τα καλυτερα...και πολλα,παρα πολλα φιλακια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήγα σήμερα νωρίς το μεσημέρι. Υπάρχουν κάτι θεικά πλάσματα εκεί, πω πω πω πω!!!!!
Δεν ξέρω αν είναι καλή σαν έκθεση (εγώ πάντως καλά περασα) συγκριτικά με άλλες φορές, εδώ μετράει η εμπειρία όπως και σε πολλά άλλωστε.
Ίσως πάω και αύριο

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Αντε ρε γαμώτο εγώ δεν είμαι και πολύ στα καλά μου και ήταν να πάω αύριο να δώσω και κάτι πραγματάκια για το γκαραζ σειλ και δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει....Ίσως σας δω όλους αύριο
RedCat
Διάσημο μέλος
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, εκανε ζέστη, έχεις δίκιο!!!
Μάλλον για αγοράσεις μπύρες από δίπλα!!
))))Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
ηπιες και μπυρες!!!!! πες το ντεεεεεεεεεεεεεεεε

δεν φαινεται να τους πολυενοιαζε για τα μικρα παντως
δεν ξέρω αν ειχε και κλιματισμο ο χωρος ομως
RedCat
Διάσημο μέλος
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
αμα δεν ειχε κλιματισμό,τοτε δεν το συζηταμε...μαλλον δεν περιμεναν οτι θα ειχε τοση ζεστη.
banned
Νεοφερμένο μέλος
πέρασα σήμερα το απόγευμα κι εγώ από την έκθεση .
Οι γάτες που υπήρχαν ήταν όλες πραγματικά υπέροχες αλλά ξεχώρισα 3
απόλυτες
Τον Yogi την Breena και τον Troy .
Δεν έχω επισκευθεί ξανά έκθεση αλλά μου φάνηκε πολύ μικρός ο χώρος και η ζέστη ήταν απλά
ανυπόφορη . Βασικά έχω την εντύπωση ότι είχαν ανοίξει τον κλιματισμό στην θέρμανση .
Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πόσο άβολο ήταν για τις γάτες από την στιγμή που
εγώ είχα γίνει παπί στον ιδρώτα σε 5 λεπτά και δεν άντεξα να κάτσω πάνω από περίπου
30-45 λεπτά .
Παναγιώτης .
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Εγω παλι,ημουν οοοολη μερα στην Εκθεση(λογω των ανιψιων μου,Τρουφα και Σημελα) και εφυγα κατα τις 6 το απογευμα.Ειδα ποοολυ κοσμο απο εδω και χαρηκα ιδαιτερως,ειδα ποοολα γατια αλλα πραγματι ειχε ποοοολυ ζεστη!!!Ακουστηκαν φημες οτι τα φωτα και οι προβολεις δε λειτουργουν χωριστα απο τα καλοριφερ γι αυτο και ηταν ανοιχτα...Δεν ξερω αν ισχυει και ειλικρινα ελπιζω σημερα να εχουν βρει μια λυση γι αυτο,γιατι ο κοσμος εφευγε αρον αρον λογω της ζεστης...Οι μοναδικες γατες που ηταν χαρουμενες με το κλιμα και επαιζαν ολη την ωρα(κατι που δεν εχω δει σε προηγουμενες εκθεσεις) ηταν οι σφιγγες!!!!!!Τα υπολοιπα ειχαν ζαβλακωθει εντελως!!!
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω οπως και στην προηγουμενη εκθεση ξεχωρησα...τον τεραστιο sebastian και τον απολυτο ΥΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
νομιζω ηταν τα κουκλοτερα γατια.....
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ νομίζω ότι το κουκλότερο γατί είναι ο Πέρσης

avtwvia
Διάσημο μέλος
Eσυ Ελενακι μας ελειπες πολυ!!!
Και ναι ηταν ο ωραιοτερος ολων αφου κερδισε τη γυναικα του τη Σισσυ που διαγωνιστηκαν μαζι για το καλυτερο στειρωμενο περσικο αλλα και την κουνιαδα την Καρμεν στα καλυτερα στειρωμενα ολης της εκθεσης!!1
elvenstar
Επιφανές μέλος
και εσείς μου λείπετε κ τα γατάκια σας που ήθελα πάρα πολύ να τα ξαναδώ. Αλήθεια ο αφρατούλης; τους κέρδισε όλους; Βεβαια η Σισσυ ως σοφή γυναίκα τον άφησε να κερδίσει για να μην έχει μετά προβλήματα στο σπίτι

bunny
Περιβόητο μέλος
Στην έκθεση περάσαμε πολύ καλά,αν και δεν είχαμε κριτές. Έβγαλα πάνω από 100 φωτογραφίες
και ζούληξα τον αρκουδίνο
Θα ανεβάσω μερικές στον κουβά να σας βάλω...Έλενα, όντως ο Πέρσης είναι πολύ ωραίος γάτος.
bunny
Περιβόητο μέλος
Δεν είναι πολύ φάτσα;
Ο γλυκός μας Πέρσης,ο οποίος σάρωσε...
Υ.Γ. Τις κόβει,κάντε σκρολ από κάτω
elvenstar
Επιφανές μέλος
τέλειεςςςς μπράβο Χριστινάκι

bunny
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώωω,έχει κι άλλο!
Η ζουζουνιστή Ηλένια μας που έκλεψε τις καρδιές όλων...και μου πόζαρε μια χαρά!
Αυτή είναι λίγο θολή αλλά έχει πλάκα
Βουρτσιζόμαστε
Πήραμε και Best in Show στην κατηγορία μας νομίζω
Έχουμε ουράαα...
Και χώσαμε και το μουσούδι μας στην κάμερα του Παρά Τρίχα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool