konstans
Περιβόητο μέλος

Όμως αν μπω στη θέση κάποιου που δεν γνώριζε κανέναν και ήρθε στην έκθεση για να δει μόνο τα γατάκια, ήταν πολύ στενάχωρο το ότι δεν υπήρχε παρουσία από όλους τους συμμετέχοντες και έβλεπε άδεια κλουβάκια
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

), την Δώρα (κι ας μη μ'αφησε να περιάξω τα μαλλιά της περισσότερο
) + νορβηγάκια, την Μελίνα μας που την είχαμε χάσει, κι όποιον άλλο είχαμε καιρό να δούμε.Και ελπίζω αυτή η 'ζεστή' παρέα του φόρουμ που εννοεί η Αναστασία μας, να οργανώσει σύντομα κάποια συνάντηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω εκτος απο τον τεραστιο σεμπαστιαν και τον αρχοντα ΥΟ καταφερα και ειδα και την γειτονισα κονστανς..χαχαχαχα-ειδες?στην εκθεση βρεθηκαμε ευκολοτερα απο οτι στο στενο μας

η κακια εκτροφεας με αφησε και χαιδεψα τον ΥΟ!!!!!
αυτα ειναι....δεν υπαρχει το γατι!!!!!!!!!!!ευχαριστουμε δωρα τοοοοοοοοοοσοοοοοοο πολυ!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος

Εδώ έίμαστε κι εμείς, δώσαμε το παρών στην έκθεση, χαρήκαμε πάρα πολύ που σας είδαμε και καμαρώσαμε τα γατόνια.
Πρέπει να πω ότι αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση από αυτή την έκθεση ήταν η προσέλευση. Πάρα πολύς κόσμος!
Εντυπώσεις πολλές και ως επί το πλείστον ευχάριστες

Για όσους είναι στο φέισμπουκ έχω ήδη φτιάξει άλμπουμ με τις φωτογραφίες, θα σας ανεβάσω κι εδώ όμως, να χαζέψετε (και να ζηλέψετε όσοι το χάσατε
)Αντε, με το καλό στην επόμενη Νεκταρία!!
Υ.Γ. Η κοπέκλα με το μπεμπάκι δεν είναι άλλη από τη Χρύσα μας!! Χάρηκα πάρα πάρα πολύ που την ξαναείδα και ξετρελάθηκα με το γλυκύτατο αγοράκι της!!!
Συνημμένα
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια

. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα!Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια
. ΕίδεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν εμείς περάσαμε πολύ όμορφα αυτή τη φορά, ίσως γιατι ήμασταν πιο χαλαροί ίσως γιατι είχαμε εξαιρετική "γειτονιά"!!
Περάσαμε πολυ όμορφα με τους τρουφοσήμελογονείς αλλα και τους γονείς του Νοέλ και του Ορέστη. Ο κοσμος ενδιαφερόταν και ρωτούσε για τα πάντα απο τις στειρώσεις και τα εκτροφεία μεχρι τι ρατσα είναι ο κεραμίδογατος Αφρατούλης μου! Λίγα τα σημεία που θα μπορούσαν να ήταν καλύτερ αλλα ηταν τεχνικά θέματα, η διάθεση και η ατμοσφαιρα μια χαρά!!!
Και για του λόγου το αληθές
τα παιδια μου αράζουν...
ο Αφράτος πριν γραπώσει το feather teaser.
O manu σε full-frontal paw καταστάσεις
Και η ολόγλυκη sushi που δεν νομίζω οτι υπήρξε άνθρωπος που δεν την ερωτεύτηκε...πλασματακι...
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Κριμα που δεν γνωρισαμε τον Drifter![]()
Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο......

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ρε γμτ...Μελίνα η φωτογραφία με τη Χρύσα είναι τέλεια. Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα!
Κατερίνα και το βίντεο πολύ καλό ,αν και μας θόλωσες λίγο την Ηλένια. Είδες
ηταν ληψη απο κινητο και επρεπε να αλλαξω το βιντεο σε αλλη μορφη και ετσι χαλασε λιγο....
κριμα γιατι στην κανονικη μορφη του παιζει αψογα..

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ανεβάστε και άλλα για μας που δεν μπορέσαμε να έρθουμε αυτήν την φορά.

staman2
Περιβόητο μέλος
Μα αγαπητέ εμεις είμαστε και τις δυο μέρες ως εκθέτες. Εχουμε τον Περσούλη, την Ορόρα, τον Σεβάχ και τον Ορφέα... Δίπλα στα νορβηγάκια είμαστε αν θυμάσαι. Δεν πειράζει ομως, την επόμενη φορά!Από όσο φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος του φορουμ πήγε Κυριακή (λογικό), ενώ εγώ Σάββατο......
![]()

Παιδιά ΤΕΛΕΙΕΣ οι φωτο και το βιντεάκι. Ευχαριστουμε πολύ
natalouko
Επιφανές μέλος
Αυτές που ξεχώρισα είναι:Η όμορφη και μικρή Σίσσυ!!

H Fluffy μας!!!!:kiss:

Ο Γκρίζλυ!!!

Η Ηλένια μας!!!

O yoginos!!!

Ένα όμορφο εξωτικό!!!

Η κούκλα Σημέλα μας!!!

Μερικά από τα όμορφα αδεσποτάκια της φιλοζωικής Χαλανδρίου που μας κλέψαν την καρδιά !!!

Η Ήρα!!

H Ίρμα!!!

Και η πανέμορφη, μικροσκοπική Sushi!!!

bunny
Περιβόητο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
ΠαρακαλώΧριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα???
Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο.![]()

Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως...
Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες;
Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει;

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
πολυ ομορφες φωτο bunny!!
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1
ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας...
το ραγντολακι που κερδισε...
και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτωhttps://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1
ενα αρθρο για την εκθεση με φωτο της δωρας...
το ραγντολακι που κερδισε...
και γενικα διαφορους συμμετεχοντες!!![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
επιτελους...το οφθαλμολουτρον που περιμενα!!!!!!!

...ΟΛΑ ειναι υπεροχα....και ΟΛΑ τα λατρευω!!!συγχαρητηρια σε οοοοολα τα γατακια...
natalouko
Επιφανές μέλος
Τα είδα Έλενα και συγχίστηκα...προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω![]()

brigite
Διάσημο μέλος
προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω![]()
Ναι,μη χασουν ευκαιρια να πουν την κοτσανα τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool